Overzicht van zelfstandig trouwambtenaren Noord-Holland

BABS

Als je in Amsterdam, Amstelveen, Alkmaar, Haarlem, Volendam, Aalsmeer, Haarlemmermeer, Hilversum, Den Helder, Hoorn, Purmerend, Velsen, Zandvoort of Zaanstad woont heb je dankzij de vele zelfstandige BABS’en in en rond Amsterdam en Haarlem voldoende keus als je een trouwambtenaar zoekt die op locatie werken!

Een zelfstandig BABS zoeken?

Bij onze zustersite, AlleTrouwambtenaren.nl kan je alle trouwambtenaren per provincie vinden van waaruit ze opereren. Ook kan je filteren op bepaalde eigenschappen, zoals het geslacht van de trouwambtenaar, de prijs, zijn of haar stijl en buitenland ervaring, talen, ’thuisprovincie’, werkgebied, of ervaring met kindvriendelijke ceremoniën. Alle trouwambtenaren op onze zustersite sluiten graag huwelijken tussen personen van hetzelfde geslacht! Bedenk dat de meeste BABS’en graag door het land reizen om bruidsparen te trouwen, dus zoek gerust buiten de provincie waar je woont of gaat trouwen!

Hieronder volgen alle buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand in Noord-Holland. Klik op de naam om direct naar het stukje over deze trouwambtenaar te gaan:

Let op: veel trouwambtenaren – zoals Quirine Bordes – zijn actief in meerdere provincies, bekijk dan ook de omliggende provincies voor informatie over meer trouwambtenaren!

Trouwambtenaar Zaanstad Dirk Zeelenberg

https://www.youtube.com/watch?v=4Wnt1jYnkW0 Dirk Zeelenberg is behalve bekend acteur ook trouwambtenaar. Hij is beëdigd als Babs in Zaanstad, maar voltrekt overal huwelijken: van Appelscha tot Aruba en van Dubai tot Ibiza! Ooit begonnen op speciaal verzoek, is het trouwen van stellen inmiddels een grote passie van Dirk geworden. Hij neemt het dan ook zeer serieus. Van aanvraag tot uiteindelijke voltrekking; Dirk houdt graag persoonlijk contact. Als rasverteller zorgt hij op de huwelijksdag voor een onvergetelijke, zeer persoonlijke ceremonie, met een flinke dosis humor.

Dirk TrouwambtenaarNoord Holland Wil je meer weten over Dirk? Gebruik dan de onderstaande link om direct contact op te nemen! Of lees zijn autobiografie en bekijk hem in een van zijn rollen, zoals in de series All Stars en Divorce en de film Familie Weekend

Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand Josina den Burger

Josina den Burger is beëdigd Buitengewoon Trouwambtenaar Amsterdam, Ouderkerk a/d Amstel en Uithoorn, maar is ook beschikbaar voor de rest van Nederland en natuurlijk daarbuiten. Ze is een alleskunner die niet alleen op een bijzondere manier de ceremonie kan leiden, maar zorgt dat het een heel persoonlijke en warme belevenis wordt. trouwfotograaf-bruiloft-amsterdam-josina zelfstandige trouwambtenaar

Josina heeft 35 jaar professioneel gezongen (voornamelijk Jazz) en zo’n beetje de hele wereld bereist. Daarnaast is ze ook beeldend kunstenaar en beheerst het Engels en Duits vloeiend! Ze kan ook plechtigheden in het Frans, Italiaans, Spaans, Zweeds of Oekraïens sluiten en met wat hulp van het bruidspaar in nóg meer talen!! Dat maakt het juist zo leuk!

Josina den burger BABS trouwambtenaar

Op haar website bedanken blije bruidsparen haar voor een ontspannen ceremonie met grappige en liefdevolle elementen. Niet verwonderlijk dat ze al meer dan 3,000 bruiloften sloot en hard op weg is naar de 4,000! Wil je Josina iets vragen, haar tarieven of beschikbaarheid weten? Neem dan direct contact met haar op door middel van het onderstaande formulier:

  Naam (optioneel)

  E-mail (verplicht)

  Locatie ceremonie (optioneel)

  Datum, indien al bekend (optioneel)

  Telefoonnummer (optioneel)

  Overige opmerkingen (optioneel)

  Meer zien dan onderstaande video? Bekijk dan Josina’s 40 video’s.

  Josina den burger Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand

  Trouwambtenaar Marijke Plas uit Heemstede

  Van een ceremonie een feestje maken is de leukste uitdaging die er is. Ruim 10 jaar werk ik als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in binnen- en buitenland. Zelf ben ik al jaren gehuwd en moeder van 3 kinderen. En ik kan je vertellen: ik heb de leukste baan die er is. Het klinkt cliché, maar ik ervaar het kijkje dat ik mag nemen in het leven van twee mensen die voor elkaar gaan met alle ups en downs die bij het leven horen als heel dierbaar en dankbaar dat ik dat mag en kan doen. Ruim voor jullie gekozen datum hebben we een uitgebreid voorgesprek. Waar ik naartoe werk is een warm, realistisch en herkenbaar verhaal. Natuurlijk komen de getuigen ook ruimschoots aan bod. Waarom heb je ze gevraagd als getuigen? Wat betekenen ze voor jou in je leven? Een mooi moment om dat eens tegen ze te zeggen! Humor en emotie vormen een belangrijke rode draad in de interactie met jullie en jullie gasten.

  Zelfstandige trouwambtenaar

  Na het voorgesprek waarvoor je ongeveer anderhalf uur tot twee uur moet uit trekken, hebben we nog regelmatig mailcontact. Zie het als een beeldhouwwerk waaraan steeds geperfectioneerd wordt tot er iets moois is ontstaan, namelijk ‘jullie verhaal’. Vlak voor de ceremonie zien we elkaar opnieuw om nog even alles door te nemen. Bijvoorbeeld hoe komen jullie op? Welke muziek hebben jullie uitgekozen? Zijn er rituelen waar ik rekening mee moet houden? En als er kinderen zijn dan krijgen die natuurlijk een belangrijke rol! Alles komt aan bod. En op de dag zélf mogen jullie alles loslaten en weten jullie inmiddels dat het goed komt. Heerlijk om dan alles te zien samenvallen en jullie gasten ‘een gezicht’ voor me worden. De huwelijksceremonie is de aftrap van je dag dat mag je niet aan het toeval overlaten! Marijke Neem gerust contact op met ‘jouw trouwambtenaar’ Marijke Plas.

  Wil je meer weten over Marijke? Gebruik dan het onderstaande formulier om direct contact op te nemen!

  Zelfstandig trouwambtenaar en cabaretier Jelle Kuiper

  Jelle Kuiper is naast trouwambtenaar ook cabaretier. Dat die twee beroepen goed zijn te combineren blijkt wel uit het feit dat hij door de Dutch Wedding Awards werd uitgeroepen tot beste trouwambtenaar in 2014! Sinds 2005 zet Jelle zijn humor in om van een saaie en truttige ceremonie een van de hoogtepunten van de bruiloft te maken, waar alle gasten nog lang over napraten. Getuige de reacties, foto’s en filmpjes op zijn site slaagt hij daar volledig in!

  trouwambtenaar

  Wil je meer weten over Jelle? Klik op de onderstaande link om direct contact op te nemen!

  Trouwambtenaar Annegien Ochtman-de Boer

  Annegien Ochtman-de Boer is sinds 2007 buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Ze is daarnaast ook predikant, waardoor ze goed bruidsparen kan begeleiden die behoefte hebben aan enige verdieping of een vleugje spiritualiteit maar een kerkelijke ceremonie niet passend vinden, of bruidsparen met een verschillende (religieuze) achtergrond. Maar voor een ‘mooi aangekleed’ burgerlijk huwelijk ben je bij haar natuurlijk ook aan het juiste adres. Met en bij Annegien (in Bussum, maar voor het huwelijk zelf komt ze overal, van Schiermonnikoog tot Maastricht, van Bordeaux tot Napels!) krijg je een geweldig voorbereidingstraject, waardoor je elkaar nog beter leert kennen. Kernwoorden: warmte, diepgang, humor, aandacht, betrokkenheid, vrolijk en serieus tegelijk en: ruim 30 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar een belangrijk ritueel. Zie ook haar boek: Nieuwe rituelen. Vorm geven aan de belangrijke momenten in je leven, met daarin een hoofdstuk over trouwen.

