Goedkoop fotohokje huren? 15 goedkoopste photobooths van NL, vanaf €195!
4.6 (92.86%) 14 votes

Een bruiloft, feest of ander (zakelijk) evenement is al duur genoeg en dus ben je op zoek naar een goedkope fotobooth. Als je echt een beperkt budget hebt, is de beste optie een goedkope fotozuil of goedkope fotopaal in plaats van een fotohokje. Fotohokjes zijn typisch duurder omdat:

 • Ze duurder zijn om te maken voor de verhuurder en er (soms) ook duurdere apparatuur in zit
 • Ze leuker zijn: ze zijn groter, hebben meer karakter, je kan er in zitten en ze hebben een leuke achtergrond
 • Ze altijd worden gebracht en opgehaald en er dus transportkosten zijn
 • Er vrijwel altijd begeleiding aanwezig is voor de opbouw en begeleiding en er dus personeelskosten zijn

Mocht je hier minder waarde aan hechten en het belangrijker vinden dat je gasten met leuke props en accessoires op de foto kunnen en de foto’s voor ze worden geprint, dan is een goedkope fotopaal of fotozuil in plaats van een complete photobooth een prima oplossing. Hieronder vind je een overzicht van een aantal van de goedkoopste fotopalen in Nederland. Wil je toch een echt fotohokje? We hebben ook een aantal van de goedkoopste fotohokjes (gerekend op uurbasis) op een rijtje gezet:

Wil je toch meer keus? bekijk dan hier een overzicht van 35+ fotohokjes!

Goedkope fotohokjes

Een goedkoop fotohokje is mogelijk, maar wellicht dat je minder keus hebt qua locatie, opties of beschikbaarheid! Hieronder hebben we een aantal goedkope photobooths op een rijtje gezet! Snel klaar zijn? Laat ons je helpen! Vul hieronder je gegevens in en wij zorgen er voor dat een selectie van deze verhuurders jouw een offerte op maat stuurt, op basis van jouw budget en locatie.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht))

Voorkeur type photobooth*
Bijzondere photobooth (~€500+)Fotohokje (~€400+)Fotozuil met printer (~€300+)Fotozuil zonder printer (~€200+)

Locatie fotohokje nodig (verplicht)

Indicatie datum (verplicht)

Wat voor evenement organiseer je?*
BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursAnders

Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
NeutraalVintageModern

Ik ben op zoek naar een booth:*
Met begeleidingZonder begeleidingMaakt niets uit

Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

Wat wil je?*
BoekenOfferte vragenOptie nemenVraag stellenAnders

Overige opmerkingen die ons helpen om jou beter te helpen! Bijvoorbeeld type evenement, must-have eigenschappen etc. (optioneel)

De goedkope photobooth uit Apeldoorn

       

Dit fotohokje uit Apeldoorn kost €395 en is inclusief:

 • 2 mensen begeleiding
 • Onbeperkt printen in dubbele print van 5 x 15 cm of 10 x 15 cm ‘ansichtkaart’ formaat (4 kleine fotootjes)
 • Props
 • Ale foto’s na afloop digitaal ontvangen
 • Email koppeling
 • Eerste 70 km transport gratis
 • Gepersonaliseerde fotostrip

Meer weten over dit leuke en goedkope fotohokje uit Apeldoorn? Lees hier meer of boek direct!

Opblaasbaar fotohokje uit Hengelo – Enschede

Betaalbaar en bijzonder: dat is een combinatie die we graag zien. Voor mensen in de Randstad is het wellicht iets te ver weg, maar daar buiten is dit een mooie deal: Voor €375 huur je deze opblaasbare photobooth voor 3 uur. Daarnaast komt de photobooth standaard met een professionele fotografe, een print assistent, kan je de kleur van het licht aanpassen aan je eigen thema, mag je onbeperkt printen, zitten er al props bij, krijg je alle foto’s digitaal en kan je het fotokader laten personaliseren. Lees hier meer of maak direct een boeking!

Hengelo enschede

Goedkoop fotohokje uit Ede

Met €495 euro is dit fotohokje weliswaar duurder dan de vorige twee, maar je huurt dit fotohokje dan ook standaard voor 4 uur, wat dit fotohokje op een ‘prijs per uur’ basis feitelijk zelfs iets goedkoper maakt dan de twee fotohokjes hierboven. Daarnaast is deze prijs inclusief, begeleiding, een koffer vol props, de mogelijkheid om foto’s direct te mailen of live op een beeldscherm te zien en een unieke opmaak van het kader van de fotostrip. Ideaal dus als 3 uur niet genoeg is om alle gasten te vermaken en je het fotohokje wat langer nodig hebt! Lees hier meer over dit fotohokje en huur het direct.

Ede

Het goedkope fotohokje uit Den Haag

Een van de goedkoopste echte fotohokjes op de markt is dit fotohokje, die je al voor €395 voor 3 uur kan huren. Hoewel dit exclusief transport is (€0.39 per kilometer vanuit Den Haag, eerste 40 kilometer gratis), is dit al een behoorlijk compleet pakket want het is inclusief onbeperkt printen, begeleiding en leuke props. Lees hier meer over deze photobooth en huur direct dit fotohokje.

Fancybooth-photobooth

Goedkope photobooths Breda / Den Bosch

Deze twee fotohokje zijn vrijwel even duur (€550 uit Breda versus €545 uit Den Bosch) en huur je beiden standaard voor 4 uur. Allebei hebben ze een geweldige uitstraling. Beiden komen met begeleiding, props, alle foto’s na afloop digitaal en onbeperkt printen. Degene uit Breda heeft keuze uit 6 verschillende achtergronden en is ook nuttig voor zakelijke evenementen omdat je sales promoters kan bijboeken, en het hokje helemaal kan laten aanpassen aan je eigen merk / thema. Bij het hokje uit Den Bosch zijn de eerste 100 km vervoer gratis en betaal je daarna €1 per kilometer daarna (maar slechts 1 kant opgerekend).

