Fotohokjes huren in Amsterdam? Boek hier je photobooth vanaf €195!
4.7 (93.33%) 9 votes

Wil je een fotohokje huren in Amsterdam voor je bruiloft, feest of evenement? Mooi! Wij hebben hieronder fotobooths gezet die je kan boeken en ook daadwerkelijk uit Amsterdam & omgeving komen. Denk bijvoorbeeld aan Haarlem, Amstelveen, Zaanstad, Hilversum, Alkmaar en Almere.

Ben je op zoek naar een fotohokje elders in Nederland? Bekijk dan de volgende overzichten:

Onder de fotobooths uit Amsterdam hebben we fotohokjes gezet die weliswaar niet uit Amsterdam komen, maar die wel gratis transport door heel Nederland aanbieden en dus graag naar Amsterdam komen met hun photobooth om je feest op te vrolijken!

Opblaasbaar fotohokje huren in Amsterdam

Hengelo enschede

Dit opblaasbare fotohokje wordt gebracht vanuit locaties in Amsterdam, Hoorn en Blaricum, dus in heel Noord-Holland en daarbuiten, zoals in Utrecht zit je in de buurt van dit fotohokje! Je huurt het hokje €395 voor 4 uur, inclusief onbeperkt printen, props, begeleiding, gepersonaliseerd fotokader en alle foto’s na afloop digitaal. Daarnast kan dit fotohokje ook nog eens videoboodschappen opnemen en dus als videobooth dienen! Ook kan je de foto’s nadat ze gemaakt zijn direct emailen of op social media zoals Twitter en Facebook zetten.

Goedkope LED fotozuil, Amsterdam, Alkmaar, Den Helder, Texel

propfun photobooth4

Het concept van is gedreven door low-budget: je moet deze photobooth zelf ophalen, maar gelukkig is er een ophaalvestiging voor deze goedkope LED fotozuil in Amsterdam! Ook zijn er ophaallocaties in Den Helder, Alkmaar en zelfs Texel! De prijs is er dan ook naar: maar €195 zonder printer en €275 inclusief printer! Dat is nog steeds inclusief 500 foto’s (oftewel 1,000 5 x 15 cm ‘fotostrips’ van 3 kleine fotootjes onder elkaar), de mogelijkheid om foto’s te mailen en je naam of logo op het fotokader. Daarnaast huur je dit hokje niet voor 3 of 4 uur, maar voor een hele dag, avond of nacht, tot maximaal 24 uur! Een no-brainer dus voor feestbeesten! Hier kan je direct dit fotohokje uit Amsterdam huren.

Fotozuil Amsterdam

Deze fotozuil & videozuil in 1 wordt gebracht vanuit locaties in Amsterdam, Hoorn en Blaricum, dus in heel Noord-Holland en daarbuiten, zoals in Utrecht zit je in de buurt van deze fotozuil! Je huurt het hokje €395 voor 4 uur, inclusief onbeperkt printen, props, begeleiding, gepersonaliseerd fotokader en alle foto’s na afloop digitaal. Daarnast kan dit fotohokje ook nog eens videoboodschappen opnemen en dus als videobooth dienen! Ook kan je de foto’s nadat ze gemaakt zijn direct emailen of op social media zoals Twitter en Facebook zetten.

Fotohokje Amsterdam

fotohokje huren

Dit fotohokje uit Amsterdam komt met gratis transport, begeleiding en props, alle foto’s digitaal en een gastenboek! Maar daarnaast is de prijs afhankelijk van welk pakket je boekt. Je hebt keuze uit een Budget, Basis en Totaal pakket, die verschillen in het aantal uur (3 uur, 3 uur, 4 uur), aantal foto’s (300 prints, 4oo prints, onbeperkt) en het type fotokader (standaard, uniek, uniek). Lees hier Lees hier meer!

