Overzicht: 9 zelfstandige trouwambtenaren (BABS) in Utrecht, Amersfoort, Baarn

In Utrecht zit je sowieso al centraal en kunnen veel zelfstandige trouwambtenaren naar je toe reizen, maar gelukkig hebben we ook trouwambtenaren gevonden in Utrecht! Hieronder staan dus voor iedereen die in Amersfoort, Houten, Nieuwegein, Soest, Zeist, Utrechtse Heuvelrug, Stichtse Vecht, De Ronde Venen, Veenendaal, Woerden of Utrecht zelf wonen.

Ben je op zoek naar trouwambtenaren in een andere provincie die naar jouw locatie kan reizen? Realiseer dat de meeste trouwambtenaren graag reizen om jullie op jullie bruiloft het ja-woord te laten uitspreken en kijk dus ook eens naar zelfstandige trouwambtenaren in omliggende provincies! Klik op een van de onderstaande links:

Hieronder volgen alle buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand in Utrecht. Klik op de naam om direct naar het stukje over deze trouwambtenaar te gaan:

Let op: veel trouwambtenaren – zoals Quirine Bordes – zijn actief in meerdere provincies, bekijk dan ook de omliggende provincies voor informatie over meer trouwambtenaren!

Callista van Delft – Callistas weddings

Ik geloof in een soepele voorbereiding van jullie huwelijksdag. Dat scheelt jullie veel tijd en stress, waardoor de voorbereiding leuk en spannend is! En op de dag zelf kunnen jullie èn jullie gasten optimaal genieten.

Daarom zorg ik er als trouwambtenaar voor dat jullie verhaal mooi verteld wordt.

En / of assisteer en adviseer ik jullie als personal wedding assistant of ceremoniemeester bij de organisatie en planning van jullie huwelijksdag.

Dit is, wat ik met passie het allerliefste doe!

Betrokken, oplossingsgericht, mensenkennis, enthousiast, oog voor detail, inlevingsvermogen en organisatietalent, zijn de kenmerken die ik meeneem om jullie huwelijksdag en/of ceremonie tot een persoonlijke onbezorgde beleving te maken.

Mijn werkwijze is open, eerlijk en servicegericht. Ik sta voor kwaliteit, creativiteit en maatwerk, in samenwerking met mijn grote netwerk aan betrouwbare leveranciers en kennis van markt en trends.

Ik lever jullie als ‘trouw(e)gids’ praktijkervaring, het meedenken, goede communicatie en de controle houden, óók in onverwachte situaties. En jullie? Ontspannen en genieten en toch de regie! Géén overbodige luxe dus, maar op weg naar een onvergetelijke mooie herinnering!

Jullie visie, sfeer & gemak. Mijn expertise, netwerk & inspiratie. Onze samenwerking!

Kijk voor meer info op www.callistas.nl en laat je inspireren.

Mocht je vragen hebben, of meer informatie nodig, laat het me weten.

Bij voorbaat hartelijk dank.
Fijne dag!

Met enthousiaste groet,

Callista van Delft
06 – 29 15 56 17


Vragen over Callista’s werkwijze of beschikbaarheid? Neem direct contact op met Callista via het formulier hieronder:

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Jacqueline en Willem: Twee voor Twee

TweevoorTwee is een samenwerkingsverband van twee zelfstandige trouwambtenaren, die jullie graag in het zonnetje zetten. We verdiepen ons in jullie verhaal, om zo een persoonlijke ceremonie voor jullie te kunnen verzorgen. Humor en stijl zijn daarin vaste onderdelen. Het is een belangrijke dag voor jullie, en dat mag op een mooie manier gevierd worden. Wij beiden willen daar onze steen aan bijdragen. We doen dat overal, voor iedereen, en voor jong en rijp.

We hebben beide ruime ervaring in speeches en presentaties, in diverse settingen. Huwelijken zijn bijzonder omdat het eigenlijk altijd om blije mensen gaat, zowel het bruidspaar als de familie en de getuigen.

Wij voeren een uitgebreid voorgesprek waarin we jullie leren kennen. In samenspraak met jullie geven wij jullie ceremonie vorm. Het eindresultaat moet helemaal aan jullie wensen voldoen! Daar zetten we ons voor in.

 

Voor nog meer informatie kunnen jullie terecht op onze website, Facebook en bij ons zelf natuurlijk! We beantwoorden graag alle vragen.

Vragen over de werkwijze of beschikbaarheid an Twee voor Twee? Neem direct contact op via het formulier hieronder:

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Babs Cora Vonk uit Amersfoort

Cora Vonk werkt al sinds 2001 als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de gemeente Amersfoort. In ieders leven doen zich memorabele momenten voor. Momenten die uniek zijn, die in geheugens gegrift komen te staan en die je intens wilt (laten) beleven. Vaak gaat het om momenten waar je als mens niet ervaren in kunt worden omdat ze daarvoor veel te uniek zijn. Immers, hoe vaak trouw je?

