Alle fotohokjes uit Utrecht & Flevoland: vanaf €195. Huur hier je photobooths!
4.6 (91.11%) 9 votes

Ga je een fotohokje huren en woon je in Utrecht of omgeving, zoals Amersfoort, Zeist, Woerden, Veenendaal, Nieuwegein of Almere? Of misschien woon je in Flevoland, in Almere, Lelystad, Dronten, Urk of elders? Wij hebben een overzicht gemaakt van alle verschillende photobooths die je kan huren in de provincie Utrecht en Flevoland!

Ben je op zoek naar een fotohokje elders in Nederland? Bekijk dan de volgende overzichten:

Daarnaast hebben we een aantal fotohokjes gevonden die gratis transport in heel Nederland aanbieden, zodat je geen bijkomende kosten voor transport hebt als je een fotobooth wilt huren!

Photobooths en Fotohuisje uit Utrecht

Fotohokje Utrecht  Fotohokje Utrecht  huren Utrecht

Deze casual en classy photobooths komen uit Utrecht en staan geregeld te pronken op festivals en andere evenementen. Maar ook voor een feest of bruiloft kan je de prachtige houten photobooths huren. Bij een standaard huur van 4 uur mag je onbeperkt foto’s printen, is er begeleiding aanwezig, is er keuze uit verschillende achtergronden en wordt er een uniek fotokader voor je gemaakt. Maar het meest bijzondere zijn de unieke props die bij het fotohokje dat je huurt komen: van föhn en koekenpan tot een handpop van Sebastiaan (de krab uit De Kleine Zeemeermin!). Daarnaast kan je een photobooth huisje huren. Prijs is op aanvraag en dat kan je kan je hier doen.

Fotohokje uit Almere

Photobooth Say Kaas

Ondanks het feit dat dit fotohokje uit Almere komt hebben we dit fotohokje opgenomen omdat 1) Almere op een steenworp afstand van Utrecht ligt en 2) Dit fotohokje sowieso gratis wordt bezorgd! Het standaard pakket is inclusief 4 uur huur, onbeperkt printen, verschillende kleuren gordijntjes en alle foto’s digitaal na afloop. Dit fotohokje huur je voor €605.

Fotohokjes met gratis transport

Is er niet meteen een photobooth beschikbaar in de regio Utrecht die aan al je wensen voldoet? We hebben ook een overzicht van goedkope fotohokjes gemaakt. Hieronder vind je een echt fotohokje dat gratis transport in heel Nederland aanbiedt!

Fotohokje

Fotohokje.nl

De eerste 100 km transport voor dit fotohokje is gratis. Aangezien de uitvalsbasis nabij ‘s-Hertogenbosch is, is transport naar zo’n beetje de hele provincie Utrecht gratis. Dit mooie fotohokje huur je voor €545 voor 4 uur en naast gratis transport krijg je ook begeleiding, onbeperkt printen, verkleedspullen en props, alle foto’s digitaal en een uniek fotokader. Hier kan je meer lezen over dit fotohokje, de beschikbaarheid en direct reserveren.

Gratis transport bij het huren van een fotobusje

Zin in iets anders dan een gewone photobooth? Waarom geen photobooth in een busje huren? Wij hebben er in elk geval 1 gevonden die gratis is, waar je ook in de provincie Utrecht woont.

Volkswagen fotobusje huren

VW

Deze photobooth is ingebouwd in een ouderwets Volkswagen busje! Daarnaast is de eerste 100 km transport gratis, waardoor dit hokje in de hele provincie Utrecht gratis is ( er wordt gerekend vanuit Heeswijk-Dinther, nabij Den Bosch in Noord-Brabant). Deze leuke Volkswagen wordt altijd naar je toe gebracht! Je huurt dit Volkswagen fotobusje voor €675 voor 3 uur, inclusief begeleiding, onbeperkt printen, props en social media mogelijkheden. Klik hier voor vragen, beschikbaarheid of reserveren.

Goedkope Fotobooth Urk en Almere

Utrecht

Deze fotozuil kan je al vanaf €275 huren! Het geheim zit hem in het feit dat je hem zelf moet ophalen in Urk of Almere (of 20+ andere ophaalpunten verspreid over heel Nederland). Dat betekent dat er niemand aanwezig is tijdens je feest, zodat je meer privacy hebt. Daarnaast huur je hem niet per uur, maar per dag! Nog goedkoper? Je kan deze photobooth ook huren zonder printer voor €195! Dat betekent dat je de fotozuil voor de hele middag, avond of nacht huurt en dus niet bang hoeft te zijn of extra kosten maakt als je feest uitloopt! Lees hier meer of boek direct!

