Top 10 meest gave, coole, bijzondere fotohokjes van Nederland!

Wij zijn dol op photobooths! En hoewel alle fotohokjes natuurlijk geweldige kanten hebben, zijn sommige onze favorieten! Hier lees je 13 redenen om een fotohokje te huren. Op basis van alle fotohokjes die op onze site staan hebben we daarom een selectie gemaakt van de mooiste, leukste, gaafste beste en goedkoopste fotohokjes van Nederland! Daarom presenteren we hier onze favoriete top 10 fotohokjes (in willekeurige volgorde):

Om een fotohokje te boeken of een offerte aan te vragen wordt je doorgeleid naar de grootste onafhankelijke photobooth vergelijkingssite van Nederland op het gebied van fotohokjesverhuur, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 250+ photobooths, of je nu een fotohokje, fotospiegel, fotobusje, caravan photobooth of tuktuk photobooth, GIF booth, 360 video, bruiloftzuil, audio gastenboeken (trouwtelefoon), reguliere fotobooths, en greenscreen is allemaal beschikbaar dankzij de 100+ verhuurders!

Wil je goedkoop een photobooth huren? Vanaf €159 (digitaal) of €200 (met prints, zelf ophalen in Gelderland) €295 (zelf ophalen in 1 van de 40 locaties), €289 (zelf ophalen op 1 van de 10+ locaties), of €300 (ophalen in Amsterdam)!

Weinig tijd? Doe een algemene photobooth aanvraag en ontvang snel, gratis & eenvoudig passende offertes van bedrijven die wij hebben geselecteerd op basis van jouw locatie, wensen en budget!

1. Een Volkswagen photobooth busje

VW Den Bosch

Als je een zomerfeest buiten hebt, of een festival, sportdag, winkelopening of wat dan ook, dan zijn photobooth busjes de ultieme versie van een photobooth! De allermooist is natuurlijk een echt, authentiek Volkswagen busje. Een photobooth met meer uitstraling is bijna niet voor te stellen, jammer dat je feest in de buitenlucht of een beurs moet zijn en dat je hem niet op elk feest kan binnenrijden. Je huurt een echt Volkswagen busje als photobooth vanaf €695 voor 3 uur, inclusief begeleiding, onbeperkt printen en sociale media opties. De standplaats van dit fotobusje is Noord-Brabant en de eerste 100 km transport is gratis!

2. Een opblaasbaar fotohokje

Hengelo enschede

Ze worden snel populair in Nederland, het opblaasbare fotohokje. Behalve dat het onderscheidend is qua vorm, is het een hokje dat vanwege zijn witte kleur goed bij bruiloften past en vanwege de LED lampen allerlei verschillende kleuren kan aannemen, zodat het perfect bij de themakleuren van je feest kan aansluiten. Daarnaast kan je dit opblaasbare fotohokje al huren vanaf €425 voor 3 uur, inclusief een fotografe, print assistent, onbeperkt foto’s maken, props en natuurlijk alle foto’s na afloop digitaal. En er zijn ook verhuurders met een photobooth in het opblaasbare fotohokje: in Noord-Holland en Zuid-Hollandzelfs 2! en niet te vergeten Gelderland waar je een opblaasbaar fotohokje kan huren voor vergelijkbare prijzen!

3. Een 360 video ‘spinner’ booth

Deze spinner photobooth, laat de videocamera rond het platform ‘spinnen’ terwijl 1 of meerdere mensen er op dansen. Het filmpje kan je vervolgens doorsturen naar je telefoon en zo op je eigen social media zetten. Ook kan je er een gave soundtrack onder zetten! bekijk hier meer 360 spinner videobooths die je kan huren!

Seeing is believing! Dit moet je echt een keer gezien of zelfs meegemaakt hebben. De meest gave filmpjes inclusief slow motion and ‘fast forward’ snelheidseffecten, vuurwerk, ‘money guns’: het kan allemaal. Alsof je in een videoclip van een rapper terecht bent gekomen! De 360 video photobooth is de nieuwste sensatie en mag dan ook niet ontbreken! Een 360 graden spinner booth is dan ook een graag geziene gast op hippe feestjes, festivals, influencer events en marketing evenementen!

4. De caravan photobooth voor buiten

Hengelo enschede fotohokje huren

Jammer at de meest leuke photobooths niet voor binnen zijn, maar voor evenementen in de buitenlucht, zoals beurzen, markten, fairs, open dagen en festivals. Zo ook deze twee coole caravans. Je huurt ze vanaf €600 voor 3 uur. Extra uren kosten €75, maar je mag sowieso onbeperkt foto’s printen, er zijn leuke props, er is een professionele fotografe en een print assistent. In de roze caravan passen 5 mensen, in de blauwe wel 12! Dus deze caravan photobooths zijn superleuk en geschikt als je met je hele team op de foto wilt!

