Overzicht: 15 zelfstandige trouwambtenaren uit Gelderland

Als je in Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Doetinchem, Barneveld, Zutphen of Harderwijk woont, ben je wellicht op zoek naar een trouwambtenaar in Gelderland. We hebben een aantal trouwambtenaren gevonden die een plechtigheid op elke locatie kunnen verzorgen en vanuit de provincie Gelderland opereren.

Ben je op zoek naar trouwambtenaren in een andere provincie? Realiseer dat de meeste zelfstandige trouwambtenaren graag reizen om jullie op jullie bruiloft het ja-woord te laten uitspreken en kijk dus ook eens naar trouwambtenaren in omliggende provincies! Klik op een van de onderstaande links:

Hieronder volgen alle buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand in Gelderland. Klik op de naam om direct naar het stukje over deze trouwambtenaar te gaan:

Trouwambtenaar Hetty Wennekendonk

trouwambtenaar Hetty

Hetty Wennekendonk is vanaf 2010 trouwambtenaar. Ze is 4 dagen na haar eigen huwelijk beëdigd, maar dat was geheel toeval. Vanaf 2009 is ze zelfstandige op een heel ander vlak dus de stap naar zelfstandig trouwambtenaar was niet groot. Een veelzijdige vrouw die ook vrijwilligerswerk doet bij een lokale omroep. Ze heeft een prettige stem, wordt vaak gezegd.

Hetty leidt jullie ceremonie op een ontspannen manier, interactief en natuurlijk persoonlijk. Haar toespraak komt tot stand door niet alleen jullie eigen verhaal maar ook door de bijdragen van anderen. Een ceremonie in het Engels , gedeeltelijk Duits of Frans is geen probleem. Hetty leidt ceremonies in binnen- en buitenland.

trouwceremonie

Direct in contact komen? Vul het onderstaande formulier in om Hetty vragen te stellen of naar haar beschikbaarheid te informeren.

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

BABS Mariëlle Jongmans-Huising uit Gelderland

Mariëlle Jongmans-Huising is al sinds 2001 babs en geniet ervan om in het verhaal van het bruidspaar te duiken om het moment van trouwen zo uniek mogelijk te maken. Haar tip voor alle bruidsparen is om het moment van het ja-woord niet de trouwambtenaar aan te kijken, maar elkaar!Gelderland

Mariëlle is ook creatief in het bedenken van originele manieren om de ringen bij het bruidspaar te krijgen en daar alle gasten bij te betrekken. Ook heeft ze speciale aktes, zodat zelfs de kleinste bruiloftsgasten een rol in de ceremonie kunnen spelen. Ze staat dan ook te popelen om iets nieuws te bedenken voor het volgende bruidspaar!

Direct in contact komen? Vul het onderstaande formulier in om Mariëlle vragen te stellen of naar haar beschikbaarheid te informeren.

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

De trouwmevrouw: Ingrid Brakenhoff

Wat een geweldige tijd gaan jullie tegemoet, trouwen!
Romantisch, spannend, vlinders in de buik, maar ook een leuke, drukke en spannende periode.
Een periode waar je ook van moet genieten. DE DAG moet geweldig zijn en helemaal naar jullie wensen verlopen.

‘Wij zochten een trouwambtenaar die niet “standaard” is, niet dat formele gedoe. Informeel, grappig, serieus op zijn tijd, open en gezellig. En we hadden de jackpot!’ – Mandy & Tom

Met het uitzoeken van de jurk, de perfecte stropdas, de mooiste bruidstaart, attenties voor de getuigen en de huwelijksreis kan ik niet helpen. Maar als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) kan ik er wel voor zorgen dat de huwelijksvoltrekking helemaal van en voor “jullie” wordt! In een persoonlijk gesprek lopen we jullie wensen door, kijken naar de mogelijkheden en beantwoord ik al jullie vragen.

Trouwen op een echt Hollands kasteel , op een vlot in het water, in een paardenstal of gewoon lekker thuis: als zelfstandig trouwambtenaar mag en kan ik zowel in Nederland als in het buitenland jullie huwelijk voltrekken. Zijn er kleine kinderen bij, dan zorg ik dat deze ook een plek krijgen in de ceremonie. Zij mogen bijvoorbeeld altijd hun handtekening zetten op een speciale kinderakte. Tenslotte zijn zij ook heel belangrijk op jullie trouwdag.

Ik ben pas tevreden als ik hoor dat jullie met een warm hart en een grote glimlach terugdenken aan DE DAG en jullie moment.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Direct in contact komen? Bezoek Ingrid’s website of vul het onderstaande formulier in.

