Fotohokjes huren in Rotterdam of Den Haag? Boek hier je photobooth vanaf €195!
4.7 (93.33%) 9 votes

Ga je een fotohokje huren en woon je in Rotterdam, Den Haag, of een van de omliggende steden, zoals Gouda, Leiden, Zoetermeer, Delft, Spijkenisse of Dordrecht? Hier is een overzicht van alle verschillende fotobooths die je kan huren in de regio Den Haag – Rotterdam! Deze zijn ook geschikt voor iedereen die in Middelburg, Goes, Terneuzen of Vlissingen wonen.

Ben je op zoek naar een fotohokje elders in Nederland? Bekijk dan de volgende overzichten:

Daarnaast hebben we een aantal photobooths gevonden die gratis transport in heel Nederland aanbieden, zodat je geen bijkomende kosten voor transport hebt!

Goedkope LED Fotozuil in Rotterdam & Den Haag

propfun photobooth2

Deze fotozuil kan je zelf ophalen, dankzij het netwerk van ophaallocaties. Voor Den Haag is er een ophaallocatie in Delfgauw, voor Rotterdam is er een locatie in Bleskensgraaf (iets ten oosten van Rotterdam, voorbij Barendrecht, Krimpen aan den IJssel en Ridderkerk), maar ook in Spijkenisse en Leerdam. Voor Leiden is er een afhaallocatie in Katwijk aan Zee. Omdat deze fotozuil niet wordt bezorgd en er geen begeleiding aanwezig is tijdens het feest, heeft deze fotozuil twee grote voordelen: hij is goedkoop en je kan hem lang huren. Deze fotozuil huur je vanaf €275 met printer en €195 zonder printer! Daarnaast mag je hem de hele dag, avond of nacht houden en zit er dus geen tijdslimiet op! Voor deze prijs mag je 1,000 fotostrips printen, kan je de foto’s direct emailen en kan je je eigen naam of (bedrijfs)logo op het fotokader laten zetten!

Photobooth in Den Haag

Den Haag

Deze photobooth uit Den Haag is prima voor zowel Den Haag als Rotterdam, waardoor de transportkosten van €0.30 per kilometer weinig voorstellen. Daarnaast kan je voor €499 de photobooth 4 uur huren, inclusief onbeperkt printen, alle foto’s digitaal, keuze uit 4 verschillende achtergronden en je eigen tekst of logo op het fotokader. De begeleider komt gegarandeerd in een outfit die bij je thema past! Hier kan je meer lezen over deze Photobooth of direct de beschikbaarheid checken en boeken.

Caravan photobooth huren uit Rotterdam

  • Te boeken als photobooth, maar ook als combinatie met een foodtruck
  • Kies uit cocktails, koffie of ‘silent disco’ of’Kids Show’
  • Inclusief onbeperkt printen, begeleiding, gepersonaliseerde fotostrookjes en props
  • Te huur vanaf €675 voor 4 uur
  • Lees hier meer of maak een reservering!

De Fancy photobooth uit Den Haag

Den Haag

Ook deze photobooth komt uit Den Haag en omdat de eerste 40 KM gratis is, zit je dus (naast Den Haag) ook in Rotterdam, (26 km), Vlaardingen (23 km), Schiedam (24 km), Berkel en Rodenrijs (22 km) Leiden (23 km), Zoetermeer (16 km), Delft (11 km), Gouda (33 km), Alphen aan den Rijn (34 km) en Spijkenisse (34 km) goed! Daarnaast is dit een behoorlijk goedkoop fotohokje, wat je al vanaf €395 boekt, inclusief begeleiding, props, onbeperkt foto’s printen, alle foto’s digitaal en keuze uit 5 verschillende lay-outs voor het fotokader.

Fotohokjes, fotozuilen en een photobooth Limousine in Rotterdam

Rotterdam Rotterdam Goedkoop fotohokje Rotterdam

De fotopalen, fotohokje en als schitterend middelpunt de Photobooth Limousine uit Rotterdam hebben als uitvalsbasis Oud-Beijerland, onder de rook van Rotterdam. As je de mini fotopaal, met het zwarte statief, zelf ophaalt ben je niet meer dan €300 kwijt. Ongeacht de variant huur je deze fotohokjes voor 4 uur.

Rotterdam

Fotohokjes huren in Zeeland

Woon je in Terneuzen, Middelburg, Vlissingen, Goes of ergens op Schouwen-Duiveland? gelukkig is er een ophaallocatie voor een photobooth in Sint Philipsland! Daar ben je dus zo als je in Middelburg, Goes of Terneuzen woont. Daarnaast zijn er een aantal fotohokjes die hier beneden staan die gratis transport aanbieden en dus ook naar Zeeland reizen zonder extra kosten. Klik hier voor meer informatie.

goedkoopFotohokjes met gratis transport in Nederland

Is er niet meteen een photobooth beschikbaar in Rotterdam – Den Haag of in Zeeland die aan al je wensen voldoet? We hebben ook een overzicht van fotohokjes die goedkoop zijn gemaakt. Hieronder vind je een paar echte fotohokjes die gratis transport in heel Nederland aanbieden!

