Top 10 meest gave, coole, bijzondere fotohokjes van Nederland!
5 (100%) 2 votes

Wij zijn dol op fotohokjes! En hoewel alle fotohokjes natuurlijk geweldige kanten hebben, zijn sommige onze echt favoriet! Hier lees je 13 redenen om een fotohokje te huren. Op basis van alle fotohokjes die op onze site staan hebben we daarom een selectie gemaakt van de mooiste, leukste, gaafste beste en goedkoopste fotohokjes van Nederland! Daarom presenteren we hier onze favoriete top 10 fotohokjes (in willekeurige volgorde):

  • Fotohokje huren Rotterdam Den Haag Leiden Gouda Delft Zoetermeer Alphen
  • Photobooths huren
  • Fotohokje huren Eindhoven Breda Tilburg Den Bosch
  • Fotohokje huren Utrecht amersfoort hilversum baarn
  • Goedkope fotobooth huren betaalbaar budget
  • photobooth Amsterdam huren alkmaar amstelveen haarlem
  • fotobooth apeldoorn arnhem ede nijmegen
  • photobooth enschede zwolle deventer hengelo almelo

 

1. Een Volkswagen photobooth busje

VW Den Bosch

Als je een zomerfeest buiten hebt, of een festival, sportdag, winkelopening of wat dan ook, dan zijn photobooth busjes de ultieme versie van een photobooth! De allermooist is natuurlijk een echt, authentiek Volkswagen busje. Een photobooth met meer uitstraling is bijna niet voor te stellen, jammer dat je feest in de buitenlucht of een beurs moet zijn en dat je hem niet op elk feest kan binnenrijden. Je huurt een echt Volkswagen busje als photobooth vanaf €675 voor 3 uur, inclusief begeleiding, onbeperkt printen en sociale media opties. De standplaats van dit fotobusje is Noord-Brabant en de eerste 100 km transport is gratis!

2. Een opblaasbaar fotohokje

Hengelo enschede

We zeggen niet snel uniek in Nederland, maar het enige opblaasbare fotohokje uit Nederland komt uit Hengelo, Overijssel en hebben we nergens anders gezien. Behalve dat het onderscheidend is qua vorm, is het een hokje dat vanwege zijn witte kleur goed bij bruiloften past en vanwege de LED lampen allerlei verschillende kleuren kan aannemen, zodat het perfect bij de themakleuren van je feest kan aansluiten. Daarnaast kan je dit opblaasbare fotohokje al huren vanaf €375 voor 3 uur, inclusief een fotografe, print assistent, onbeperkt foto’s maken, props en natuurlijk alle foto’s na afloop digitaal.

3. Een hufterproof hokje voor festivals en (examen)feestjes

Fotohokje Utrechtutrecht

Festivals zijn een uitgelezen mogelijkheid voor een fotohokje en dit hokje en huisje zien er niet alleen prachtig uit, maar ze zijn ook hufterproof. Dus dit zijn perfecte festivals fotohokjes, omdat ze tegen een stootje kunnen. Daarnaast denken wij dat de huisjes ook perfect zijn voor (eind)examenfeestjes, winkelopeningen, beurzen en andere evenementen in de buitenlucht. De verhuurders kunnen er indien gewenst een hele show van maken, inclusief DJ, licht, geluid en een discoshow met wedstrijden. Geen wonder dat dit hokje vaak op markten, beurzen en festivals te vinden is! Gedurende weekenden kost dit fotohokje je ongeveer €600.

4. De Caravan Photobooth voor buiten

Hengelo enschede fotohokje huren

Jammer at de meest leuke photobooths niet voor binnen zijn, maar voor evenementen in de buitenlucht, zoals beurzen, markten, fairs, open dagen en festivals. Zo ook deze twee coole caravans. Je huurt ze vanaf €450 voor 3 uur. Extra uren kosten €75, maar je mag sowieso onbeperkt foto’s printen, er zijn leuke props, er is een professionele fotografe en een print assistent. In de roze caravan passen 5 mensen, in de blauwe wel 12! Dus deze caravan photobooths zijn superleuk en geschikt als je met je hele team op de foto wilt!

