Overzicht: 3 zelfstandige Trouwambtenaar op locatie in Zeeland

Na enig speurwerk, heb ik gelukkig ook twee zelfstandige trouwambtenaren in Zeeland gevonden! Dus voor alle bruidsparen die in Terneuzen, Vlissingen, Middelburg, Goes of elders in Zeeland wonen zijn er ook in elk geval twee zelfstandige trouwambtenaren in de buurt!

Ben je op zoek naar trouwambtenaren in een andere provincie? Realiseer dat de meeste trouwambtenaren graag reizen om jullie op jullie bruiloft het ja-woord te laten uitspreken en kijk dus ook eens naar trouwambtenaren in omliggende provincies! Klik op een van de onderstaande links:

Hieronder volgen alle buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand in Zeeland. Klik op de naam om direct naar het stukje over deze trouwambtenaar te gaan:

Zelfstandig trouwambtenaar in Zeeland: Jacomien Valk

Zeeland: zilte lucht, trouwen met je blote voeten in het zand, met een zonnetje en een zeebriesje… Trouwambtenaar Jacomien Valk van ‘van ver trouwen’ trouwt het liefst op het strand aan de Zeeuwse kust, maar ook aan de kusten van Noord- en Zuid-Holland. Haar passie is het voltrekken van huwelijken. Jullie toespraak maakt zij helemaal op maat en geheel naar jullie wensen. Zij vertelt jullie verhaal, met een lach en een traan. Haar specialiteit is het voltrekken van tweetalige huwelijken in het Duits, Frans, Engels en Spaans maar natuurlijk ook gewoon in het Nederlands.

View More: http://aaa.pass.us/sabrina-christian

Wil je meer weten over Jacomien? Gebruik dan het onderstaande formulier om direct contact op te nemen!

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Trouwambtenaar Jasperien Meinhardt

Trouwen is een feest! Een onvergetelijk moment in jullie leven, een moment waar je met veel plezier op wilt terugkijken. Het is een dag die je samen vormgeeft, waarbij jullie jawoord het hoogtepunt moet worden. Als zelfstandig trouwambtenaar kan ik jullie daarbij helpen. Jasperien Meinhardt luistert graag naar jullie plannen en wensen. Met alles wat jullie mij vertellen zorg ik voor een onvergetelijke ceremonie, op maat gemaakt.

Met ruimte voor eigen inbreng en symbolen, of verhalen en actieve inbreng van jullie geliefden. Dichtbij of in het buitenland, intiem of met een groot gezelschap, ingetogen of juist uitbundig feestelijk, in het Nederlands of in vloeiend Engels, Spaans, Frans, Duits of Italiaans, jullie wensen zijn mijn leidraad. Jullie ceremonie komt recht uit mijn hart, warm, spontaan en vol passie. Want ja…trouwen is een feest!

jasperien trouwambtenaar Zeeland

Wil je meer weten over Jasperien? Gebruik dan het onderstaande formulier om direct contact op te nemen!

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Zelfstandig Trouwambtenaar Thea Veldman

Trouwen waar en wanneer jullie willen! De regie ligt bij jullie, dat is mijn uitgangspunt.
Het voordeel van een zelfstandig trouwambtenaar is, dat deze is gespecialiseerd in het persoonlijke aspect van de huwelijksvoltrekking.  Ik steek dus heel veel aandacht en tijd daarin en speel zo goed mogelijk in op al jullie wensen. ‘Dat kan niet’ of  ‘dat is onmogelijk’, zal ik nooit zeggen. Ik benader graag (in overleg) enkele personen uit de familie en vriendenkring  voor de speech.

  • Ik ben niet plaatsgebonden en kom naar jullie favoriete plek op een door jullie gewenste tijd.
  • Wil je een persoonlijke trouwbelofte naar elkaar uitspreken? Ook hierover wil ik graag meedenken.
  • Bijzondere wensen zijn bespreekbaar b.v. dat de bruid samen met haar vader én moeder naar de bruidegom loopt of dat er kinderen zijn die een leuke rol gaan vervullen tijdens de ceremonie.

Zelfs op het laatste moment kan je bij mij nog veranderingen doorgeven, het is jullie dag en de regie ligt bij jullie.
De ceremonie op jullie trouwdag is een van de belangrijkste onderdelen van DE DAG. Laten we samen bespreken hoe we jullie huwelijksvoltrekking uniek kunnen maken met ruimte voor een lach en misschien ook een traan, zodat deze onvergetelijk wordt!

Wil je meer weten over Thea? Bezoek haar website, of gebruik het onderstaande formulier om direct contact op te nemen!

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben je zelf trouwambtenaar in Terneuzen, Vlissingen, Middelburg, Goes of elders in Zeeland en wil je toegevoegd worden? Mail dan naar Mark@fotograafkiezen.nl. Dank je wel voor het lezen! Je kan dit artikel eenvoudig delen door middel van de icoontjes.

Overzicht: 3 zelfstandige Trouwambtenaar op locatie in Zeeland
4.9 (97.14%) 7 votes