Modern fotohokje uit Almere met gratis transport

Photobooth Say Kaas

Hoewel dit hokje in Almere gevestigd is, wordt het gratis voor je naar Den haag of Rotterdam gereden als onderdeel van het pakket! Dit hippe fotohokje kan je hier huren: naast gratis transport komt het inclusief 4 uur huur, onbeperkt printen, verschillende kleuren gordijntjes, alle foto’s digitaal na afloop. Dit pakket huur je voor €605.

Fotohokje Groningen

fotohokje huren

Ook dit fotohokje komt sowieso met gratis transport, begeleiding en props, alle foto’s digitaal en een gastenboek. Maar daarnaast is de prijs afhankelijk van welk pakket je boekt. Je hebt keuze uit een Budget, Basis en Totaal pakket, die verschillen in het aantal uur (3 uur, 3 uur, 4 uur), aantal foto’s (300 prints, 400 prints, onbeperkt aantal foto’s) en het type fotokader (standaard, uniek, uniek). Lees hier meer!

Gratis transport fotopalen / fotozuilen in Nederland

Naast de photobooths zijn er natuurlijk ook fotopalen die je kan huren die inclusief gratis transport komen. Hieronder staan ze!

Moderne, goedkope photobooth uit Breda – €50 korting!

fotozuil huren

Als je deze photobooth via onze site boekt krijg je extra €50 korting! Hoewel de uitvalsbasis Breda is, is dat maar een korte afstand to Rotterdam en iets verder voor Den Haag. Deze photobooth komt naast gratis transport in heel Nederland, met 3 uur huur, begeleiding, props, onbeperkt foto’s printen, een ruime keuze uit fotokaders en een online fotogalerij waarop alle foto’s na afloop worden gedeeld. Dat maakt deze coole fotopaal tot een zeldzame combinatie van lage prijs (€399 normaal, €349 via FotograafKiezen.nl) en een compleet pakket.

Vintage fotopaal uit Nijmegen

la-grande-volledig-185x300

Er zijn niet veel fotopalen die voor de klassieke, vintage uitstraling gaan, maar dit is er 1 van! Amsterdam ligt niet direct naast Nijmegen, de uitvalsbasis van deze vintage photobooth, maar dankzij het gratis transport is dat geen probleem. Voor €495 boek je deze photobooth inclusief 500 fotoprints en een koffer vol props. En de verassing? Geen 3 of 4 uur huur, maar gewoon de hele dag, avond of nacht! Perfect en goedkoop voor langere feesten en events, dus!

Classic, Vintage & Moderne Fotozuilen uit Groningen

FotohokjeFotohokjefotohokje

Ook deze fotopalen zijn te huur inclusief gratis transport in heel Nederland en rijden dus graag naar Rotterdam of Den Haag, vanuit hun uitvalsbasis Utrecht. Daarnaast komen ze met personeel voor de bediening, leuke props, alle foto’s na afloop digitaal ontvangen en een gastenboek. Maar daarnaast is de prijs afhankelijk van welk pakket je boekt. Je hebt keuze uit een Budget, Basis en Totaal pakket, die verschillen in het aantal uur (3 uur, 3 uur, 4 uur), aantal foto’s (300 prints, 4oo prints, onbeperkt) en het type fotokader (standaard, uniek, uniek). Lees hier meer.

Fotozuil en digitaal gastenboek uit Amsterdam 

Fotoshots4U Photobooth

Het bijzondere aan deze photobooth is dat hij tevens dienst kan doen als digitaal gastenboek: je kan er videoboodschappen mee opnemen, die na afloop van het feest aan de huurder worden gegeven. Daarnaast mag je voor €499 3 uur gebruik maken van deze photobooth, inclusief begeleiding en onbeperkt printen! Leuk dus als je een feest in Rotterdam of Den Haag organiseert en iets anders wilt dan een ouderwets gastenboek!

Succes met het vinden van fotohokjes in Rotterdam, Den Haag, Gouda, Leiden, Delft, Zoetermeer, Dordrecht, Alphen aan den Rijn, etc! Toch op zoek naar meer keuze? Lees dan ons overzicht van 35+ fotohokjes in Nederland!

fotobooth tarieven

Fotohokjes huren in Rotterdam of Den Haag? Boek hier je photobooth vanaf €195!