DIY: download 100+ gratis props in PDF voor je fotohokje!

Zelf een fotohokje maken? Je succes staat of valt natuurlijk bij de props en andere accessoires voor bij je fotobooth! Je kan overal op het internet props vinden die je zelf kan downloaden en uitprinten. Maar toen ik zelf ging zoeken voor dit artikel brak al snel de frustratie uit. Vaak moet je voor het downloaden van de props en accessoires betalen of moet je op zijn minst je email adres achterlaten of een account aanmaken. Geen zin in! Daarom hebben we het makkelijk gemaakt door een aantal leuke props en andere accessoires te verzamelen die je gewoon als pdf kan downloaden. Gratis, zonder gedoe. De props maken is heel simpel:

 1. Download de props die je leuk vindt, het zijn allemaal pdf’s.
 2. Print ze uit met een (kleuren)printer
 3. Plak ze op dik, stevig papier of karton, zodat ze niet ombuigen
 4. Knip ze uit. Netjes!
 5. Maak er met plakband en een lange satéprikker een stokje aan vast
 6. Tadaaa! Klaar en lachen maar!

Toch geen tijd of zin om zelf props te maken of zelfs een hele photobooth te DIY’en? Om een photobooth te huren of een offerte aan te vragen sturen we je door naar de grootste onafhankelijke photobooth vergelijkingssite van Nederland, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 250+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes en caravan photobooths, 360º spinner videobooths, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen en greenscreen photobooths van 100+ verhuurders! Vanaf €159 (digitaal, zelf ophalen) of €275, €289, of €299 (onbeperkt printen)!

Weinig tijd? Doe een algemene photobooth aanvraag en ontvang snel, gratis & eenvoudig passende offertes van bedrijven die wij hebben geselecteerd op basis van jouw locatie, wensen en budget!

Lippen, lippen, lippen props!

Een van de meeste populaire props en een absolute must-have zijn natuurlijk een paar mooi getuite roze lippen!

Download hier lippen props voor je fotohokje

fotohokje

Snorren, lippen, hoeden, brillen, baarden en strikjes props

Hier vind je 12 pagina’s zwarte en gekleurde templates voor brillen, snorren, baarden, hoeden, brillen, strikjes en een paar tekstballonnetjes. In 1 x klaar!

Download hier alle brillen, snorren, hoeden, lippen strikjes props voor je fotohokje. Voorbeelden:

photoboothphotobooth  photobooth

Props voor mannen: snorren, hoeden, strikjes en pijpen

Soms is een pijp enkel een pijp… maar niet in een fotohokje! Hier vind je alle props om je mannelijke gasten – en natuurlijk ook de vrouwelijke – te vermaken in de photobooth. Dus hier vind je een voorraad snorren, hoeden, strikjes en pijpen die je nodig hebt om je fotohokje tot een succes te maken! De props heb je in verschillende uitvoeringen: gekleurd, zwart/bruin en zwart/wit, waardoor je zelf kan kiezen wat het best bij jouw thema past! Als je echt creatief wilt worden kan je de ‘lege’ template ook zelf een kleur geven als je een beetje handig bent.

Download de bril en snor props hier

Download de snorren, hoeden, strikje props hier

Download de snorren en pijpen props hier

Bril en snor Snorren en pijpen Snorren, hoeden, strikjes

Toch geen zin om props te maken? Koop ze bij Bol.com

Toch geen zin om te printen en te knippen en te plakken of zitten de juiste props er niet tussen? op Bol.com kan je voor onder de €10 of €15 hele leuke sets van props kopen, die meestal de volgende dag al thuis zijn.

Props voor vrouwen: lippen, brillen, maskers

Ook voor vrouwen hebben we leuke props gevonden, met als leukste de Venetiaanse maskers! Ook hier zijn alle props in 3 versies te printen: gekleurd, zwart-wit en ‘leeg’, zodat je ze zelf nog een kleur kan geven als je handig bent met plaatjes bewerken.

Download de hartjes en lippen photobooth props

Download de kroon, bril en lippen fotobooth props

Download de Venetiaanse masker props

 

hartjes en lippen props fotohokje kroon lippen brillen Venetiaanse masker props voor fotohokje

Props voor vrijgezellenfeestjes, bruiloften, etc.

Naast de tekstballonnen zitten er een aantal snorren bij, maar deze moet je downloaden voor tekstballonnetjes met teksten zoals ‘single & looking’, ‘you had me at hello’, ‘Mrs’, ‘sexy’, ’tipsey’ en ‘smile’.