Breda Den Bosch

Goedkope 24 uur huur fotohokjes en fotozuilen

Dit is absoluut de beste ‘value for money’. Het grote voordeel van een fotopaal die zonder begeleiding komt en die je eventueel zelf kan ophalen en terug brengen is dat je niet langer meer gebonden bent aan de huur van een fotohokje van 3 of 4 uur. Daardoor kan je de fotozuil een hele dag of nacht gebruiken! De enige extra kosten die je maakt zijn wellicht de kosten voor de extra prints omdat je de fotozuil zo lang gebruikt! Hieronder zie je drie van de beste deals voor een fotozuil die de hele dag, avond of nacht mee gaat!

Goedkoop fotohokje Arnhem

Voor €449 kan je dit fotohokje huren en het beste van alles? je huurt hem niet voor 3 of 4 uur, maar standaard voor de hele dag! Dus of je bedrijfsfeest, festival, beurs of bruiloft nu de hele middag, avond of nacht duurt, je betaald niets extra als je hem een uurtje langer nodig hebt! Het fotohokje komt uit Gelderland (regio Barneveld) en komt inclusief props, tot 1,000 fotostrips printen en na afloop alle foto’s digitaal. Daarnaast wordt het hokje natuurlijk gebracht, opgezet en ne afloop weer opgehaald! Klik hier voor meer informatie of een reservering.

Arnhem apeldoorn

Goedkope LED Fotozuil

De fotozuilen met LED verlichting en losse printer zijn goedkoop omdat je ze zelf moet ophalen en wegbrengen. Gelukkig hebben deze fotozuilen inmiddels een landelijk dekkend netwerk, zodat je er altijd op een redelijke afstand eentje kan ophalen en terugbrengen! Dankzij een uitgebreide handleiding is de bediening erg eenvoudig en zal je de begeleiding niet missen. Je huurt deze fotozuil al voor €275 voor 24 uur, inclusief 500 foto’s (oftewel 1.000 fotostrips). Klik hier om meer details over de LED Fotozuil te lezen en beschikbaarheid of een offerte aan te vragen! Daarnaast hebben ze ook een optie voor een fotozuil zonder printer, dan betaal je slechts €195!

goedkoop

 

De goedkope fotopaal uit Alkmaar 

Deze fotopaal uit Alkmaar is een strak ontworpen, moderne fotopaal die je voor €295 huurt voor 24 uur. Je krijgt er dan 320 foto’s of 640 fotostrips bij. Upgraden naar onbeperkt printen kost €150 extra. Je kan deze fotozuil niet ophalen, maar de eerste 50 km vanaf Alkmaar, Noord-Holland is gratis en daarna kost het €0.80 per kilometer. Dat betekent dat Den Helder, Enkhuizen, Zaandan, Beverwijk, IJmuiden, Volendam, Haarlem en natuurlijk Amsterdam allemaal binnen de 50 km vallen. 320 foto’s lijkt wellicht weinig, maar besef dat dit neer komt op meer dan 5 uur lang, ononderbroken, elke minuut een print! Hier kan je meer informatie lezen en vragen, beschikbaarheid of een offerte opvragen bij de verhuurder.

Goedkope fotobooths Veenendaal

Voor €375 mag je deze vintage fotozuil de hele middag, avond of nacht gebruiken, dus hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten als je feest uitloopt! Past een moderne, strak witte fotozuil beter bij het thema en de sfeer van je feest of locatie? Dan huur je de moderne fotozuil voor €410, ook voor de hele dag!

apeldoorn arnhem amersfoortOverijssel amersfoort

De goedkope vintage fotozuil uit Nijmegen

Deze vintage fotozuil kost €295 en huur je wederom voor 24 uur.  Nadeel van deze fotozuil is wel dat je de foto’s enkel digitaal ontvangt. Leuk als digitaal bedankje voor alle gasten na je feest dus, maar niet als souvenir om op de koelkast te plakken. Mocht je de vintage fotozuil niet kunnen ophalen in Nijmegen, dan betaal je €1 per kilometer voor de breng & haal service. Mocht je voor 24 uur willen huren en toch foto’s willen printen dan kan je overwegen de duurdere versies te huren.

FotoDoosch basis

Goedkope fotozuilen / fotopalen

Mocht je op zoek zijn naar een goedkope fotozuil met andere kenmerken zoals begeleiding, onbeperkt printen, social media mogelijkheden of transport, dan zijn er altijd nog een aantal goedkope opties, waarmee je goedkoper uit bent dan een compleet fotohokje!

 

De mini fotozuil uit Rotterdam

Voor €300 kan je deze mini fotozuil huren. Je huurt de mini voor 4 uur, zonder begeleiding. Je moet hem dan wel zelf ophalen (Oud-Beijerland, omgeving Rotterdam) en je mag standaard 200 foto’s / 400 fotostrips printen. Langer nodig? Voor slechts €40 per uur kan je deze mini fotozuil langer huren. Ook hier zijn er duurdere versies beschikbaar met meer mogelijkheden.

Goedkoop fotohokje

Overzicht alle photobooths

Al deze photobooths zijn te boeken via onze site. Zijn deze fotohokjes niet beschikbaar, niet in de buurt of toch niet precies wat je zoekt? Er zijn namelijk nog heel veel gave versies! Ga dan naar ons overzicht van 35+ fotohokjes!

fotobooth tarieven

Goedkoop fotohokje huren? 15 goedkoopste photobooths van NL, vanaf €195!