Gratis transport fotohokje

Deze photobooth uit Groningen rijd gratis naar Utrecht of Flevoland. Daarnaast is elk pakket inclusief een assistent, leuke props, krijg je de foto’s digitaal, plus een gastenboek. De totale kosten voor je fotohokje zijn afhankelijk van welk pakket je boekt.

fotohokje huren Utrecht

Je hebt keuze uit een Budget, Basis en Totaal pakket, die verschillen in het aantal uur (3 uur, 3 uur en 4 uur respectievelijk), aantal foto’s (300 prints, 400 prints en onbeperkt aantal foto’s) en het soort fotokader (standaard, uniek en uniek fotokader). Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid om te reserveren hier!

Gratis transport fotopalen / fotozuilen

Naast de photobooths en fotobusjes zijn er natuurlijk ook fotopalen die je kan huren die inclusief gratis transport komen. Deze zijn over het algemeen iets goedkoper en je hebt iets meer keus uit verschillende modellen en stijlen. Hieronder staan ze!

Funky Fresh Photobooth

fotozuil huren

Elke boeking van deze photobooth via FotograafKiezen.nl geeft je recht op €50 korting! Deze Photobooth komt naast gratis transport in heel Nederland, met 3 uur huur, begeleiding, props, onbeperkt foto’s printen, een ruime keuze uit fotokaders en een online fotogalerij waarop alle foto’s na afloop worden gedeeld. Dat maakt deze coole fotopaal tot een zeldzame combinatie van lage prijs (€349, na korting) en compleet pakket voor iedereen die een goedkope fotopaal in Utrecht en omgeving zoekt.

Vintage fotozuil, Nijmegen

la-grande-volledig-185x300

Er zijn niet veel fotopalen die voor de klassieke, vintage uitstraling gaan, maar dit is er 1 van! Utrecht ligt niet direct naast Nijmegen, de uitvalsbasis van deze vintage photobooth, maar dankzij het gratis transport is dat geen probleem. Voor €495 boek je deze photobooth inclusief 500 fotoprints en een koffer vol props. En de verassing? Geen 3 of 4 uur huur, maar gewoon de hele dag / avond of nacht! Perfect en goedkoop voor langere feesten en events, dus!

Videozuil en fotozuilen uit Amsterdam

Fotoshots4U Photobooth

Deze fotopaal uit Amsterdam doet tevens dienst als videodagboek: je kan gesproken videoboodschappen opnemen, die dan na het feest aan de huurder worden gegeven. Daarnaast mag je voor €499, 3 uur gebruik maken van deze photobooth, inclusief begeleiding en onbeperkt printen! Deze fotopaal komt uit Amsterdam, maar wordt gratis overal in Nederland bezorgd en is dus een uitkomst als je in Utrecht woont en iets anders wilt dan een ouderwets gastenboek! Klik hier voor vragen, beschikbaarheid of reserveren.

Fotozuilen Groningen

Deze fotopalen zijn te huur vanaf €395 inclusief gratis transport in heel Nederland en rijden dus graag naar Utrecht, Amersfoort, Zeist, Lelystad of Almere. Daarnaast komen alle fotozuilen met personeel voor de bediening, gave accessoires, krijg je de foto’s naderhand digitaal en krijg je een gastenboek met daarin geplakt foto’s van je feest.

Fotohokje UtrechtFotohokje Utrechtfotohokje Utrecht

De prijs hangt af van het pakket dat je boekt. Zo heb je keuze uit een Budget, Basis en een Totaal pakket. De pakketten verschillen in het aantal uur (3 uur, 3 uur, 4 uur), aantal foto’s (300 prints, 400 prints, onbeperkt) en het type fotokader (standaard, uniek, uniek). Lees hier meer over deze fotozuilen of reserveer.

Succes met het vinden van fotohokjes in Utrecht en omstreken! Toch op zoek naar meer keuze? Lees dan ons overzicht van fotohokjes in Nederland!

fotobooth tarieven

Alle fotohokjes uit Utrecht & Flevoland: vanaf €195. Huur hier je photobooths!