Hier kan je de tekstballonnen props voor fotohokjes downloaden

 

fotohokjephotobooth

Fotohokje props om doktertje mee te spelen

Speel je nog steeds graag doktertje? Wie niet, zeker voor een camera. Hier een hele rij leuke props rond gezondheid: pillen, een stethoscoop, artsenkoffertje, hartslag, pleister, etc!

Download hier gezondheid props 1

Download hier gezondheid props 2

Props voor een fotohokje op je eindexamenfeest of afstudeerborrel

Als je de standaard collectie snorren, brillen en lippen compleet wilt maken voor een (eind)examenfeest of een afstudeerborrel, download dan deze (kleine) collectie props! Behalve onderstaande ‘college for dummies’, zit er een certificaat / oorkonde, een Facebook like duimpje, en – enigszins mysterieus – een lach met vieze / kapotte tanden bij.

Klik hier om de eindexamen slagen props voor je photobooth te downloaden

eindexamen props fotohokje

Fotohokjes props voor een zomers en exotisch Hawaii feestje

Zomers feestje? Download dan deze kleine collectie van tropische props voor in je fotohokje of fotozuil! Je vindt er behalve onderstaande ananas, ook een watermeloen, waterijsje, palmboom en ‘aloha’ en ‘aloha summer’ tekstballonnetjes.

Hier kan je de pdf voor de Hawaii props downloaden

photobooth

Film props voor je fotobooth

Filmavond of een Hollywood of Bollywood thema feestje? Dan zijn deze props een absolute must! Naast de obligate hoge hoeden en snorren zitten hier filmkaartjes, camera’s, popcorn, 3D brillen en ouderwetse filmrollen tussen.

Download hier alle film props voor je photobooth

Fastfood & drinks props

Naast de standaard brillen, snorren, hoeden en lipjes krijg je hier ook een pijp, roze en blauwe strikjes, bunny ears en een hamburger en bier prop. Leuk dus voor heel vele feestjes!

Download hier de hamburger, bier en andere props

Props voor een Amerika feest

Het Vrijheidsbeeld, Uncle Sam, Hotdogs, fluitjes, het ‘peace’-teken, en natuurlijk zonnebrillen, strikjes, fluitjes, snorren en hoeden in het Amerikaanse rood, wit en blauw. Hieronder kan je 6 pagina’s met props downloaden om je Amerikaanse feest geslaagd te maken!

Download hier de Amerikaanse props voor je fotohokje

photobooth

Props voor kerstmis

Mocht je een fotohokje voor je kerstfeest huren, dan zijn specifieke kerst props natuurlijk onmisbaar! Hier kan je 10 pagina’s met kerstmis props downloaden, waaronder deze elfen muts, maar ook een witte baard, rendier gewei, kerstblaadjes, sneeuwvlok, kerstmuts, een andere elfenmuts, kerstkadootjes, een kerststrik, bril met kerstversiering en een paar standaard lippen, snorren en strikjes.

Download hier kerstmis props voor je fotobooth

Props voor kerstmis

Teveel werk? Wij regelen offertes.

Te weinig tijd, inspiratie of zin? Fotohokjes kunnen goedkoper zijn dan je wellicht denkt. Vertel ons waar je naar op zoek bent en wij zorgen er voor dat de verhuurders van fotohokjes die bij jouw voorkeuren passen contact met je opnemen.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht))

  Voorkeur type photobooth*

  Fotozuil met printer (€300+)Fotospiegel / Mirrorbooth (€425+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€450+)360 spinner videobooth (€750+)Videobooth (€250+)Greenscreen photobooth (€500+)Mobiele (polaroid) fotograaf (€400+)VW photobooth bus (€700+)GIF photobooth (€250+)Fotozuil zonder printer (€200+)XL LED lichtletters (€45 per letter)

  Locatie fotohokje nodig (verplicht)

  Indicatie datum (verplicht)

  Wat voor evenement organiseer je?*

  BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Overige opmerkingen die ons helpen om jou beter te helpen! Bijvoorbeeld type evenement, must-have eigenschappen etc. (optioneel)

  Alle prints zijn gratis op het internet gevonden en zijn niet ons eigendom. Ze mogen enkel voor privé gebruik worden gedownload. De pdf bestanden zijn o.a. afkomstig van: the budget savvy brideMagnetstreet, Pure Sweet Joy, Kristen McGillivray, 4 The Love of Family, Kristen Duke, The Booth Box, Ideas Evite, Birthdaypartyideas4U en American Lifestyle Mag.

  Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of heb je zelf een prop om te printen die je wilt delen? Mail me dan op Irene@fotograafkiezen.nl. Dank je wel voor het lezen! Je kan dit artikel eenvoudig delen op sociale media door middel van de icoontjes!

  Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken