Overzicht: 6 zelfstandig trouwambtenaren (BABS) in Utrecht, Amersfoort, Baarn

In Utrecht zit je sowieso al centraal en kunnen veel zelfstandige trouwambtenaren naar je toe reizen, maar gelukkig hebben we ook trouwambtenaren gevonden in Utrecht! Hieronder staan dus voor iedereen die in Amersfoort, Houten, Nieuwegein, Soest, Zeist, Utrechtse Heuvelrug, Stichtse Vecht, De Ronde Venen, Veenendaal, Woerden of Utrecht zelf wonen.

Een zelfstandig BABS zoeken?

Bij onze zustersite, AlleTrouwambtenaren.nl kan je alle trouwambtenaren per provincie vinden van waaruit ze opereren. Ook kan je filteren op bepaalde eigenschappen, zoals het geslacht van de trouwambtenaar, de prijs, zijn of haar stijl en buitenland ervaring, talen, ’thuisprovincie’, werkgebied, of ervaring met kindvriendelijke ceremoniën. Alle trouwambtenaren op onze zustersite sluiten graag huwelijken tussen personen van hetzelfde geslacht! Bedenk dat de meeste BABS’en graag door het land reizen om bruidsparen te trouwen, dus zoek gerust buiten de provincie waar je woont of gaat trouwen!

Hieronder volgen alle buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand in Utrecht. Klik op de naam om direct naar het stukje over deze trouwambtenaar te gaan:

Callista van Delft – Callistas weddings

Ik geloof in een soepele voorbereiding van jullie huwelijksdag. Dat scheelt jullie veel tijd en stress, waardoor de voorbereiding leuk en spannend is! En op de dag zelf kunnen jullie èn jullie gasten optimaal genieten.

Daarom zorg ik er als trouwambtenaar voor dat jullie verhaal mooi verteld wordt.

En / of assisteer en adviseer ik jullie als personal wedding assistant of ceremoniemeester bij de organisatie en planning van jullie huwelijksdag.

Dit is, wat ik met passie het allerliefste doe!

Betrokken, oplossingsgericht, mensenkennis, enthousiast, oog voor detail, inlevingsvermogen en organisatietalent, zijn de kenmerken die ik meeneem om jullie huwelijksdag en/of ceremonie tot een persoonlijke onbezorgde beleving te maken.

Mijn werkwijze is open, eerlijk en servicegericht. Ik sta voor kwaliteit, creativiteit en maatwerk, in samenwerking met mijn grote netwerk aan betrouwbare leveranciers en kennis van markt en trends.

Ik lever jullie als ‘trouw(e)gids’ praktijkervaring, het meedenken, goede communicatie en de controle houden, óók in onverwachte situaties. En jullie? Ontspannen en genieten en toch de regie! Géén overbodige luxe dus, maar op weg naar een onvergetelijke mooie herinnering!

Jullie visie, sfeer & gemak. Mijn expertise, netwerk & inspiratie. Onze samenwerking!

Mocht je vragen hebben, of meer informatie nodig, laat het me weten.

Bij voorbaat hartelijk dank.
Fijne dag!

Met enthousiaste groet,

Callista van Delft
06 – 29 15 56 17


Vragen over Callista’s werkwijze of beschikbaarheid? Neem direct contact op met Callista via de link hieronder:

Jacqueline en Willem: Twee voor Twee

TweevoorTwee is een samenwerkingsverband van twee zelfstandige trouwambtenaren, die jullie graag in het zonnetje zetten. We verdiepen ons in jullie verhaal, om zo een persoonlijke ceremonie voor jullie te kunnen verzorgen. Humor en stijl zijn daarin vaste onderdelen. Het is een belangrijke dag voor jullie, en dat mag op een mooie manier gevierd worden. Wij beiden willen daar onze steen aan bijdragen. We doen dat overal, voor iedereen, en voor jong en rijp.

We hebben beide ruime ervaring in speeches en presentaties, in diverse settingen. Huwelijken zijn bijzonder omdat het eigenlijk altijd om blije mensen gaat, zowel het bruidspaar als de familie en de getuigen.

Wij voeren een uitgebreid voorgesprek waarin we jullie leren kennen. In samenspraak met jullie geven wij jullie ceremonie vorm. Het eindresultaat moet helemaal aan jullie wensen voldoen! Daar zetten we ons voor in.

 

We beantwoorden graag alle vragen!

Vragen over de werkwijze of beschikbaarheid an Twee voor Twee? Neem direct contact op via onderstaande link:

Babs Cora Vonk uit Amersfoort

Cora Vonk werkt al sinds 2001 als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de gemeente Amersfoort. In ieders leven doen zich memorabele momenten voor. Momenten die uniek zijn, die in geheugens gegrift komen te staan en die je intens wilt (laten) beleven. Vaak gaat het om momenten waar je als mens niet ervaren in kunt worden omdat ze daarvoor veel te uniek zijn. Immers, hoe vaak trouw je?

