Overzicht: 2 zelfstandig trouwambtenaren uit Drenthe: Assen, Emmen, Hoogeveen

Trouwambtenaren

Ook in Drenthe hebben we zelfstandig trouwambtenaren gevonden, dus wees gerust als je in Assen, Hoogeveen, Emmen of Coevorden woont!

Een zelfstandig BABS zoeken?

Bij onze zustersite, AlleTrouwambtenaren.nl kan je alle trouwambtenaren per provincie vinden van waaruit ze opereren. Ook kan je filteren op bepaalde eigenschappen, zoals het geslacht van de trouwambtenaar, de prijs, zijn of haar stijl en buitenland ervaring, talen, ’thuisprovincie’, werkgebied, of ervaring met kindvriendelijke ceremoniën. Alle trouwambtenaren op onze zustersite sluiten graag huwelijken tussen personen van hetzelfde geslacht! Bedenk dat de meeste BABS’en graag door het land reizen om bruidsparen te trouwen, dus zoek gerust buiten de provincie waar je woont of gaat trouwen!

Zelfstandige trouwambtenaar Manon Snoeker

Manon Snoeker is al 15 jaar trouwambtenaar. Haar toespraken zijn persoonlijk, warm, met humor en diepgang. Ieder huwelijk is uniek, de ceremonie die zij verzorgt is maatwerk. Volledig afgestemd op de wensen van het bruidspaar, waarbij zij graag met het bruidspaar meedenkt en hen op ideeën brengt en tips aan de hand doet. “Want er kan veel meer dan bruidsparen denken, maar iemand moet hen dat dan wel vertellen en dat vind ik nou juist zo leuk!” aldus Manon. Zo wordt het een ceremonie waarover nog lang gesproken wordt!

Drenthe

Wil je meer weten over Manon? Gebruik op de onderstaande balk voor meer informatie!

Gelegenheidsspreker Juliette van der Heide uit Drenthe

Juliette van der Heide uit Assen is al 19 jaar werkzaam als trouwambtenaar, waarvan 16 jaar in Assen. Dankzij haar levenservaring kan ze zich makkelijk aanpassen en rekening houden met de meest uiteenlopende omstandigheden. Niets is haar dan ook vreemd, perfect dus voor bruidsparen die een heel precies beeld hebben van hoe hun ceremonie moet verlopen. Haar kernwoorden: mensen-mens, liefde voor spreken, alles is bespreekbaar. Naast trouwambtenaar spreekt Juliette ook bij uitvaarten en geeft ze presentatie trainingen.

Trouwambtenaar Drenthe Juliette

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben je zelf trouwambtenaar in Assen, Hoogeveen, Emmen, Coevorden of elders in Drenthe en wil je toegevoegd worden? Mail dan naar irene@alletrouwambtenaren.nl.

0 reacties op “Overzicht: 2 zelfstandig trouwambtenaren uit Drenthe: Assen, Emmen, Hoogeveen

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken