Top 10 meest gave, coole, bijzondere fotohokjes van Nederland!

Wij zijn dol op fotohokjes! En hoewel alle fotohokjes natuurlijk geweldige kanten hebben, zijn sommige onze echt favoriet! Hier lees je 13 redenen om een fotohokje te huren. Op basis van alle fotohokjes die op onze site staan hebben we daarom een selectie gemaakt van de mooiste, leukste, gaafste beste en goedkoopste fotohokjes van Nederland! Daarom presenteren we hier onze favoriete top 10 fotohokjes (in willekeurige volgorde):

Om een photobooth te huren of een offerte aan te vragen voordat je een photobooth gaat boeken raden we je de grootste onafhankelijke photobooth vergelijkingssite van Nederland, Photobooths-huren.nl aan. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 250+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes en caravan photobooths, 360º spinner videobooths, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen en greenscreen photobooths van 100+ verhuurders! Vanaf €159 (digitaal, zelf ophalen) of €275, €289, of €299 (onbeperkt printen)!

Weinig tijd? Doe een algemene photobooth aanvraag en ontvang snel, gratis & eenvoudig passende offertes van bedrijven die wij hebben geselecteerd op basis van jouw locatie, wensen en budget!

1. Een Volkswagen photobooth busje

VW Den Bosch

Als je een zomerfeest buiten hebt, of een festival, sportdag, winkelopening of wat dan ook, dan zijn photobooth busjes de ultieme versie van een photobooth! De allermooist is natuurlijk een echt, authentiek Volkswagen busje. Een photobooth met meer uitstraling is bijna niet voor te stellen, jammer dat je feest in de buitenlucht of een beurs moet zijn en dat je hem niet op elk feest kan binnenrijden. Je huurt een echt Volkswagen busje als photobooth vanaf €675 voor 3 uur, inclusief begeleiding, onbeperkt printen en sociale media opties. De standplaats van dit fotobusje is Noord-Brabant en de eerste 100 km transport is gratis!

2. Een opblaasbaar fotohokje

Hengelo enschede

Ze worden snel populair in Nederland, het opblaasbare fotohokje. Behalve dat het onderscheidend is qua vorm, is het een hokje dat vanwege zijn witte kleur goed bij bruiloften past en vanwege de LED lampen allerlei verschillende kleuren kan aannemen, zodat het perfect bij de themakleuren van je feest kan aansluiten. Daarnaast kan je dit opblaasbare fotohokje al huren vanaf €425 voor 3 uur, inclusief een fotografe, print assistent, onbeperkt foto’s maken, props en natuurlijk alle foto’s na afloop digitaal. Er zijn ook twee andere verhuurders in Noord-Holland en Zuid-Holland waar je een opblaasbaar fotohokje kan huren voor vergelijkbare prijzen!

3. Een hufterproof hokje voor festivals en (examen)feestjes

Festivals zijn een uitgelezen mogelijkheid voor een fotohokje en dit hokje en huisje zien er niet alleen prachtig uit, maar ze zijn ook hufterproof. Dus dit zijn perfecte festivals fotohokjes, omdat ze tegen een stootje kunnen. Daarnaast denken wij dat de fotohokjes ook perfect zijn voor (eind)examenfeestjes, winkelopeningen, beurzen en andere evenementen in de buitenlucht. De verhuurders kunnen er indien gewenst een hele show van maken, inclusief DJ, licht, geluid en een discoshow met wedstrijden. Geen wonder dat dit hokje vaak op markten, beurzen en festivals te vinden is! Lees hier meer en boek direct!

4. De Caravan Photobooth voor buiten

Hengelo enschede fotohokje huren

Jammer at de meest leuke photobooths niet voor binnen zijn, maar voor evenementen in de buitenlucht, zoals beurzen, markten, fairs, open dagen en festivals. Zo ook deze twee coole caravans. Je huurt ze vanaf €575 voor 3 uur. Extra uren kosten €75, maar je mag sowieso onbeperkt foto’s printen, er zijn leuke props, er is een professionele fotografe en een print assistent. In de roze caravan passen 5 mensen, in de blauwe wel 12! Dus deze caravan photobooths zijn superleuk en geschikt als je met je hele team op de foto wilt!