Het is mijn doel mensen te helpen nóg waardevoller inhoud te geven aan deze momenten. En met name verbaal; door het persoonlijke verhaal te mogen vertellen, maar ook door het (mede-)organiseren van een passende ceremonie.

Cora Vonk Utrecht

(Foto Cora Vonk: Marcel Kolenbrander)

Iedere tel van jullie huwelijk moet zonder afleiding en intens beleefd kunnen worden zoals jullie dat van zo’n moment zouden wensen. Stel jezelf de vraag waarom jullie je verbintenis willen vieren? Welke plek past het beste bij jullie verhaal en wie willen jullie er graag bij hebben? Wat zal jullie trouwdag tot een absolute topdag maken?

Bedenk het maar en dan kijken we samen naar alle mogelijkheden. Begin maar vast met fantaseren. Cora: oprecht-warm-discreet-chocola-persoonlijk-helder- krachtig-Afrika-mensenmens-stoofpotten-humor-vakvrouw-Engeland-prettig gestoord-duidelijk puurheid-rugby-groot hart.

Koester je memorabele momenten……

Vragen over Cora’s werkwijze of beschikbaarheid? Neem direct contact op met Cora via het formulier hieronder:

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Cora Vonk Utrecht Trouwambtenaar

Zelfstandig trouwambtenaar Vera Boonen-Galekop

Er is slechts één kans om het goed doen en Ceremooiste benut die kans. Altijd! En daarbij is het goed om te weten dat ik nooit (nee, echt nooit!) de tijd vul met zogenaamde wetenswaardigheden over het gebouw waar de huwelijksvoltrekking plaatsvindt. Dat ik tijdens een huwelijksceremonie nooit (nee, echt nooit!) een chronologische, gedetailleerde opsomming van levensfeiten aan elkaar rijg.

In mijn ogen doet een dergelijke oppervlakkigheid namelijk geen enkel recht aan de bijzondere stap die jullie op jullie huwelijksdag zetten. Er is altijd zoveel meer wat het verdient om voor het voetlicht te worden gebracht. Zoveel van waarde dat juist jullie Ja-woord onderstreept.  En kennelijk weet ik daarbij de juiste snaar te raken. Bruidsparen, gasten, maar ook huwelijksfotografen komen mij na afloop vaak melden dat zij oprecht hebben genoten van de ceremonie die zij als “bijzonder persoonlijk en écht anders” mochten ervaren. En zo hoort het! Kijk op www.ceremooiste.nl

trouwambtenaar-vera-babs-utrecht

Wil je meer weten over Vera? Gebruik dan het onderstaande formulier om direct contact op te nemen!

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Zelfstandig trouwambtenaar Larissa Riksen

Larissa Riksen is benoemd tot trouwambtenaar in de Ronde Venen en kan zich overal in Nederland laten beëdigen voor een dag om jullie trouwambtenaar te zijn. Ze geniet ervan als er een mooie intieme, verbonden sfeer ontstaat tijdens de trouwceremonie en werkt daar zelf dan ook hard voor!

Vaak heeft ze in overleg met jullie contact met familie of vrienden om extra informatie te krijgen, zodat de ceremonie nog persoonlijker en verrassender wordt. Dit was de reactire van een van de bruidsparen die Larissa heeft mogen getrouwd:

“De ceremonie was prachtig, precies zoals wij het gewild hadden. Persoonlijk, emotioneel, grappig, warm en liefdevol, we hebben gelachen en een paar tranen weggepinkt. We zijn Larissa ontzettend dankbaar en we kijken terug op een heel bijzondere en mooie ceremonie!”

Lees meer over Larissa Riksen op haar website Met Liefde Trouwen en bekijk deze video:

Vragen over Larissa of beschikbaarheid? Neem direct contact op met Larissa via het formulier hieronder:

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Trouwambtenaar Sarah Hendriks

Sarah (37 jaar) van Sarah Trouwt is de ‘frisse wind’ voor bruidsparen in Nederland. Zij zorgt voor een unieke huwelijksceremonie die precies aansluit op jullie wensen. Persoonlijk, warm, informeel en met humor. Vanaf de eerste kennismaking tot na de huwelijksdag is Sarah betrokken. Samen werkt ze enthousiast met jullie toe naar de grote dag.

De foto’s van Sarah Trouwt zijn gemaakt door Amerens Hedwich.

Ze luistert naar jullie wensen en komt met verfrissende ideeën om invulling te geven aan de huwelijksceremonie. 
Want trouwen….dat doe je als het goed is toch het liefst maar één keer in je leven? Met de keuze voor Sarah wordt het Ja-woord onvergetelijk! Ga voor meer informatie naar sarahtrouwt.nl of neem vrijblijvend contact op via scchendriks@gmail.com of 06-42805169.

De foto’s van Sarah Trouwt zijn gemaakt door Amerens Hedwich.

Je kan ook direct contact opnemen met Sarah via het formulier hieronder:

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Trouwambtenaar Esther Evrengün uit Woudenberg

Esther’s BABSplus voor een eigen wijze trouwdag! Voor een eigen wijze trouwdag kies je een trouwambtenaar die bij jou past! Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken wij de reguliere gang van zaken, trouwen jullie op het stadhuis of op locatie en wat willen jullie wel en juist niet op jullie trouwdag? Is er een klik met BABSplus dan zal een aantal weken voor jullie trouwdag het voorgesprek bij jullie thuis plaatsvinden. Wij vinden het belangrijk dat deze in een voor jullie vertrouwde omgeving plaatsvindt. Hoe staan jullie in het leven, hoe hebben jullie elkaar ontmoet, was er een huwelijksaanzoek en wat maakt nu juist deze ene persoon zo bijzonder dat je de rest van je leven samen wilt zijn? BABSplus neemt ruim de tijd om dit in alle rust met jullie te bespreken zo ontstaat er een persoonlijke trouwceremonie die jullie zelf bepalen, echt maatwerk dus. Voor meer informatie: Babsplus.nl of info@babsplus.nl

Utrecht trouwen

Trouwambtenaar Lidy Kortenoever-van der Weijden uit Utrechtse Heuvelrug

Babs Lidy Kortenoever-van der Weijden wil bij de ceremonie in woorden uitdrukken wat jullie voor elkaar voelen, hoe jullie je relatie beleven, wat vandaag vooral gezegd mag worden, waar het morgen over zal gaan. Lidy heeft de gave om gevoelens en gedachten te verwoorden. Zij heeft een sterk taal- en inlevingsgevoel en is als trouwambtenaar in staat een sfeer te creëren die geheel ‘eigen’ aanvoelt. Bijzonder is dat zij daarnaast in opdracht ook veel kan betekenen voor familie en vrienden die zich bij de ceremonie en op de bruiloft willen presenteren. Denk aan een warme speech voor de vader van de bruidegom, een lieflijk gedicht voor de moeder van de bruid of een toegepaste liedtekst voor een live muzikaal optreden van vrienden. Lidy wil niet zomaar een trouwambtenaar zijn, lees meer op www.tekstvoorliefenleed.nl. Ook traint Lidy met veel inspiratie 1-dags, beginnende en ervaren trouwambtenaren in het schrijven en voordragen van speeches.

babs Lidy Kortenoever

 

Zelfstandig trouwambtenaar Harriët Bödicker-van den Bosch

Jullie Huwelijksambtenaar Harriët Bödicker-van den Bosch is woonachtig in Bussum. Als trouwambtenaar is ze niet alleen benoemd in Baarn, maar heeft zij ook een officiële benoeming op Texel, omdat zij veel en vaak op dit heerlijke eiland komt. Als “overkantse” trouwt zij heel graag en vaak op Texel. Een huwelijksvoltrekking volledig in het Engels – WeddingCelebrant – of in het Duits – Standesbeamtin – behoort zeker tot de mogelijkheden. Want je kunt weldegelijk getrouwd worden door de persoon van je keuze, een trouwambtenaar met wie jullie al langer contact hebben. Zo wordt jullie trouwceremonie, waar ook in Nederland, heel persoonlijk, vol enthousiasme en met diepgang maar vooral ook vrolijkheid. Het is steeds weer een leuke uitdaging om met elkaar in zee te gaan. Het maakt niet uit of jullie binnen of buiten trouwen, in de ochtend of in de avond, al getrouwd zijn en het nog eens feestelijk willen overdoen…. Harriët maakt alles mogelijk. Jullie ja-woord in een magnifieke trouw beleving met een fantastische herinnering! Het is steeds weer een leuke uitdaging om met elkaar in zee te gaan!

Jullie Huwelijksambtenaar op Texel

 

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben je zelf trouwambtenaar in Utrecht, Amersfoort, Houten, Nieuwegein, Soest, Zeist, Utrechtse Heuvelrug, Stichtse Vecht, De Ronde Venen, Veenendaal, Woerden of elders in Utrecht en wil je toegevoegd worden? Mail dan naar Mark@fotograafkiezen.nl. Dank je wel voor het lezen! Je kan dit artikel eenvoudig delen door middel van de icoontjes.

Overzicht: 9 zelfstandige trouwambtenaren (BABS) in Utrecht, Amersfoort, Baarn
4.7 (94%) 10 votes