  Annegien Trouwambtenaar

  Wil je meer weten over Annegien? Klik dan op onderstaande link om direct contact op te nemen!

  BABS Noord-Holland Loekie Brommer

  Loekie Brommer-Lucassen (1963) is naast BABS ook zweminstructrice, moeder van twee dochters, en sinds 1993 sluit zij met veel plezier huwelijken en partnerschappen in de gemeentes Aalsmeer, Amstelveen en ver daarbuiten. Wat stel je je als bruidspaar voor bij een huwelijksvoltrekking of partnerschapsregistratie? Hoe moet de ceremonie en de dag verlopen? Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek neemt Loekie beide met jullie door. Een vlotte of traditionele ceremonie, met humor: het moet gaan zoals jullie wensen. Zijn er kinderen, dan betrekt zij die bij het geheel, net als de moeilijke kanten, zoals een afwezige dierbare. Alles gebeurt zó dat het bij jullie past en in jullie stijl: waar, met wie en hoe dan ook! trouwambtenaar-loekie-brommer-wij-trouwen-jullie-in-jullie-stijl

  Wil je meer weten over Loekie? Klik op de onderstaande link om direct contact op te nemen!

  Esther Pasman, beëdigd trouwambtenaar voor binnen- en buitenland

  Wanneer jullie na het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek JA tegen mij hebben gezegd, maken we een afspraak om elkaar te ontmoeten. Ik kom bij jullie thuis en samen bespreken we jullie wensen en ideeën. In dit gesprek wil ik jullie leren kennen en veel over jullie te weten komen. Dat zijn leuke en bijzondere momenten, maar ook mooie en ingrijpende gebeurtenissen. Hebben jullie kinderen? Dan is het leuk om hen er zoveel mogelijk bij te betrekken.  Naast ons gesprek kan ik ook informatie inwinnen bij ouders, familie of vrienden. Als ik alle informatie heb verzameld, ga ik de toespraak schrijven. Op de trouwdag zelf is het altijd spannend. Het is jullie dag! Je kijkt elkaar in de ogen en spreekt de liefde en trouw uit die je voor elkaar voelt. Laat het over je heen komen…pink een traantje weg, geniet en lach……

  Referentie 1 over Esther Pasman

  When we first met Esther via Skype we know this was something special. We had to meet via Skype at first, because me and my now-husband do live in Germany and Esther was so kind to agree to guide our beach wedding in Castricum aan Zee in German! Hence, she was in Amsterdam and we in Frankfurt when we met online. After the first talk, we’ve been accompanied by Esther the whole time until our wedding. She emailed us even without a “to do”, but only to see if we were fine 6, 4, 2 months… before the big day. To be honest, this felt more like a friendship than a “service”. When we finally met Esther in person 1 month before our actual wedding, I could not believe how much time she gave us to really get to know us and to solve all potential questions…You could feel how much time, how many thoughts and what kind of deep commitment she put into our ceremony on our big day: On July, 8, we had our beautiful beach wedding at Club Zand in Castricum aan Zee and Esther truly arranged the perfect beginning of that celebration by sharing a speech with us, that made our guests laugh and cry. We felt as if Esther would have known us for years. This was not a standard speech with sentences that can be adapted to any other couple. No this was the most heart-warming reflection of the story of me and my husband that I could have ever asked for. We want to thank Esther from our heart for having been part of our wedding – she was one of the factors that made it so very precious. If you asked our guests, they would all confirm. Dank u wel, Esther! <3

  Referentie 2 over Esther Pasman

  Esther was voor ons de perfecte trouwambtenaar! In de gesprekken die we met haar hadden voelde het heel erg vertrouwd, ze is iemand aan wie je makkelijk je ‘verhaal’ verteld. De gesprekken verliepen in een ongedwongen en een gezellige sfeer. Ze is erg professioneel met een passie voor haar vak, wat ons het vertrouwen gaf dat alles goed ging komen! Ook voor een tweetalige ceremonie draait ze haar hand niet om! Ze wist de perfecte balans te vinden tussen Nederlands en Duits. Ze heeft ons verhaal heel mooi gebracht, op een natuurlijke manier met een vleugje humor. Onze verwachtingen zijn meer dan overtroffen! Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Esther via de onderstaande link!