Het is mijn doel mensen te helpen nóg waardevoller inhoud te geven aan deze momenten. En met name verbaal; door het persoonlijke verhaal te mogen vertellen, maar ook door het (mede-)organiseren van een passende ceremonie.

Cora Vonk Utrecht

(Foto Cora Vonk: Marcel Kolenbrander)

Iedere tel van jullie huwelijk moet zonder afleiding en intens beleefd kunnen worden zoals jullie dat van zo’n moment zouden wensen. Stel jezelf de vraag waarom jullie je verbintenis willen vieren? Welke plek past het beste bij jullie verhaal en wie willen jullie er graag bij hebben? Wat zal jullie trouwdag tot een absolute topdag maken?

Bedenk het maar en dan kijken we samen naar alle mogelijkheden. Begin maar vast met fantaseren. Cora: oprecht-warm-discreet-chocola-persoonlijk-helder- krachtig-Afrika-mensenmens-stoofpotten-humor-vakvrouw-Engeland-prettig gestoord-duidelijk puurheid-rugby-groot hart.

Koester je memorabele momenten……

Vragen over Cora’s werkwijze of beschikbaarheid? Neem direct contact op met Cora via de onderstaande link:

Cora Vonk Utrecht Trouwambtenaar

Zelfstandig trouwambtenaar Vera Boonen-Galekop

Er is slechts één kans om het goed doen en Ceremooiste benut die kans. Altijd! En daarbij is het goed om te weten dat ik nooit (nee, echt nooit!) de tijd vul met zogenaamde wetenswaardigheden over het gebouw waar de huwelijksvoltrekking plaatsvindt. Dat ik tijdens een huwelijksceremonie nooit (nee, echt nooit!) een chronologische, gedetailleerde opsomming van levensfeiten aan elkaar rijg.

In mijn ogen doet een dergelijke oppervlakkigheid namelijk geen enkel recht aan de bijzondere stap die jullie op jullie huwelijksdag zetten. Er is altijd zoveel meer wat het verdient om voor het voetlicht te worden gebracht. Zoveel van waarde dat juist jullie Ja-woord onderstreept.  En kennelijk weet ik daarbij de juiste snaar te raken. Bruidsparen, gasten, maar ook huwelijksfotografen komen mij na afloop vaak melden dat zij oprecht hebben genoten van de ceremonie die zij als “bijzonder persoonlijk en écht anders” mochten ervaren. En zo hoort het!trouwambtenaar-vera-babs-utrecht

Wil je meer weten over Vera? Gebruik dan onderstaande link om direct contact op te nemen!

Trouwambtenaar Sarah Hendriks

Sarah (37 jaar) van Sarah Trouwt is de ‘frisse wind’ voor bruidsparen in Nederland. Zij zorgt voor een unieke huwelijksceremonie die precies aansluit op jullie wensen. Persoonlijk, warm, informeel en met humor. Vanaf de eerste kennismaking tot na de huwelijksdag is Sarah betrokken. Samen werkt ze enthousiast met jullie toe naar de grote dag.

De foto’s van Sarah Trouwt zijn gemaakt door Amerens Hedwich.

Ze luistert naar jullie wensen en komt met verfrissende ideeën om invulling te geven aan de huwelijksceremonie. 
Want trouwen….dat doe je als het goed is toch het liefst maar één keer in je leven? Met de keuze voor Sarah wordt het Ja-woord onvergetelijk!

De foto’s van Sarah Trouwt zijn gemaakt door Amerens Hedwich.

Je kan direct contact opnemen met Sarah via onderstaande link:

Trouwambtenaar Lidy Kortenoever-van der Weijden uit Utrechtse Heuvelrug

Babs Lidy Kortenoever-van der Weijden wil bij de ceremonie in woorden uitdrukken wat jullie voor elkaar voelen, hoe jullie je relatie beleven, wat vandaag vooral gezegd mag worden, waar het morgen over zal gaan. Lidy heeft de gave om gevoelens en gedachten te verwoorden. Zij heeft een sterk taal- en inlevingsgevoel en is als trouwambtenaar in staat een sfeer te creëren die geheel ‘eigen’ aanvoelt. Bijzonder is dat zij daarnaast in opdracht ook veel kan betekenen voor familie en vrienden die zich bij de ceremonie en op de bruiloft willen presenteren. Denk aan een warme speech voor de vader van de bruidegom, een lieflijk gedicht voor de moeder van de bruid of een toegepaste liedtekst voor een live muzikaal optreden van vrienden. Lidy wil niet zomaar een trouwambtenaar zijn, lees meer hier. Ook traint Lidy met veel inspiratie 1-dags, beginnende en ervaren trouwambtenaren in het schrijven en voordragen van speeches.

babs Lidy Kortenoever

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben je zelf trouwambtenaar in Utrecht, Amersfoort, Houten, Nieuwegein, Soest, Zeist, Utrechtse Heuvelrug, Stichtse Vecht, De Ronde Venen, Veenendaal, Woerden of elders in Utrecht en wil je toegevoegd worden? Mail dan naar irene@alletrouwambtenaren.nl.

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken