Ingezoomd: Trouwfotograaf Nancy uit Wageningen

Lees hieronder meer over Nancy en vraag direct een gratis offerte aan voor een betaalbare trouwreportage. Of ga terug naar het artikel over betaalbare trouwfotografen of naar het overzichtsartikel trouwfotograaf Gelderland: Nijmegen, Apeldoorn en Arnhem.

 • Trouwfotograaf Wageningen, Nancy
 • Trouwfotograaf Wageningen, bruid met boeket, Nancy
 • Trouwfotograaf Wageningen, bruidspaar met zoon, Nancy
 • Trouwfotograaf Wageningen, bruidspaar, Nancy
 • Trouwfotograaf Wageningen, familie, Nancy
 • Trouwfotograaf Wageningen, kasteel, Nancy
 • Trouwfotograaf Wageningen, kerkelijke inzegening, Nancy
 • Trouwfotograaf Wageningen, koets, Nancy
 • Trouwfotograaf Wageningen, liefde, Nancy
 • Trouwfotograaf Wageningen, sluier bruid, Nancy
 • Trouwfotograaf Wageningen, strand, Nancy
 • Trouwfotograaf Wageningen, trouwceremonie kerk, Nancy
 • Trouwfotograaf Wageningen, trouwreportage, Nancy
 • Trouwfotograaf Wageningen, trouwringen, Nancy

 

Wat is je werkgebied? In principe rijd ik overal naartoe maar een uur reistijd of korter vanaf Wageningen zal ik geen reiskosten rekenen.

Hoeveel bruiloften heb je al gefotografeerd? Sinds 2011 zo’n 10 bruiloften per jaar. Ik werk al jaren in het toerisme en dit doe ik erbij. Ik wil niet teveel bruiloften zodat elke dag voor mij bijzonder is en niet een ‘moeten’  om geld te verdienen.

Hoe heb je het vak geleerd? De passie voor fotograferen is begonnen tijden alle reizen die ik maakte. Mijn voorkeur gaat uit naar mensen fotograferen en dat is niet in elk land even eenvoudig dus een uitdaging 🙂 Steeds meer vrienden, collega’s en familie vroegen me om hun bruiloft te fotograferen en na een cursus aan de hogeschool in Nijmegen heb ik een website gemaakt en wacht ik af welk bruidspaar mij wil als fotograaf. Ik wacht dus af wie mij graag wil en timmer verder niet aan de weg om opdrachten te zoeken.

Wat is jouw stijl? Mijn stijl is spontaan, liefdevol en niet alleen geposeerd. de reportage moet een blijvende herinnering worden van de hele dag, dus ik zet alles op de foto , van begin tot het einde en als het bruidspaar hier met mij aan tafel de wensen doorspreken dan zal ik daar zeker rekening mee houden. Het gaat om hun voorkeur, niet om die van mij !

Kan je een kostenindicatie geven van jouw standaard trouwfotografie pakketten? 5 uur kost 450 euro, 8 uur kost 645 euro en elk extra uur 75 euro. Boeken maken en afdrukken kosten samen 250 euro.

Heb je een tip voor aanstaande bruidsparen? Voel je goed bij de fotograaf, probeer jezelf te zijn en niet teveel te letten op de fotograaf. Alleen tijdens de fotoshoot zal ik aanwijzigingen geven , verder is het hun dag en draai ik er onzichtbaar mogelijk omheen. Bruidsparen hebben al een paar keer gezegd: aan de foto’s zien we dat je overal bij was maar dat hebben we de dag zelf helemaal niet zo gemerkt!

Heb je wel eens een prijs gewonnen met je foto’s? Ik heb een prijs gewonnen als beste foto maar nog nooit meegedaan met een bruidsfoto. De winnende foto was voor een reisorganisatie, 3 kinderen op elkaar in Zwitserland met prachtige achtergrond van een meer en de Alpen.

Waarin vind je dat jouw werk zich onderscheid van anderen? Er zijn vele fotografen en ook heel veel goede, ik denk dat ik mij vooral onderscheid in een goed oog hebben voor detail, ik pas me aan aan het bruidspaar en ook aan hun wensen, zij mogen bepalen wat ze belangrijk vinden, ik niet. En vooral ook dat ik de dag natuurlijk laat verlopen en niet steeds aandacht vraag of iets over kan, ze anders moeten staan, ze zo en zo moeten kijken etc. Tijdens de ceremonie e.d zullen ze niet merken dat ik zoveel foto’s maak.