  BABS Anita Peperkamp

  Niet hoe het moet, maar het hoe kan! Tegenwoordig is alles mogelijk, je kunt trouwen of een verbintenis aangaan, waar je maar wilt! Een passende trouwambtenaar kan daarbij helpen en ervoor zorgen dat jullie fantasie tot uitvoer wordt gebracht. Maak daarom je keuze voor de juiste BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand), en jullie persoonlijke huwelijksceremonie is gegarandeerd! Anita’s specialiteit zijn “huwelijken op maat “; aanvoelen wat echt bij jullie past. Het liefst met humor en een vleugje romantiek. We maken er een feestje van. Eén die je nooit zult vergeten!

  Zelfstandig trouwambtenaar

  Wil je meer weten over Anita? Klik op de onderstaande link om direct contact op te nemen!

  Beëdigd trouwambtenaar Marian van Veluwen

  Op zoek naar een unieke trouwambtenaar voor jullie huwelijk? Ik heb een warm hart voor mijn bruidsparen en zet me volledig en vol enthousiasme in om de ceremonie die sfeer mee te geven die het bruidspaar wenst. Ik zorg voor een unieke ceremonie, precies zoals jullie willen.

  trouwambtenaar hilversum

  Gedurende mijn jarenlange ervaring trouwde ik: jonge stelletjes, stellen met een verwachtingsvolle bolle buik of met grote kinderen die zelf al getuigen mochten zijn, mensen die na een scheiding weer opnieuw in de liefde geloven en die er samen weer helemaal voor gaan. Sommige liefdesparen heb ik zelfs mogen hertrouwen en dat was heel bijzonder. Mijn oudste bruidspaar was ver boven de 80, maar nog zeer jong van geest. Al mijn bruidsparen kunnen met warme herinneringen terug kijken op die ene onvergetelijke dag.

  Wil je meer weten over Marian? Klik op de onderstaande link om direct contact op te nemen!

  Hilversum

  Trouwambtenaar Stanley Doorn

  Alvast gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Ik ben nu zo ongeveer 7 jaar werkzaam als trouwambtenaar , een fantastische job die ik met veel passie en plezier doe. Het gaat mij tijdens de ceremonie, om de essentie waarom we bijeen komen. Jullie hebben onvoorwaardelijk voor elkaar gekozen en willen dat officieel maken, ter overstaande van de wet in aanwezigheid van alle mensen die jullie dierbaar zijn. Ik houd van interactie, dynamiek, humor en spontaniteit. Een ceremonie is een groots feest der liefde en ik vind het belangrijk dat de ceremonie een niet al te formele bijeenkomst wordt. Veel plezier en succes alvast bij de voorbereidingen van uw huwelijksdag!

  Hartelijke groeten, Stanley Doorn

  Graag deel ik een van de reacties van bruidsparen welke ik heb mogen trouwen.

  “Wat een geluk, Wat een Geluk dat ons huwelijk door de leukste trouwambtenaar van Nederland is gesloten! Je hebt een enorme energie in de zaal gebracht en het zo bijzonder leuk gedaan. We hebben er echt van genoten. Niets anders dan lof voor jou! Onze gasten vonden het ook prachtig. Zelden is er zo’n fijne ambtenaar ten tonele verschenen, zo vertelden zij mij bijna allemaal persoonlijk. En over zo’n club mensen gemeten, zijn er een hoop huwelijken gesloten en zijn er een hoop bijgewoond. Zou je aan de bode ook onze dank willen uitspreken. Bijzonder aardig en zeer attent was hij. Super fijn! Hartelijke groet, Newly weds Peter en Caroline”

  Wil je meer weten over Stanley? Klik dan op de onderstaande link om direct contact op te nemen!

  Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben je zelf trouwambtenaar en wil je toegevoegd worden? Mail dan naar irene@alletrouwambtenaren.nl.

  Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken