Privacy

  • De site maakt gebruik van SSL encryptie (Secure Sockets Layer), waardoor alle gegevens versleuteld worden verzonden. Zie het icoontje van een slotje in de browserbalk.
  • Via deze site verstuurde persoonlijke gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.
  • Met uitzondering van de relevante fotograaf / trouwambtenaar / photobooth verhuurder zullen je gegevens nooit aan derde (commerciële) partijen worden doorgegeven of doorverkocht.
  • Je gegevens worden niet op de site opgeslagen en kunnen daarom niet worden gestolen bij hacken.
  • Je mag ons altijd verzoeken je persoonsgegevens volledig en definitief te verwijderen.

Veelgestelde vragen:

Contact:

info@fotograafkiezen.nl: voor opmerkingen
Irene@fotograafkiezen.nl: voor samenwerkingen

Offerte aanvragen

Over ons

FotograafKiezen.nl is opgericht door Irene & Mark. Wij waren tijdens het organiseren van onze eigen bruiloft veel tijd kwijt aan het vinden van de perfecte fotograaf die qua stijl bij ons paste, maar ook binnen ons budget viel.

TrouwfotograafFoto: Bas Driessen

Na het aanvragen van offertes en nadat we bij drie trouwfotografen op gesprek waren geweest hadden we uiteindelijk de ideale fotograaf voor ons gevonden.

BruiloftsfotografieFoto: Bas Driessen

Niet veel later hadden we weer een fotograaf nodig, dit maal voor een zwangerschapsshoot! Op de foto, gemaakt op Langkawi, Maleisië, is Irene 32 weken zwanger. Inmiddels woonden we niet meer in Nederland, maar in Maleisië. Natuurlijk volgde niet veel later de newbornshoot, een heleboel foto’s van onze zoon, Felix Kenzo, en de eerste familieportretten.

Zwangerschap fotoshoot

Foto: Yew Chin Shen

Inmiddels zijn we al weer een tweede maternity shoot en een newbornshoot verder, met de zwangerschap en bevalling van onze tweede zoon, Oscar Oliver.

OOR

Een goede fotograaf vinden die paste qua stijl en budget kostte elke keer veel tijd en een hoop gesurf op het internet. Omdat Irene dol is op fotografie (enkel als hobby) en Mark op technologie, besloten we deze site te maken. Inmiddels hebben we trouwambtenaren en fotohokjes toegevoegd omdat veel mensen op zoek zijn naar alle drie voor hun bruiloft.

fix2

Foto: Irene Reijman-Sikkel

Op FotograafKiezen.nl kan je dus niet alleen fotografie tips vinden, maar ook een beeld krijgen van verschillende soorten fotografen, fotohokjes en trouwambtenaren. Kortom, van alles wat met fotografie en trouwen te maken heeft. In 2017 gaan we hier nieuwe bruiloft-gerelateerde categorieën aan toevoegen! Ook kan je gratis, eenvoudig en snel offertes aanvragen en in contact komen met bij ons aangesloten fotografen, verhuurders van fotohokjes en trouwambtenaren.

Bruidspaar Brug

Foto: Bas Driessen

We hebben allebei een full-time baan en werken aan de site in de avonduren en weekenden. In 2018 hopen we van de site onze baan te kunnen maken. Inmiddels zijn we bezig alles over het huren van fotohokjes te verplaatsen naar Photobooths-huren.nl

FAQ – Voor Consumenten

Bruiloft

Zijn er kosten aan verbonden?

Nee, onze service is helemaal gratis!

Hoe zit het met de bescherming van mijn persoonsgegevens?

Wij volgens alle regels en richtlijnen van de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens met betrekking tot websites. Alle persoonsgegevens zullen nooit met derden worden gedeeld, met uitzondering van de fotografen die binnen je zoekopdracht vallen.

Hoe vinden jullie geschikte fotografen / fotohokjes / trouwambtenaren voor mij?

Wij hebben honderden fotografen, fotohokjes, trouwambtenaren in onze database en selecteren op basis van jouw locatie, datum, budget en overige wensen een aantal relevante fotografen, photobooth verhuurders of trouwambtenaren die we jouw aanvraag doorsturen, zodat zij jou een offerte / prijsindicatie kunnen toesturen. Je kan via onze site ook direct een specifieke fotograaf photobooth of trouwambtenaar contacteren.

Trouwen

FAQ – Voor Fotografen

Fotograaf

Voor wie is jullie site bedoeld?

Wij richten ons op mensen die op zoek zijn naar een fotograaf, fotohokje of trouwambtenaar voor hun bruiloft, een familieportret, een reportage over hun bedrijf, zwangerschapsshoot, etc. Sommige informatie in onze blogs is misschien voor jou als fotograaf heel voor de hand liggend maar voor bijvoorbeeld een aanstaand bruidspaar niet.

Kan ik mij aanmelden om in overweging te worden genomen voor relevante offertes?

Ja, natuurlijk! Stuur gewoon een mailtje naar info@fotograafkiezen.nl en we nemen contact met je op.

Kan ik foto’s aanleveren voor gebruik op jullie site?

Wij zijn altijd op zoek naar mooie, bijzondere foto’s ter illustratie van onze site en blog. Neem contact op met Irene@fotograafkiezen.nl om te vragen naar de mogelijkheden.

Zijn er kosten verbonden aan het op jullie site staan?

Ja. We werken en experimenteren met verschillende betaalmodellen. We zouden we graag iets meer over je willen weten (stijl, beschikbaarheid, werkgebied, studiolocatie, prijsindicatie) en enkele foto’s van je ontvangen voor publicatie op onze site.

Van wie zijn de foto’s op jullie website?

Als jij als fotograaf ons foto’s toestuurd vermelden we altijd je naam! Wij gebruiken nooit zomaar foto’s van google of andere sites! Alle foto’s zonder bronvermelding komen van websites zoals pixabay.com en zijn vrij van copyright en mogen gebruikt worden voor blogs zoals Fotograafkiezen.nl. Ook maken we gebruik van een aantal foto’s van onszelf.

Ik heb een blog gelezen en jullie zijn iets vergeten/ ik las iets waar ik me niet in kan vinden

We doen zorgvuldig onderzoek voor al onze artikelen maar het kan natuurlijk zijn dat we iets over het hoofd hebben gezien of wellicht iets verkeerd hebben ingeschat. Wij willen onze site altijd verbeteren dus laat het vooral weten als je feedback hebt! Heb je een extra tip, een ander idee over de kosten voor een trouwreportage, het gemiddeld aantal foto’s bij een glamourshoot, het beste moment voor een newborn shoot, etc mail dan naar Irene@fotograafkiezen.nl

voor fotografen

FAQ – Voor Photobooths

Kan ik mij aanmelden om in overweging te worden genomen voor relevante offertes?

Ja, dat kan! Op dit moment hebben meer dan 35 verschillende verhuurders zich bij ons aangesloten die meer dan 35 verschillende soorten photobooths verhuren. Om iedereen qua budget en locatie zo goed mogelijk van dienst te zijn, breiden we graag ons netwerk uit. Neem contact op met Irene & Mark via Irene@fotograafkiezen.nl.

huren fotohokje

FAQ – Voor Trouwambtenaren

Kan ik mij aanmelden voor de overzichtsartikelen over zelfstandige trouwambtenaren?

Ja, dat kan! We hopen het overzicht van Nederland en de artikelen per provincie zo compleet mogelijk te maken, dus voegen graag zelfstandige trouwambtenaren toe! Neem contact op met Irene & Mark via Irene@fotograafkiezen.nl.