5. De goedkoopste photobooth van Nederland

Breda tilburg eindhoven

Niet iedereen heeft een groot budget en het is waar de de leukste photobooths duurder zijn dan gemiddeld, hoewel de opblaasbare photobooth goedkoper is dan een standaard fotohokje. Daarom in deze top 10 ook een plekje voor de meest goedkope fotobooth van Nederland. Voor €275 heb je al een photobooth in huis inclusief printer en dankzij de 20+ ophaalpunten door heel Nederland en België is er altijd 1 in de buurt! Daarnaast huur je deze photobooth niet voor 3 of 4 uur, maar voor 24 uur: daardoor hoef je je geen zorgen te maken over wanneer je feest is afgelopen! nog steeds te duur? Je kan deze fotopaal ook huren voor €195 zonder de mogelijkheid om foto’s te printen! Lees dit artikel als je op zoek bent naar meer goedkope fotohokjes.

6. Luxe: de limousine photobooth

Rotterdam

Perfect voor  studentenfeesten, examenfeesten of andere evenementen in de buitenlucht. En natuurlijk als je vervoer nodig hebt, waarom niet aankomen op je bruiloft in de photobooth limousine? Gegarandeerd dat er een rij op de rode loper staat, want iedereen wil sowieso al een limousine in, helemaal als je er ook nog eens een fotobooth in hebt. Daarnaast is een limousine natuurlijk een geweldige manier om in stijl aan te komen! De Limousine photobooth huur je vanaf €795 en komt uit Rotterdam. Je huurt hem inclusief begeleiding, voor 4 uur, inclusief onbeperkt printen.

7. Meest innovatief: de greenscreen photobooth

greenscreen huren Enschede greenscreen huren

Met een greenscreen als achtergrond heb je met dit greenscreen fotohokje keuze uit allerlei verschillende achtergronden en kan je het zo gek maken als je kan bedenken! De foto wordt gemaakt met een volledig groene achtergrond, die digitaal wordt vervangen voor de door jou gekozen achtergrond. Voor €550 huur je een greenscreen fotohokje voor 3 uur, inclusief een fotograaf, print assistent, props, onbeperkt printen en natuurlijk alle foto’s na afloop digitaal.

8. De meest authentieke / vintage photobooths

Jolly fotohokje huren Nijmegen Gelderland

Hier maken we een onderscheid tussen een traditioneel fotohokje en de fotopaal / fotozuil. Zowel het vintage fotohokje als de photobooth nemen je mee terug in de tijd van de jaren 20 van de vorige eeuw. Het fotohokje heeft een leuke vintage look en de fotopaal ziet er uit als een ouderwetse, groot fototoestel. Dit zijn de fotobooths die je wilt hebben als stijl belangrijk voor je is! Het fotohokje huur je voor €499 voor 3,5 uur, inclusief props, begeleiding in kostuum en onbeperkt printen. De fotozuil huur je voor €495, inclusief props, 500 prints, voor de hele middag / avond / nacht en gratis transport. Hier lees je meer over het fotohokje en hier lees je meer over de fotozuil.

9. De beste photobooth voor zakelijke evenementen

Deze verhuurder bied niet alleen gratis transport door heel Nederland, maar heeft ook de meest uitgebreide collectie photobooths van Nederland. Maar de belangrijkste reden dat we deze verhuurder nomineren tot perfecte partner voor zakelijke evenementen – van personeelsfeesten en kerstborrels tot nieuwjaarsborrels, teamuitjes en jubilea – is de enorme hoeveelheid opties die je bij kan boeken, die vooral nuttig zijn als je een winkel opent, op de beurs staat of klanten wil lokken met je photobooth. Zo kan je een aparte site voor alle foto’s laten maken, de foto’s automatisch naar Facebook of Twitter laten uploaden, een enquête laten afnemen door iedereen die de photobooth bezoekt etc.

Fotohokje Utrecht fotohokje Groningenhuren fotobusje Utrecht

10. Beste ‘Value for Money’ fotohokje

Niet iedereen heeft een onbeperkt budget, maar soms is goedkoop duurkoop omdat je een fortuin kwijt bent aan betaalde opties die je er bij andere fotobooths bij krijgt. Dus waar krijg je het meeste waar voor je geld?

Als je op zoek bent naar een traditioneel, gesloten fotohokje, raden we dit fotohokje aan van €395: hiervoor huur je het hokje 3 uur en mag je onbeperkt foto’s maken, krijg je props er bij en alle foto’s digitaal + 2 begeleiders om alles soepel te laten verlopen. Enige nadeel? Dit fotohokje komt uit Apeldoorn, dus dat is niet direct naast de deur voor mensen in de Randstad. Gelukkig zijn de eerste 70 kilometer transport gratis!

fotobooth tarieven

Top 10 meest gave, coole, bijzondere fotohokjes van Nederland!