5. De goedkoopste photobooth van Nederland

Breda tilburg eindhoven

Niet iedereen heeft een groot budget en het is waar de de leukste photobooths duurder zijn dan gemiddeld, hoewel de opblaasbare photobooth goedkoper is dan een standaard fotohokje. Daarom in deze top 10 ook een plekje voor de meest goedkope fotobooth van Nederland. Voor €275 heb je al een photobooth in huis inclusief printer en dankzij de 20+ ophaalpunten door heel Nederland en België is er altijd 1 in de buurt! Daarnaast huur je deze photobooth niet voor 3 of 4 uur, maar voor 24 uur: daardoor hoef je je geen zorgen te maken over wanneer je feest is afgelopen! nog steeds te duur? Je kan deze fotopaal ook huren voor €175 zonder de mogelijkheid om foto’s te printen! Lees dit artikel als je op zoek bent naar meer goedkope fotohokjes.

6. Tiktok topper: de 360º spinner photobooth

Deze spinner photobooth, laat de videocamera rond het platform ‘spinnen’ terwijl 1 of meerdere mensen er op dansen. Het filmpje kan je vervolgens doorsturen naar je telefoon en zo op je eigen social media zetten. Ook kan je er een gave soundtrack onder zetten! bekijk hier meer 360 spinner videobooths die je kan huren!

7. Meest innovatief: de tuktuk photobooth

Helemaal uit Thailand of India? Ik weet het niet, maar de Tuktuk photobooth is een absolute exotische photobooth topper! Je huurt hem al voor €650 voor de hele dag, avond of nacht!

  • Huurperiode: 24 uur
  • Aantal prints: 650 (10×15 cm) of 1,300 (5×15 cm).
  • Zonder begeleiding, inclusief installatie
  • Koffer vol props
  • Op maat gemaakte persoonlijke omlijsting voor je foto’s
  • ‘Direct-upload’-functie mogelijk naar een Facebook-pagina
  • Professioneel online album na afloop van je feest met al je foto’s
  • Exclusief transport: €0.40 per km vanaf Beltrum (Gelderland)
  • Mag buiten staan.

8. De meest authentieke / vintage photobooths

Jolly fotohokje huren Nijmegen Gelderland

Hier maken we een onderscheid tussen een traditioneel fotohokje en de fotopaal / fotozuil. Zowel het vintage fotohokje als de photobooth nemen je mee terug in de tijd van de jaren 20 van de vorige eeuw. Het fotohokje heeft een leuke vintage look en de fotopaal ziet er uit als een ouderwetse, groot fototoestel. Dit zijn de fotobooths die je wilt hebben als stijl belangrijk voor je is! Het fotohokje huur je voor €499 voor 3,5 uur, inclusief props, begeleiding in kostuum en onbeperkt printen. De fotozuil huur je voor €495, inclusief props, 500 prints, voor de hele middag / avond / nacht en gratis transport. Hier lees je meer over het fotohokje en hier lees je meer over de vintage fotozuil.

9. De beste photobooths voor zakelijke evenementen

Deze verhuurder heeft de meest uitgebreide collectie photobooths van Nederland. Maar de belangrijkste reden dat we deze verhuurder nomineren tot perfecte partner voor zakelijke evenementen – van personeelsfeesten en kerstborrels tot nieuwjaarsborrels, teamuitjes en jubilea – is de enorme hoeveelheid opties die je bij kan boeken, de professionaliteit en de ruime ervaring met zakelijke klanten.

10. Beste ‘Value for Money’ fotohokje

 

Niet iedereen heeft een onbeperkt budget, maar soms is goedkoop duurkoop omdat je een fortuin kwijt bent aan betaalde opties die je er bij andere fotobooths bij krijgt. Dus waar krijg je het meeste waar voor je geld?

Als je op zoek bent naar een traditioneel, gesloten fotohokje, raden we deze 2 fotohokje aan van €487 / €477 (inclusief BTW). Hiervoor huur je het hokje 3 uur en mag je onbeperkt foto’s maken, krijg je props er bij en alle foto’s digitaal + 2 begeleiders om alles soepel te laten verlopen. Het eerste, zwarte fotohokje komt uit Den Haag en het tweede, witte fotohokje komt uit Apeldoorn, dus dat is niet direct naast de deur voor mensen in de Randstad. Gelukkig zijn de eerste 70 kilometer transport gratis!

Meer unieke photobooths huren kan hier!

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken