Overzicht: 3 zelfstandige trouwambtenaren uit Drenthe: Assen, Emmen, Hoogeveen

Ook in Drenthe hebben we zelfstandig trouwambtenaren gevonden, dus wees gerust als je in Assen, Hoogeveen, Emmen of Coevorden woont!

Ben je op zoek naar zelfstandige trouwambtenaren in een andere provincie? Realiseer dat de meeste trouwambtenaren graag reizen om jullie op jullie bruiloft het ja-woord te laten uitspreken en kijk dus ook eens naar trouwambtenaren in omliggende provincies! Klik op een van de onderstaande links:

Zelfstandige trouwambtenaar Manon Snoeker

Manon Snoeker is al 15 jaar trouwambtenaar. Haar toespraken zijn persoonlijk, warm, met humor en diepgang. Ieder huwelijk is uniek, de ceremonie die zij verzorgt is maatwerk. Volledig afgestemd op de wensen van het bruidspaar, waarbij zij graag met het bruidspaar meedenkt en hen op ideeën brengt en tips aan de hand doet. “Want er kan veel meer dan bruidsparen denken, maar iemand moet hen dat dan wel vertellen en dat vind ik nou juist zo leuk!” aldus Manon. Zo wordt het een ceremonie waarover nog lang gesproken wordt!

Drenthe

Wil je meer weten over Manon? Gebruik dan het onderstaande formulier om direct contact op te nemen!

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Gelegenheidsspreker Juliette van der Heide uit Drenthe

Juliette van der Heide uit Assen is al 19 jaar werkzaam als trouwambtenaar, waarvan 16 jaar in Assen. Dankzij haar levenservaring kan ze zich makkelijk aanpassen en rekening houden met de meest uiteenlopende omstandigheden. Niets is haar dan ook vreemd, perfect dus voor bruidsparen die een heel precies beeld hebben van hoe hun ceremonie moet verlopen. Haar kernwoorden: mensen-mens, liefde voor spreken, alles is bespreekbaar. Naast trouwambtenaar spreekt Juliette ook bij uitvaarten en geeft ze presentatie trainingen.

Trouwambtenaar Drenthe Juliette

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand Janny Schijf-Bos

Het is voor Janny Schijf-Bos steeds weer een groot voorrecht en genoegen om mensen te ontmoeten die van elkaar houden en door de liefde voor elkaar positieve energie uitstralen. Om haar toespraak persoonlijk te kunnen maken, voltrekt ze maximaal één huwelijk per week. De geliefden ontmoet ze graag in hun eigen omgeving. Hoe zag hun jeugd eruit, op welke manier hebben ze elkaar ontmoet en wat bindt hen? Waarom kiezen ze voor een toekomst met elkaar? Graag vervul ik de bijzondere wensen van het paar. Een huwelijksvoltrekking is een serieuze zaak, maar zonder humor zou het een saaie ceremonie worden. Ze is bereikbaar op jannyschijfbos@hotmail.com

Janny Schijf-Bos Trouwambtenaar

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben je zelf trouwambtenaar in Assen, Hoogeveen, Emmen, Coevorden of elders in Drenthe en wil je toegevoegd worden? Mail dan naar Mark@fotograafkiezen.nl. Dank je wel voor het lezen! Je kan dit artikel eenvoudig delen door middel van de icoontjes.

Overzicht: 3 zelfstandige trouwambtenaren uit Drenthe: Assen, Emmen, Hoogeveen
5 (100%) 4 votes

0 reacties op “Overzicht: 3 zelfstandige trouwambtenaren uit Drenthe: Assen, Emmen, Hoogeveen