Classic, Vintage & Moderne Fotozuilen uit Amsterdam

FotohokjeFotohokjefotohokje

Ook deze fotopalen zijn te huur inclusief gratis transport in heel Nederland en rijden dus graag naar Amsterdam. Daarnaast komen ze met personeel voor de bediening, leuke props, alle foto’s na afloop digitaal ontvangen en een gastenboek. Maar daarnaast is de prijs afhankelijk van welk pakket je boekt. Je hebt keuze uit een Budget, Basis en Totaal pakket, die verschillen in het aantal uur (3 uur, 3 uur, 4 uur), aantal foto’s (300 prints, 4oo prints, onbeperkt) en het type fotokader (standaard, uniek, uniek). Amsterdam is voor deze verhuurder de meest populaire stad voor de verhuur van hun fotopalen en fotohokjes, dus in Amsterdam ben je zeker in goed gezelschap!
Amsterdam

Fotozuil en videozuil ineen uit Amsterdam

Fotoshots4U Photobooth

Ook deze photobooth komt uit Amsterdam, hoewel ook Diemen en Amstelveen natuurlijk op steenworp afstand liggen. Het bijzondere aan deze fotopaal is dat hij tevens dienst kan doen als videodagboek of digitaal gastenboek: je kan er videoboodschappen mee opnemen, die na afloop van het feest aan jou worden meegegeven. Daarnaast mag je hem voor €499 boeken en er 3  uur gebruik van maken, inclusief begeleiding en onbeperkt printen! Leuk dus als je een feest in Amsterdam organiseert en iets anders wilt dan een ouderwets gastenboek en je naast foto’s ook filmpjes wil kunnen maken!

De Fotopaal uit Alkmaar

Okay, deze photobooth uit Alkmaar komt dus feitelijk niet uit Amsterdam, maar Alkmaar ligt zo dicht bij Amsterdam, dat we deze photobooth meetellen. Fotohokjes verhuurbedrijven zitten immers niet allemaal binnen de ring! Daarnaast kan je deze modern uitgevoerde fotopaal voor een magere €295 huren,  voor maximaal 24 uur huren. Voor die prijs krijg je dan ook nog eens 320 foto’s / 640 fotostrips, alle foto’s digitaal na afloop van je feest en een gepersonaliseerde layout. Lees hier meer.

Echt fotohokje uit Almere

Photobooth Say Kaas

Echte Amsterdammers zullen misschien gruwelen, want dit fotohokje komt gewoon uit Almere! Dit fotohokje heeft toch onze lijst van fotohokjes in Amsterdam gehaald omdat het 1) een echt fotohokje is; 2) Almere op een steenworp afstand ligt en 3) Dit fotohokje sowieso gratis wordt bezorgd! Het standaard pakket is inclusief 4 uur huur, onbeperkt printen, verschillende kleuren gordijntjes en alle foto’s digitaal na afloop. Dit fotohokje huur je voor €605.

Gratis transport fotopalen / fotozuilen in Nederland

Naast de ouderwetse fotohokjes die je op onze site kan huren, zijn er natuurlijk ook hippe fotopalen die je op onze site kan boeken die gratis transport aanbieden. Hieronder staan ze!

Moderne, goedkope photobooth Tilburg – €50 korting!

fotozuil huren

Ook al komt deze photobooth uit Tilburg, dankzij de mogelijkheid van gratis transport in heel Nederland kan je hem toch goedkoop in Amsterdam krijgen! Bij het standaardpakket zit 3 uur huur, begeleiding, props, onbeperkt foto’s printen, een ruime keuze uit fotokaders en een online fotogalerij waarop alle foto’s na afloop worden gedeeld. Dat maakt deze coole fotopaal tot een zeldzame combinatie van lage prijs (€399) en een compleet pakket. Bonus: je krijgt €50 korting als je deze photobooth via onze site boekt en betaald in dat geval dus maar €349!

Vintage Fotopaal Nijmegen

la-grande-volledig-185x300

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn niet veel fotopalen die voor de klassieke, vintage uitstraling gaan, maar de dit is een echte vintage photobooth! Amsterdam ligt niet direct naast Nijmegen, de uitvalsbasis van de La Grande, maar dankzij het gratis transport is dat geen probleem. Voor €495 boek je deze fotozuil inclusief 500 fotoprints en een koffer vol props. En de verassing? Geen 3 of 4 uur huur, maar gewoon de hele dag / avond of nacht! Perfect en goedkoop voor langere feesten en events, dus!

Succes met het vinden van fotohokjes in Amsterdam en omstreken! Toch op zoek naar meer keuze? Lees dan ons overzicht van fotohokjes in Nederland!

fotobooth tarieven

Fotohokjes huren in Amsterdam? Boek hier je photobooth vanaf €195!