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Trouwambtenaar van Babbelaere: Henny Kooijman

Henny Kooijman van Babbelaere merkt op dat sommige gemeenten stug kunnen zijn en niemand voor 1 dag als trouwambtenaar willen benoemen. Een creatieve oplossing is dan om een klein en snel officieel huwelijk op het stadhuis te doen en de persoonlijke ceremonie door je gewenste trouwambtenaar te laten doen op je bruiloft.

In haar gastenboek kan je vele positieve reacties lezen en zie je hoe ook kinderen een rol binnen een ceremonie kunnen krijgen!

Gelderland

BABS en Ladyspeaker Georgette Wekking

Georgette Wekking is niet enkel als BABS, maar ook als ‘ladyspeaker’ te boeken. In 2008 werd ze beëdigd als trouwambtenaar voor de gemeente Berkelland, Gelderland. Een van de referenties op haar site schrijft “De warmste trouwambtenaar ooit“, de ander: “We hebben zelfs onze voorgenomen trouwdatum een weekje verschoven, omdat de datum die wij graag wilden, al vast stond voor een ander stel.”

Georgette duikt graag in het levensverhaal van het bruidspaar en – als dat mag van het bruidspaar – neemt contact op met bekenden van het bruidspaar. Zo hoort het bruidspaar ook iets nieuws tijdens de plechtigheid!

Gelderland

Direct in contact komen? Vul het onderstaande formulier in om Georgette vragen te stellen of naar haar beschikbaarheid te informeren.

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Trouwambtenaar Jolanda van de Geer-Everts uit Gelderland

Jolanda van de Geer-Everts van Trouwambtenaar4all is al sinds 1999 beëdigd als BABS voor de gemeente Neder-Betuwe. Sinds 2001 is ze ook zelfstandig trouwambtenaar en mag ze als externe babs huwelijken voltrekken in bijna alle gemeenten in Nederland. Ook treedt ze op als ceremoniespreekster bij ceremoniële huwelijken, omzettingen en herbevestigingen door heel Nederland en in het buitenland.

Jolanda heeft al bijna 500 huwelijken mogen sluiten en heeft er zelfs een boek, ‘Krabbels van een babs’ over geschreven! In haar gastenboek op haar website bedanken meerdere bruidsparen haar voor haar bruisende energie, lieve woorden, vrolijkheid en de vrijheid die Jolanda gaf om de ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken.

Trouwambtenaar

Direct in contact komen? Vul het onderstaande formulier in om Jolanda vragen te stellen of naar haar beschikbaarheid te informeren.

trouwambtenaar

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand Margot Molewijk-Bakker

Margot Molewijk-Bakker uit Arnhem is sinds 2013 actief in de trouwwereld en bied met haar ervaring als weddingplanner en eventplanner uitgebreide ondersteuning aan, inclusief aankleding van de ceremonieruimte. Met haar ervaring in de ouderenzorg is het geen wonder dat ze de aangewezen persoon was om een echtpaar dat 60 jaar (!) samen was nogmaals het ja-woord te laten zeggen.

trouwambtenaar

Direct in contact komen? Vul het onderstaande formulier in om Margot vragen te stellen of naar haar beschikbaarheid te informeren.

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Gelderland

De Vlaamse trouwambtenaar: Grietje Pottie

Grietje Pottie uit Arnhem staat bekend als de ‘De Vlaamse Trouwambtenaar’ en is sinds 2000 beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Ze omschrijft zichzelf als mensenmens en heeft al meer dan 800 huwelijken gesloten! Ook als trouwambtenaar in het buitenland (o.a. België, Frankrijk) heeft Grietje ervaring en twee bruiden of twee bruidegoms zijn bij haar ook van harte welkom. Mocht je een verrassingshuwelijk aan het plannen zijn, dan lijkt het haar geweldig om hieraan mee te mogen werken!

trouwambtenaar Arnhem Grietje

 

BABS Robert Nas

Robert Nas, trouwambtenaar sinds 2011, verzamelt info over het bruidspaar en luistert in het voorgesprek naar alle wensen, zodat de ceremonie een groot persoonlijk karakter krijgt. Een kennis van een bruidspaar zei na de ceremonie tegen hen: “Is Robert familie van jullie?” “Hoezo?”  “Nou het was zo persoonlijk en treffend, alsof hij jullie jaren kent!” Met zijn onderwijsachtergrond weet hij ook kinderen te boeien en erbij te betrekken.

trouwambtenaar

Kortom Robert zorgt voor een persoonlijke ceremonie, die zowel serieus, emotioneel als humorvol is, net als Robert zelf. Hij stelt alles in het werk, zodat het bruidspaar echt geniet van hun mooiste dag en met enorm veel voldoening er op terugkijkt. De recensies op zijn site spreken voor zich.