5. De goedkoopste photobooth van Nederland

Breda tilburg eindhoven

Niet iedereen heeft een groot budget en het is waar de de leukste photobooths duurder zijn dan gemiddeld, hoewel de opblaasbare photobooth goedkoper is dan een standaard fotohokje. Daarom in deze top 10 ook een plekje voor de meest goedkope fotobooth van Nederland. Voor €295 heb je al een photobooth in huis inclusief printer en dankzij de 20+ ophaalpunten door heel Nederland en België is er altijd 1 in de buurt! Daarnaast huur je deze photobooth niet voor 3 of 4 uur, maar voor 24 uur: daardoor hoef je je geen zorgen te maken over wanneer je feest is afgelopen! nog steeds te duur? Je kan deze fotopaal ook huren voor €195 zonder de mogelijkheid om foto’s te printen! Lees dit artikel als je op zoek bent naar meer goedkope fotohokjes.

6. De trouwtelefoon of audio gastenboek

Naast de al langer bestaande videogastenboeken, zoals de bruiloftzuil, zijn er sinds kort ook zogenaamde audiogastenboeken, in de volksmond ook wel ‘trouwtelefoon‘ genoemd op de markt verschenen.

Dit alternatief voor het traditionele gastenboek geeft jouw gasten de kans om hun stem te laten horen. Hoe leuk is het om achteraf terug te luisteren naar de hartverwarmende felicitaties en hilarische verhalen van jouw vrienden en familie? Met een trouwtelefoon wordt dit allemaal mogelijk, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over leesbare handschriften!

7. Meest innovatief: de tuktuk photobooths

Helemaal uit Thailand of India? Ik weet het niet, maar de Tuktuk photobooth is een absolute exotische photobooth topper! Je huurt hem al voor €650 voor de hele dag, avond of nacht!

 • Huurperiode: 24 uur
 • Aantal prints: 650 (10×15 cm) of 1,300 (5×15 cm).
 • Zonder begeleiding, inclusief installatie
 • Koffer vol props
 • Op maat gemaakte persoonlijke omlijsting voor je foto’s
 • ‘Direct-upload’-functie mogelijk naar een Facebook-pagina
 • Professioneel online album na afloop van je feest met al je foto’s
 • Exclusief transport: €0.40 per km vanaf Beltrum (Gelderland)
 • Mag buiten staan.

De vespa fotobooth

 • Huurperiode Vespa fotobooth: 4 uur (verlenging is mogelijk)
 • Aantal prints: onbeperkt in fotostrip (3 foto’s onder elkaar)
 • Inclusief gezellige gastheer
 • Inclusief een koffer vol té gekke props (hoeden, boa`s, brillen enz.)
 • Inclusief lichtletters “PHOTOS” op de photobooth
 • Inclusief opmaak gepersonaliseerd kader
 • Inclusief foto’s digitaal aangeleverd na afloop
 • Photobooth kan binnen staan mits er een dubbele deur aanwezig is; de Vespa fotobooth mag buiten staan
 • Vanuit Etten-Leur: € 0,50 p.km.
 • De Vespa fotobooth tuk-tuk huren

Tuktuk fotobooth

 • Huurperiode: 4 uur
 • Aantal prints: onbeperkt (10×15 cm of 5×15 cm fotostrips)
 • Inclusief enthousiaste begeleiding tijdens het feest
 • Inclusief props
 • Alle foto’s digitaal verstuurd na afloop van het feest (in hoge resolutie)
 • Mag buiten staan en kan ook binnen indien er een dubbele deuropening is.
 • €0,50 per kilometer (vanaf Weert gerekend)
 • De tuktuk fotobooth huren.

8. De meest authentieke / vintage photobooths

Hier maken we een onderscheid tussen een traditioneel fotohokje en de fotopaal / fotozuil. Zowel het vintage fotohokje als de photobooth nemen je mee terug in de tijd van de jaren 20 van de vorige eeuw. Het fotohokje heeft een leuke vintage look en de fotopaal ziet er uit als een ouderwetse, groot fototoestel. Dit zijn de fotobooths die je wilt hebben als stijl belangrijk voor je is! Het fotohokje huur je voor €499 voor 3,5 uur, inclusief props, begeleiding in kostuum en onbeperkt printen. De fotozuil huur je voor €495, inclusief props, 500 prints, voor de hele middag / avond / nacht en gratis transport. Hier lees je meer over het vintage fotohokje en hier lees je meer over de vintage photobooth.

9. de romantische hart photobooth

Het is super romantisch voor als je gaat trouwen: een photobooth in de vorm van een hart! Wat wil je nog meer van een photobooth op je bruiloft? De romantische hart photobooth huur je al voor €350.

10. Beste ‘Value for Money’ fotohokje

 

Niet iedereen heeft een onbeperkt budget, maar soms is goedkoop duurkoop omdat je een fortuin kwijt bent aan betaalde opties die je er bij andere fotobooths bij krijgt. Dus waar krijg je het meeste waar voor je geld?

Als je op zoek bent naar een traditioneel, gesloten fotohokje, raden we deze 2 fotohokje aan van €395 en €477 (inclusief BTW). Hiervoor huur je het hokje 4 uur en 3 uur respectievelijk en mag je onbeperkt foto’s maken, krijg je props er bij en alle foto’s digitaal + begeleiding bij om alles soepel te laten verlopen. Het eerste, opblaasbare fotohokje uit Amsterdam en het tweede, witte fotohokje uit Apeldoorn, Gelderland, dus dat is niet direct naast de deur voor mensen in de Randstad. Gelukkig zijn de eerste 70 kilometer transport gratis!

Meer unieke photobooths huren kan hier!

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken