6 zelfstandige trouwambtenaren op locatie uit Noord-Brabant: Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch

Ook als je in de omgeving van Eindhoven, Breda, Den Bosch, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Tilburg, Waalwijk of Bergen op Zoom woont is er een zelfstandige trouwambtenaar nabij. Hieronder staan trouwambtenaren die vanuit Noord-Brabant opereren en op jouw locatie de ceremonie kunnen organiseren.

Ben je op zoek naar trouwambtenaren in een andere provincie? Realiseer dat de meeste zelfstandige trouwambtenaren graag reizen om jullie op jullie bruiloft het ja-woord te laten uitspreken en kijk dus ook eens naar trouwambtenaren in omliggende provincies! Klik op een van de onderstaande links:

Hieronder volgen alle buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand in Noord-Brabant. Klik op de naam om direct naar het stukje over deze trouwambtenaar te gaan:

Buitengewoon Ambtenaar burgerlijke stand Mascha van Kakerken

Mascha van Kakerken van Jullie Ceremonie heeft als doel het ‘ja-woord’ van bruidsparen te upgraden met meer tijd, meer aandacht en meer extra’s. ook kan je bij Mascha terecht als je zelf babs voor 1 dag wilt worden om iemand te trouwen en je een coach zoekt om je te helpen met het voorbereiden van de trouwplechtigheid. Ruimdenkend, integer en informeel zijn haar kernwaarden, waarmee je ook voor een afscheidsceremonie bij Mascha terecht kunt.

noord-brabant

Wil je meer weten over Mascha? Gebruik dan het onderstaande formulier om direct contact op te nemen!

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Mieke Zuijderwijk – ZegJijJa

Mieke Zuijderwijk van ZegJijJa is zowel zelfstandig beëdigd trouwambtenaar als ceremoniespreker, iemand met werkelijke interesse in mensen en in datgene waar het echt om draait. Mensen typeren haar stijl als warm, liefdevol, stijlvol, betrokken, spontaan, enthousiast, echt, heel persoonlijk, onderscheidend, ontspannen, vol van humor en los. Als iemand die toegewijd, betrouwbaar, professioneel en met pit te werk gaat, alleen gaat voor maatwerk en in staat is om de essentie te raken, om weer te geven wat het bruidspaar drijft en om het verhaal erachter te vertellen- een verhaal dat zich kenmerkt door liefde, passie, maatwerk & exclusiviteit.
ZegJijJa?

En ben je benieuwd naar meer?, dan nodig ik je van harte uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvende date. Ik zie jullie graag!

Met liefdevolle groet,

Mieke Zuijderwijk MSc -beëdigd trouwambtenaar & ceremoniespreker. ZegJijJa

Wil je meer weten over Mieke? Gebruik dan het onderstaande formulier om direct contact op te nemen!

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand Greet van Voorden

Greet van Voorden slaat met haar naam TopCeremonie in West Brabant de spijker op zijn kop. Met meer dan 700 gesloten huwelijken barst Greet van de ervaring en energie. Ze probeert in het kennismakingsgesprek meteen je het blije gevoel ”die snapt het” te geven. Greet trouwt met passie overal in binnen en buitenland. Greet trouwt elk bruidspaar waar, wanneer en hoe je maar wilt. Met permissie belt ze jullie liefste vrienden, getuigen, ceremoniemeester of ouders om de ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken. Greet werkt samen met haar man die op de achtergrond helpt met technische ondersteuning en het ontwerpen van Herinneringsaktes en Kinderaktes. Bekijk haar website voor samen met Greet de ceremonie de Kroon op jullie bruiloft te maken. “Jullie voor elkaar, wij voor jullie” is dan ook hun devies.

Greet van Voorden BABS

Wil je meer weten over Greet? Gebruik dan het onderstaande formulier om direct contact op te nemen!

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Zelfstandig trouwambtenaar Linda Deitmers

Met een trouwambtenaar die niet afhankelijk is van de gemeente is meer mogelijk. Bijvoorbeeld trouwen in het buitenland, op het strand of een andere geweldige locatie. Als speciaal huwelijksambtenaar ga ik uiteraard zorgen voor een bijzondere uiteenzetting. Linda Deitmers maakt de bruiloft speciaal door in te haken op uw eigen wensen. Zo wordt een zelfstandig trouwambtenaar betrokken bij de geschiedenis van het paar, zodat deze op ludieke wijze gedeeld kan worden met de gasten. Bij een gemeentelijk trouwambtenaar moet u daarvoor een speciale aanvraag indienen.

trouwambtenaar

Doordat uzelf kiest voor iemand waar u vertrouwen in heeft kunt u meer genieten tijdens de ceremonie. U hoeft u niet te ergeren aan clichés of een verhaal dat na 10 minuten slaapverwekkend wordt maar kunt gewoon ontspannen naar de trouwambtenaar luisteren. Dit maakt natuurlijk uw trouwdag een stuk leuker! Kies daarom voor een zelfstandig trouwambtenaar.

Wil je meer weten over Linda? Gebruik dan het onderstaande formulier om direct contact op te nemen!

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

 

Zelfstandige trouwambtenaar Cindy van der Velden

Cindy van der Velden heeft al honderden huwelijken gesloten. Door het wettelijke en het ceremoniële dele van het huwelijk te splitsen kan je op elke locatie die je maar wilt trouwen! Het persoonlijke gesprek mag wat haar betreft best een paar uur duren. Zo zorgt ze voor een superpersoonlijke toespraak tijdens de voltrekking van jullie huwelijk! Ook een huwelijksvoltrekking in het Engels is mogelijk. Daarnaast betrekt Cindy graag eventuele kinderen bij de ceremonie en (met toestemming) benadert ze vrienden en familie van het bruidspaar om zo de toespraak ook voor het bruidspaar verrassend te laten zijn!

BABS Cindy

Wil je meer weten over Cindy? Gebruik dan het onderstaande formulier om direct contact op te nemen!

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand Chris Linders

De mooiste dag van jullie leven moet alle tijd en aandacht krijgen. In een persoonlijke en betrokken ceremonie wordt het ja-woord gegeven en dat gebeurt op een manier zoals jullie dat willen. Samengesteld door jullie zelf. Een echte beleving. En dat mag best wat tijd kosten. Jullie huwelijk hoeft niet in een kwartier voltrokken te zijn. Het is de rijkdom van de Nederlandse wetgeving en de Nederlandse samenleving dat in ons prachtige land ook mensen van gelijke sekse met elkaar in het huwelijk kunnen treden. En Chris van UwCeremonieCentraal doet dat met genoegen!

Chris Linders BABS

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben je zelf trouwambtenaar in Eindhoven, Breda, s’Hertogenbosch, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Tilburg, Waalwijk, Bergen op Zoom of elders in Noord-Brabant en wil je toegevoegd worden? Mail dan naar Mark@fotograafkiezen.nl. Dank je wel voor het lezen! Je kan dit artikel eenvoudig delen door middel van de icoontjes.

6 zelfstandige trouwambtenaren op locatie uit Noord-Brabant: Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch
4.4 (88.57%) 7 votes