Wil je meer weten over Robert? Gebruik dan het onderstaande formulier om direct contact op te nemen!

babs gelderland

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

zelfstandig trouwambtenaar

Zelfstandig trouwambtenaar Sacha Bucciarelli

Aangenaam, mijn naam is Sacha. Sacha Bucciarelli, spreek uit als Boe-tsji-aa-rellie. Jawel, een klein Italiaans tintje. En verder partner, moeder, dochter, zus, vriendin, ondernemer en … misschien wel jullie trouwambtenaar. Een ‘gewoon’ mens met een bijzondere passie voor geluk delen. Want wie niet kan delen, kan meestal ook niet vermenigvuldigen. En dat doe ik het allerliefste, geluk vermenigvuldigen. En dat kan ook op jullie dag!

Vertel me hoe, wat, wanneer jullie elkaar hebben ontmoet. Vertel me wat jullie hart sneller laat kloppen. En vertel me van jullie wensen, dromen en hoe ik kan bijdragen aan jullie onvergetelijke dag. Ik zet mijn enthousiasme, mijn rust en humor graag volledig in. Op een doordeweekse dag of in het weekend. In volledig ambtskleed of in gepaste gelegenheidskleding. Zoals jullie willen en tot jullie dienst!

Direct in contact komen met Sacha? Bezoek haar website of Facebookpagina of vul het onderstaande contactformulier in!

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Zelfstandige trouwambtenaar Jeanette de Vos-Michel

Positief geïnspireerd door de trouwambtenaar van haar eigen bruiloft, besloot Jeanette de Vos-Michel uit Zutphen zelf trouwambtenaar te worden. Met een flinke dosis levenservaring en door gek te zijn op mensen, hoopt Jeanette dat ‘haar’ bruidsparen een blijvende herinnering overhouden aan hun trouwplechtigheid. Het grote verschil tussen een zelfstandige trouwambtenaar en een door de gemeente aangewezen trouwambtenaar is dat de zelfstandige trouwambtenaar meer tijd voor je kan maken en dus een persoonlijker verhaal kan vertellen. Lees de referenties op haar site maar!

Wil je meer weten over Jeanette? Gebruik dan het onderstaande formulier om direct contact op te nemen!

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

babs

Zelfstandig trouwambtenaar Harriët Vijsma

In september 2013 is Harriët Vijsma benoemd tot buitengewoon trouwambtenaar voor de gemeente Nunspeet. Dat betekent dat zij huwelijken mag voltrekken en geregistreerde partnerschappen mag registreren. Ze kreeg op haar werk zoveel positieve feedback dat ze in de loop van 2015 heeft besloten om haar eigen onderneming ‘Die Ene Dag’ op te richten. Via Die Ene Dag verzorgt ze passende toespraken bij zowel bruiloften als afscheidsceremonies (begrafenis, crematie).

zelfstandig trouwambtenaar nunspeet

Harriët Vijsma is van kleins af aan al bezig met muziek. Ze is al jong begonnen met pianolessen en heeft in haar jonge jaren diverse hoofdrollen in amateur-musicals gespeeld. In die tijd heeft zij lessen gevolgd op het gebied van zang en dans. Harriët heeft na haar musical avontuur in diverse bands gezongen. Naast het op de bühne staan heeft Harriët veel in de reclamewereld mogen werken. Zij heeft in geluidsstudio’s reclamespots ingezongen en gesproken. Zij kan dan ook zingen tijdens of voor/na jullie ceremonie!

Ceremoniespreekster Marielle Bouw-Koller uit Gelderland

Marielle van Tintelend Trouwen werd in 2015 uitgeroepen tot winnaar van de Dutch Wedding Awards, in de categorie trouwambtenaar/ceremoniespreker. De jury motiveerde dit als volgt: “Als ze spreekt dan steelt ze je hart…. Dan weet ze de kern zo te verwoorden dat ze je meezuigt in haar verhaal. Overal doorklinkt de liefde voor het vak en mooier nog; de liefde voor mensen!” Haar levensmotto; ‘Doe vooral die dingen in het leven die je leuk vindt’, bracht haar dan ook ver! Gevoel omzetten in woorden, in jullie verhaal, met veel interactie, enorme passie, en een grote hoeveelheid enthousiasme, is wat zij het liefste doet. ‘Ja zeggen’ op een unieke manier, aldus Marielle, ‘dat verdient de liefde. Dat verdient júllie liefde’. Samen met een bruidspaar werkt ze toe naar dat speciale moment zodat tijdens de ceremonie uitgesproken wordt wat zo vaak onuitgesproken blijft. Met een grote glimlach op je gezicht en een brok in je keel van ontroering. Met humor, met stijl, met liefde en met gevoel zal er een unieke ceremonie ontstaan die jullie én jullie gasten voor altijd zullen bewaren in je hart.

(Foto bruidspaar: Masha Bakker Photography)

Tintelend Trouwen   Marielle Bouw

Trouwambtenaar op locatie Janita Blanken van den Berg

Janita Blanken van den Berg, van Trouwambtenaar op Locatie komt uit IJzendoorn (Tiel). Hoewel ze is beëdigd als buitengewoon ambtenaar in de burgerlijke stand voor de gemeente Neder-Betuwe, kan ze als BABS voor 1 dag worden benoemd in bijna elke andere gemeente in Nederland. Je kan bij haar terecht voor zowel huwelijk, ceremonie, als partnerschap. Bij een ceremonieel huwelijk heb je niet te maken met wettelijke beperkingen, omdat het geen officieel burgerlijk huwelijk is. Janita is ook beschikbaar voor het trouwen in het buitenland. Bruidsparen bedanken haar o.a. voor de intieme en persoonlijke ceremonie!

trouwambtenaar Gelderland Janita

BABS Jacqueline Reijers

Jacqueline is sinds 2010 Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Omdat iedereen uniek is, is elke huwelijksvoltrekking ook uniek en Jacqueline helpt bruidsparen graag met het invullen van een van de bijzonderste momenten in hun leven. Jacqueline staat bekend om haar inlevingsvermogen, intuïtie, communicatie, presentatie, oog voor detail en timing. Tevens kan Jacqueline de rol van ceremoniemeester vervullen, waarbij zij de planning overneemt en het bruidspaar zorgeloos kan genieten.

jaqueline Reijers

Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand Ilse de Zwart

Ilse de Zwart is sinds 2013 buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stad en heeft in haar woonplaats Nijkerk en daarbuiten al meer dan 100 huwelijken gesloten. Ze is informeel, toegankelijk, creatief en flexibel. Naast babs is Ilse ook eventmanager van zakelijke bijeenkomsten, waardoor ze ruime ervaring heeft in organiseren en doorvragen om wensen van het bruidspaar kristalhelder te krijgen. Samen met hen (& de gasten) vindt Ilse het een uitdaging om een anders dan anders trouwceremonie te creëren. De bruidsparen bedanken haar voor het betrekken van hun kinderen in de ceremonie, de ceremonie leidde precies zoals zij wilden en een toffe ceremonie. Ze vragen haar dan ook om niets aan haar stijl te veranderen.

zelfstandige babs

Trouwambtenaar Nienke Pol

Nienke Pol werkte in de journalistiek voordat ze (sinds 2003) BABS werd. Bij haar geen zwaarmoedigheid of belerende woorden. Trouwen moet bovenal leuk zijn. Bij Nienke is van alles mogelijk; een kaarsje branden, gastsprekers, kinderen of dieren: alles en iedereen kan een plaats in de ceremonie krijgen. haar thuisbasis zijn de gemeenten gemeenten Rheden, Rozendaal en Overbetuwe in Gelderland, maar Nienke kan natuurlijk overal in Nederland een huwelijk voltrekken. Op haar website staan vele positieve reacties van bruidsparen die door haar zijn getrouwd en ze roemen de warme, luchtige en humorvolle manier waarop ze de ceremonie heeft

Nienke Pol Trouwambtenaar Gelderland

BABS Henk Smaling

hora est!
dit is het uur

jullie uur
een nieuw begin
samen

zij en zij
zij en hij
hij en hij

ik geef om jullie

trouw met mij

Website Henk Smaling.

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben je zelf trouwambtenaar in Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Doetinchem, Barneveld, Zutphen, Harderwijk of elders in Gelderland en wil je toegevoegd worden? Mail dan naar Mark@fotograafkiezen.nl. Dank je wel voor het lezen! Je kan dit artikel eenvoudig delen door middel van de icoontjes.

Overzicht: 15 zelfstandige trouwambtenaren uit Gelderland
4.7 (93.75%) 16 votes