Fotohokje huren in Enschede, Deventer, Zwolle, Hengelo of Almelo? Vanaf €195
4.8 (95%) 4 votes

Of je nu een photobooth wilt huren voor je bruiloft, festival of personeelsfeest en in Enschede, Deventer, Zwolle of Hengelo woont of in Almelo, Hardenberg of Kampen: wij hebben fotohokjes in Overijssel voor je gevonden!

Ben je op zoek naar een fotohokje buiten Overijssel? Bekijk dan onze volgende overzichten:

Onder de fotobooths en fotozuilen / fotopalen uit Overijssel hebben we een aantal fotohokjes geplaatst die inclusief gratis transport zijn, zodat je je geen zorgen hoeft te maken waar de photobooth vandaan komt.

Goedkope fotozuil Hengelo, Hardenberg

propfun photobooth4

Deze fotozuil kan je al vanaf €275 huren! Het geheim zit hem in het feit dat je hem zelf moet ophalen in hengelo of Hardenberg (of 20+ andere ophaalpunten verspreid over heel Nederland). Het voordeel daarvan is dat er niemand aanwezig is tijdens je feest, zodat je meer privacy hebt. Daarnaast huur je hem niet per uur, maar per dag! Nog goedkoper? Je kan deze photobooth ook huren zonder printer voor €195! Dat betekent dat je de fotozuil voor de hele middag, avond of nacht huurt en dus niet bang hoeft te zijn of extra kosten maakt als je feest uitloopt! Lees hier meer of boek direct!

Opblaasbare fotobooth Enschede

Hengelo enschede

Uniek in Nederland: een opblaasbaar fotohokje! Dit hokje uit de omgeving van Enschede kan je al voor €375 huren voor 3 uur. je krijgt dan niet alleen een professionele fotografe, maar ook een print assistent. Ook mag je onbeperkt foto’s printen op verschillende formaten, kan je de foto’s delen, zijn er props en krijg je alle foto’s na afloop digitaal. Meer weten? Klik hier voor meer informatie en om direct te boeken.

Caravan fotohokje Hengelo

Hengelo enschede fotohokje huren

Ook al uniek in Nederland! Er zijn misschien niet heel veel verhuurders van fotobooths in Overijssel, maar wel sommige van de meest bijzondere photobooths! Deze caravans zijn omgebouwd tot fotohokjes! Voor 3 uur huur je ze vanaf €450! Niet alleen superleuk voor een bruiloft, maar ook voor een beurs, festival, fair, of een ander evenement dat in de buitenlucht wordt gehouden, zoals een winkelopening! Klik hier voor meer informatie of om te reserveren.

Greenscreen photobooth Almelo

greenscreen huren Enschede

Ook al bijzonder! In plaats van een fotohokje met een gewone wand of een gordijntje als achtergrond, wat dacht je van deze keet met een greenscreen? Dankzij de greenscreen achtergrond kan je zelf kiezen wat voor achtergrond je de foto’s geeft! Je huurt deze greenscreen photobooth al vanaf €550 voor 3 uur. je krijgt dan altijd een fotografe, een print assistent, onbeperkt printen, props, alle foto’s digitaal en gepersonaliseerd fotokader er bij! Klik hier voor de details of om een reservering te maken.

Fotobooths met gratis transport

  • Fotozuil uit Breda: €349 (€50 korting!): 3 uur huur, onbeperkt printen, begeleiding, props. Lees meer.
  • Fotozuilen, fotohokjes, fotobusjes uit Groningen vanaf €395 voor 3 uur, begeleiding, props. Lees meer.
  • Vintage fotozuil uit Nijmegen vanaf €495 voor een hele dag huur en alle foto’s digitaal na afloop. Lees meer.
  • Fotohokje en fotobusje uit Almere: €605 voor 4 uur, onbeperkt printen, props, begeleiding. Lees meer hier.
  • Foto en videozuil uit Amsterdam: €499 voor 3 uur, begeleiding, props, onbeperkt printen. Lees meer hier.

Dus of je nu in Enschede, Zwolle, Deventer, Hengelo, Almelo, Hardenberg, Kampen, Raalte, Hellendoorn of waar dan ook in Overijssel woont, je feest hoeft dus niet zonder photobooth te zitten!

Fotohokje huren in Enschede, Deventer, Zwolle, Hengelo of Almelo? Vanaf €195