Ook onderscheid ik me denk ik in de prijs, dit is vooral omdat ik er niet van hoef te leven, ik doe het als passie, omdat het altijd zo’n mooie bijzondere dag is om mee te maken en omdat ik er wil zijn voor het bruidspaar.

Op welke locaties bij jou in de buurt fotografeer je graag bruidsreportages? Ik pas me aan de wens van bruidspaar aan maar heb veel ervaring met kastelen, kerken, Enka fabriek in Ede, Westerbouwing, maar vooral natuur. bomen, parken, waterpartijen, golfbanen overal waar vele kleuren groen zijn is mooi als achtergrond. Het gaat tenslotte om het paar zelf, de entourage is achtergrond en dus al snel goed. Mijn voorkeur gaat wel uit naar buiten omdat daar het mooiste licht is.

In hoeverre worden de foto’s nog bewerkt? De foto’s worden bewerkt qua kleur, bijgesneden, zwart wit als die wens er is etc. dit spreek ik allemaal door met het bruidspaar wat hun wensen zijn.

Wat voor bijzondere dingen heb je meegemaakt tijdens bruiloften die je hebt gefotografeerd? Elke bruiloft is voor mij weer bijzonder, of het is heel liefdevol, of een prachtige locatie, of leuke kinderen, een kerkdienst, leuk contact met gasten, ik rijd serieus altijd naar huis met het gevoel van: wat was dit een leuke dag !!

 

Is er nog iets anders dat je wil delen met onze lezers? Het leukste zijn de reacties van bruidsparen zoals: we hebben jou gekozen omdat het vooral goed voelde, of : de foto’s zijn precies zo geworden zoals we zelf in gedachen hadden / gehoopt hadden. of; ik heb nog nooit zo’n mooi fotoalbum gezien. Maar vooral de reacties dat mensen er zo vreselijk blij mee zijn , daar doe ik het voor 🙂

Contact: Enthousiast geworden over Nancy en haar foto’s? Neem dan direct contact op door hier je contactgegevens achter te laten! Of ga terug naar het artikel over betaalbare trouwfotografen of naar het overzichtsartikel trouwfotograaf Gelderland: Nijmegen, Apeldoorn en Arnhem.

Naam

E-mail

Tijdsduur in uren (exclusief reistijd)

Locatie

Indicatie datum

Telefoonnummer

Geef een indicatie van je budget
Onder €500€500-€1000€1000-€2000Meer dan €2000Onbekend

Levering foto's
Alleen digitaalMet album

Type fotografie (een loveshoot vindt plaats een aantal weken//maanden voorafgaand aan de bruiloft)
BruiloftLoveshootLoveshoot & BruiloftOverig

Overige opmerkingen

Ik heb ook interesse in offertes van een (optioneel):
VideograafFotohokjeZelfstandig TrouwambtenaarWeddingplannerDJBandTrouwvervoerBloemistBakker

Na het lezen van dit artikel nieuwsgierig naar nog meer bruidsfotografen? Lees dan ook mijn blogs over betaalbare trouwfotografen en trouwfotograaf Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hilversum en Hoorn, trouwfotograaf Rotterdam, Den Haag, Leiden, Dordrecht en Zoetermeertrouwfotograaf Flevoland: Almere, Lelystad en Emmeloordtrouwfotograaf Noord-Brabant: Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Boschtrouwfotograaf Zeeland: Middelburg, Goes, Terneuzen en Vlissingen, trouwfotograaf Utrecht, Amersfoort en Veenendaaltrouwfotograaf Groningen, Winschoten en Stadskanaal, trouwfotograaf Friesland: Leeuwarden, Drachten en Texeltrouwfotograaf Overijssel: Zwolle en Deventertrouwfotograaf Twente: Enschede, Hengelo en Almelo, trouwfotograaf Gelderland: Nijmegen, Apeldoorn en Arnhemtrouwfotograaf Zuid-Limburg: Maastricht, Sittard, Valkenburg en Heerlen en trouwfotograaf Noord-Limburg: Weert, Venlo en Roermond.

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben jij ook een trouwfotograaf in Wageningen of een andere regio en wil je gratis toegevoegd worden? Mail me dan op Irene@fotograafkiezen.nl en dan kijk ik hoe ik kan helpen. Dank je wel voor het lezen! 

Ingezoomd: Trouwfotograaf Nancy uit Wageningen
Beoordeel deze fotograaf