Overzicht: 3 zelfstandige Trouwambtenaar op locatie in Zeeland

Na enig speurwerk, heb ik gelukkig ook 3 zelfstandige trouwambtenaren in Zeeland gevonden! Dus voor alle bruidsparen die in Terneuzen, Vlissingen, Middelburg, Goes of elders in Zeeland wonen zijn er ook in elk geval twee zelfstandige trouwambtenaren in de buurt!

Een zelfstandig BABS zoeken?

Bij onze zustersite, AlleTrouwambtenaren.nl kan je alle trouwambtenaren per provincie vinden van waaruit ze opereren. Ook kan je filteren op bepaalde eigenschappen, zoals het geslacht van de trouwambtenaar, de prijs, zijn of haar stijl en buitenland ervaring, talen, ’thuisprovincie’, werkgebied, of ervaring met kindvriendelijke ceremoniën. Alle trouwambtenaren op onze zustersite sluiten graag huwelijken tussen personen van hetzelfde geslacht! Bedenk dat de meeste BABS’en graag door het land reizen om bruidsparen te trouwen, dus zoek gerust buiten de provincie waar je woont of gaat trouwen!

Hieronder volgen alle buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand in Zeeland. Klik op de naam om direct naar het stukje over deze trouwambtenaar te gaan:

Zelfstandig trouwambtenaar in Zeeland: Jacomien Valk

Zeeland: zilte lucht, trouwen met je blote voeten in het zand, met een zonnetje en een zeebriesje… Trouwambtenaar Jacomien Valk van ‘van ver trouwen’ trouwt het liefst op het strand aan de Zeeuwse kust, maar ook aan de kusten van Noord- en Zuid-Holland. Haar passie is het voltrekken van huwelijken. Jullie toespraak maakt zij helemaal op maat en geheel naar jullie wensen. Zij vertelt jullie verhaal, met een lach en een traan. Haar specialiteit is het voltrekken van tweetalige huwelijken in het Duits, Frans, Engels en Spaans maar natuurlijk ook gewoon in het Nederlands.

View More: http://aaa.pass.us/sabrina-christian

Wil je meer weten over Jacomien? Klik dan op onderstaande balk voor meer informatie!

Trouwambtenaar Jasperien Meinhardt

Trouwen is een feest! Een onvergetelijk moment in jullie leven, een moment waar je met veel plezier op wilt terugkijken. Het is een dag die je samen vormgeeft, waarbij jullie jawoord het hoogtepunt moet worden. Als zelfstandig trouwambtenaar kan ik jullie daarbij helpen. Jasperien Meinhardt luistert graag naar jullie plannen en wensen. Met alles wat jullie mij vertellen zorg ik voor een onvergetelijke ceremonie, op maat gemaakt.

Met ruimte voor eigen inbreng en symbolen, of verhalen en actieve inbreng van jullie geliefden. Dichtbij of in het buitenland, intiem of met een groot gezelschap, ingetogen of juist uitbundig feestelijk, in het Nederlands of in vloeiend Engels, Spaans, Frans, Duits of Italiaans, jullie wensen zijn mijn leidraad. Jullie ceremonie komt recht uit mijn hart, warm, spontaan en vol passie. Want ja…trouwen is een feest!

jasperien trouwambtenaar Zeeland

Wil je meer weten over Jasperien? Klik dan op onderstaande balk voor meer informatie!

Zelfstandig Trouwambtenaar Thea Veldman

Trouwen waar en wanneer jullie willen! De regie ligt bij jullie, dat is mijn uitgangspunt.
Het voordeel van een zelfstandig trouwambtenaar is, dat deze is gespecialiseerd in het persoonlijke aspect van de huwelijksvoltrekking.  Ik steek dus heel veel aandacht en tijd daarin en speel zo goed mogelijk in op al jullie wensen. ‘Dat kan niet’ of  ‘dat is onmogelijk’, zal ik nooit zeggen. Ik benader graag (in overleg) enkele personen uit de familie en vriendenkring  voor de speech.

  • Ik ben niet plaatsgebonden en kom naar jullie favoriete plek op een door jullie gewenste tijd.
  • Wil je een persoonlijke trouwbelofte naar elkaar uitspreken? Ook hierover wil ik graag meedenken.
  • Bijzondere wensen zijn bespreekbaar b.v. dat de bruid samen met haar vader én moeder naar de bruidegom loopt of dat er kinderen zijn die een leuke rol gaan vervullen tijdens de ceremonie.

Zelfs op het laatste moment kan je bij mij nog veranderingen doorgeven, het is jullie dag en de regie ligt bij jullie.
De ceremonie op jullie trouwdag is een van de belangrijkste onderdelen van DE DAG. Laten we samen bespreken hoe we jullie huwelijksvoltrekking uniek kunnen maken met ruimte voor een lach en misschien ook een traan, zodat deze onvergetelijk wordt!

Wil je meer weten over Thea? Klik dan op onderstaande balk voor meer informatie!

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben je zelf trouwambtenaar in Terneuzen, Vlissingen, Middelburg, Goes of elders in Zeeland en wil je toegevoegd worden? Mail dan naar irene@alletrouwambtenaren.nl.

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken