Fotohokje huren in Groningen, Friesland of Drenthe? Huur hier vanaf €195
4.7 (93.33%) 6 votes

Hoewel de meeste photobooth verhuurders in de Randstad, Noord-Brabant en Gelderland zijn gevestigd, kunnen ze natuurlijk altijd naar Friesland, Groningen of Drenthe rijden. Sommige verhuurders hebben zelfs gratis transport! Daarnaast zijn er gelukkige wel enkele verhuurders die vanuit de Noordelijke provincies van Nederland fotobooths verhuren. Dus geen nood als je in Leeuwarden, Drachten, Sneek, Groningen, Oldambt, Hoogezand-Sappemeer, Assen, Emmen, Hoogeveen of Coevorden woont!

Ben je op zoek naar een fotohokje buiten Groningen, Friesland of Drenthe? Bekijk dan onze volgende overzichten:

Weinig tijd? Doe een algemene fotohokjes aanvraag en ontvang snel, gratis & eenvoudig passende offertes!

Fotohokjes, fotobusjes en fotopalen in Groningen

FotohokjeFotohokjefotohokje

Midden in Groningen kan je terecht voor alle verschillende photobooths die je maar kan bedenken: fotopalen, fotozuilen, fotohokjes, fotobusjes, kortom, alles is mogelijk! Omdat Groningen uit de buurt voor vele mensen is, is het fijn dat de transportkosten altijd al bij de prijs zijn inbegrepen, dus ook buiten Groningen, Friesland of Drenthe is dit een aanrader. Afhankelijk van je budget kan je voor verschillende pakketten kiezen: Budget (3 uur, 300 foto’s), Basis (3 uur, 400 foto’s) of Totaal (4 uur, onbeperkt foto’s). Maar ongeacht het pakket krijg je altijd props, begeleiding, alle foto’s na afloop digitaal, een gastenboek en professionele studioverlichting.

fotohokje huren

Ook een echt fotohokje en een photobooth in een busje kan je huren Groningen! Lees hier meer.

huren fotobusje Utrecht

Goedkope photobooth huren in Groningen, Drenthe en Friesland

Deze verhuurder werkt met verschillende afhaalvestigingen door heel Nederland. Voor Friesland is er een afhaalvestiging in Buitenpost (boven Drachten en ten oosten van Leeuwarden). In Groningen is er een afhaalvestiging in Harkstede, naast Groningen, Haren en Hoogezand. In Drenthe is er geen afhaalvestiging, maar kan je terecht bij Hardenberg. Hoewel Hardenberg net in Overijssel ligt, is het dicht bij de grens met Drenthe (ter hoogte van Hoogeveen) en dus een uitstekende optie voor mensen die in Drenthe wonen.

Je huurt deze goedkope photobooth al voor €195 zonder printer of €275 met printer. Je krijgt dan weliswaar geen props of begeleiding en je zal de fotobooth zelf moeten ophalen en terugbrengen, maar daar staat de laagste prijs in Nederland tegen over! Daarnaast is het grote voordeel van het feit dat er geen personeel is, dat je de photobooth voor een langere periode mag houden dan 3 of 4 uur. Sterker nog, je mag de fotopaal / fotozuil voor een hele middag of avond of nacht huren! Dat betekent dat het niet uit maakt hoe lang je feest duurt of uitloopt!

Photobooths met gratis transport

Vintage fotopaal Nijmegen

la-grande-volledig-185x300

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn niet veel fotopalen die voor de klassieke, vintage uitstraling gaan, maar de dit is een echte vintage photobooth! Drenthe, Groningen, en Friesland liggen nog steeds op rijafstand van Nijmegen, de uitvalsbasis van de La Grande, en dankzij het gratis transport zijn bijkomende kosten ook geen probleem. Voor €495 boek je deze fotozuil inclusief 500 fotoprints en een koffer vol props. En de verassing? Geen 3 of 4 uur huur, maar gewoon de hele dag / avond of nacht! Perfect en goedkoop voor langere feesten en events, dus!

Moderne, goedkope photobooth Tilburg – €50 korting!

fotozuil huren

Ook al komt deze photobooth uit Tilburg, dankzij de mogelijkheid van gratis transport in heel Nederland kan je hem toch goedkoop in Leeuwarden, Drachten, Groningen, Assen, Meppel of Emmen krijgen! Bij het standaardpakket zit 3 uur huur, begeleiding, props, onbeperkt foto’s printen, een ruime keuze uit fotokaders en een online fotogalerij waarop alle foto’s na afloop worden gedeeld. Dat maakt deze coole fotopaal tot een zeldzame combinatie van lage prijs (€399) en een compleet pakket. Bonus: je krijgt €50 korting als je deze photobooth via onze site boekt en betaald in dat geval dus maar €349!

Opblaasbaar fotohokje, caravan photobooth en greenscreen fotohuisje uit Hengelo

Niet in Drenthe en geen gratis transport, maar wellicht toch een hele goede keuze voor Drentenaren en eventueel zelfs Friezen en Groningers die iets anders willen dan een standaard fotohokje of fotozuil: dit opblaasbare fotohokje, de caravan photobooths en het greenscreen fotohuisje, gemaakt van een voormalige bouwkeet!

Fotohokje Hengelo enschede

Je kan het opblaasbare fotohokje huren voor €375, inclusief een fotografe, print assistente, onbeperkt foto’s printen voor 3 uur, props en alle foto’s digitaal. De caravan photobooth heeft hetzelfde pakket en begint bij €450. Het greenscreen fotohuisje geeft de mogelijkheid om elke achtergrond die je maar wilt op de foto te printen en je huurt deze unieke photobooth in Nederland vanaf €550 voor 3 uur.

Succes met het vinden van fotohokjes in Groningen, Friesland en Drenthe! Toch op zoek naar meer keuze? Lees dan ons overzicht van fotohokjes in Nederland!

fotobooth tarieven

Fotohokje huren in Groningen, Friesland of Drenthe? Huur hier vanaf €195