Trouwfotografen gezocht!

Wij zijn altijd op zoek naar trouwfotografen. Ben jij een bruidsfotograaf en zou jij meer bruiloften willen fotograferen? Meld je dan nu aan! Alle voordelen op een rijtje:

  • Kwalitatief goede aanvragen: Gemiddeld doen bruidsparen een aanvraag bij maar 1 tot 3 trouwfotografen. Bruidsparen die jouw portfolio hebben bekeken en écht interesse hebben.
  • Jezelf onderscheiden: Je kan net zoveel tekst, tot wel 25 foto’s, referenties en video’s toevoegen als je wilt
  • Gratis: Een profiel is gratis. Alleen als een aanvraag daadwerkelijk tot een boeking leidt vragen we jou om 10% succesvergoeding. Wij werken op basis van vertrouwen.
  • Wij leggen van alles uit aan bruidsparen: Wat kost een trouwfotograaf en waarom is dit niet zo goedkoop is als sommige bruidsparen denken, hoeveel foto’s kan je verwachten, hoe vind je een fotograaf die echt bij je past, etc.
  • Standaard een landelijke vermelding: Géén meerkosten om in meerdere of alle provincies te worden opgenomen.
  • Handige zoekfilters voor bruidsparen: Zoeken kan op o.a. stijl, buitenland mogelijkheden, man/vrouw, prijs, locatie, ervaring, talenkennis, awards, kwalificaties en ervaring.
  • Het werkt echt! Veel fotografen werken inmiddels naar tevredenheid al meer dan 3 jaar met ons samen.

“JA, IK WIL heel veel leuke bruiloften fotograferen! Dat heb ik als fotografe inmiddels kunnen doen via FotograafKiezen.nl. De website is toegankelijk, helder en overzichtelijk en zo is ook de communicatie met Irene van FotorgraafKiezen.nl. De afspraken zijn reëel, prettig en betrouwbaar en ik hou daar van want zo kan ik mij focussen op de opdrachten. We mailen regelmatig even de voortgang van opdrachten en dat maakt het persoonlijk! Leuke samenwerking, blij mee!”

Christel / Trouwfotograaf - Amersfoort

“Ik ben heel blij met de samenwerking hoor! Vandaag toevallig nog contact gehad met een bruid die je doorgestuurd hebt en het gaat door! Weer een succes dus en zo heb ik jaarlijks een aantal opdrachten via je website en dat voor een schappelijke vergoeding, ik ben er blij mee.”

Lex / Trouwfotograaf - Leeuwarden
bruidsfotograaf-marline-schoneveld-rokki-leiden

“Fotograafkiezen.nl is echt een handige netwerkmodule. In tegenstelling tot andere platforms voor fotografen haal ik hier wel opdrachten binnen. Het voelt ook niet als 1 richtingsverkeer. Je krijgt hier wat terug. Voor de klant is het overzichtelijk, voor de fotograaf vooral makkelijk en je bepaalt zelf je tarieven.”

Marline / Trouwfotograaf - Leiden

Meld je nu aan!

We zouden het heel erg leuk vinden als we jou ook zouden mogen toevoegen aan FotograafKiezen! Al meer dan 100 collega’s gingen je voor.

Naam

E-mail

Website

Telefoonnummer

Waar ben je gevestigd

Type fotograaf

Overige opmerkingen