Overzicht: 9 zelfstandig trouwambtenaren uit Gelderland

Als je in Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Doetinchem, Barneveld, Zutphen of Harderwijk woont, ben je wellicht op zoek naar een trouwambtenaar in Gelderland. We hebben een aantal trouwambtenaren gevonden die een plechtigheid op elke locatie kunnen verzorgen en vanuit de provincie Gelderland opereren.

Een zelfstandig BABS zoeken?

Bij onze zustersite, AlleTrouwambtenaren.nl kan je alle trouwambtenaren per provincie vinden van waaruit ze opereren. Ook kan je filteren op bepaalde eigenschappen, zoals het geslacht van de trouwambtenaar, de prijs, zijn of haar stijl en buitenland ervaring, talen, ’thuisprovincie’, werkgebied, of ervaring met kindvriendelijke ceremoniën. Alle trouwambtenaren op onze zustersite sluiten graag huwelijken tussen personen van hetzelfde geslacht! Bedenk dat de meeste BABS’en graag door het land reizen om bruidsparen te trouwen, dus zoek gerust buiten de provincie waar je woont of gaat trouwen!

Hieronder volgen alle buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand in Gelderland. Klik op de naam om direct naar het stukje over deze trouwambtenaar te gaan:

Trouwambtenaar Hetty Wennekendonk

trouwambtenaar Hetty

Hetty Wennekendonk is vanaf 2010 trouwambtenaar. Ze is 4 dagen na haar eigen huwelijk beëdigd, maar dat was geheel toeval. Vanaf 2009 is ze zelfstandige op een heel ander vlak dus de stap naar zelfstandig trouwambtenaar was niet groot. Een veelzijdige vrouw die ook vrijwilligerswerk doet bij een lokale omroep. Ze heeft een prettige stem, wordt vaak gezegd.

Hetty leidt jullie ceremonie op een ontspannen manier, interactief en natuurlijk persoonlijk. Haar toespraak komt tot stand door niet alleen jullie eigen verhaal maar ook door de bijdragen van anderen. Een ceremonie in het Engels , gedeeltelijk Duits of Frans is geen probleem. Hetty leidt ceremonies in binnen- en buitenland.

trouwceremonie

Direct in contact komen? Klik op de oranje balk hieronder om Hetty vragen te stellen of naar haar beschikbaarheid te informeren.

De trouwmevrouw: Ingrid Brakenhoff

Wat een geweldige tijd gaan jullie tegemoet, trouwen!
Romantisch, spannend, vlinders in de buik, maar ook een leuke, drukke en spannende periode.
Een periode waar je ook van moet genieten. DE DAG moet geweldig zijn en helemaal naar jullie wensen verlopen.

‘Wij zochten een trouwambtenaar die niet “standaard” is, niet dat formele gedoe. Informeel, grappig, serieus op zijn tijd, open en gezellig. En we hadden de jackpot!’ – Mandy & Tom

Met het uitzoeken van de jurk, de perfecte stropdas, de mooiste bruidstaart, attenties voor de getuigen en de huwelijksreis kan ik niet helpen. Maar als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) kan ik er wel voor zorgen dat de huwelijksvoltrekking helemaal van en voor “jullie” wordt! In een persoonlijk gesprek lopen we jullie wensen door, kijken naar de mogelijkheden en beantwoord ik al jullie vragen.

Trouwen op een echt Hollands kasteel , op een vlot in het water, in een paardenstal of gewoon lekker thuis: als zelfstandig trouwambtenaar mag en kan ik zowel in Nederland als in het buitenland jullie huwelijk voltrekken. Zijn er kleine kinderen bij, dan zorg ik dat deze ook een plek krijgen in de ceremonie. Zij mogen bijvoorbeeld altijd hun handtekening zetten op een speciale kinderakte. Tenslotte zijn zij ook heel belangrijk op jullie trouwdag.

Ik ben pas tevreden als ik hoor dat jullie met een warm hart en een grote glimlach terugdenken aan DE DAG en jullie moment.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Direct in contact komen? Klik op de onderstaande oranje balk.

BABS en Ladyspeaker Georgette Wekking

Georgette Wekking is niet enkel als BABS, maar ook als ‘ladyspeaker’ te boeken. In 2008 werd ze beëdigd als trouwambtenaar voor de gemeente Berkelland, Gelderland. Een van de referenties op haar site schrijft “De warmste trouwambtenaar ooit“, de ander: “We hebben zelfs onze voorgenomen trouwdatum een weekje verschoven, omdat de datum die wij graag wilden, al vast stond voor een ander stel.”

Georgette duikt graag in het levensverhaal van het bruidspaar en – als dat mag van het bruidspaar – neemt contact op met bekenden van het bruidspaar. Zo hoort het bruidspaar ook iets nieuws tijdens de plechtigheid!

Gelderland

Direct in contact komen? Klik op onderstaande balk om Georgette vragen te stellen of naar haar beschikbaarheid te informeren.

Trouwambtenaar Jolanda van de Geer-Everts uit Gelderland

Jolanda van de Geer-Everts van Trouwambtenaar4all is al sinds 1999 beëdigd als BABS voor de gemeente Neder-Betuwe. Sinds 2001 is ze ook zelfstandig trouwambtenaar en mag ze als externe babs huwelijken voltrekken in bijna alle gemeenten in Nederland. Ook treedt ze op als ceremoniespreekster bij ceremoniële huwelijken, omzettingen en herbevestigingen door heel Nederland en in het buitenland.

Jolanda heeft al bijna 500 huwelijken mogen sluiten en heeft er zelfs een boek, ‘Krabbels van een babs’ over geschreven! In haar gastenboek op haar website bedanken meerdere bruidsparen haar voor haar bruisende energie, lieve woorden, vrolijkheid en de vrijheid die Jolanda gaf om de ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken.

Trouwambtenaar

Direct in contact komen? Klik op de onderstaande oranje balk om Jolanda vragen te stellen of naar haar beschikbaarheid te informeren.

trouwambtenaar

BABS Robert Nas

Robert Nas, trouwambtenaar sinds 2011, verzamelt info over het bruidspaar en luistert in het voorgesprek naar alle wensen, zodat de ceremonie een groot persoonlijk karakter krijgt. Een kennis van een bruidspaar zei na de ceremonie tegen hen: “Is Robert familie van jullie?” “Hoezo?”  “Nou het was zo persoonlijk en treffend, alsof hij jullie jaren kent!” Met zijn onderwijsachtergrond weet hij ook kinderen te boeien en erbij te betrekken.

trouwambtenaar

Kortom Robert zorgt voor een persoonlijke ceremonie, die zowel serieus, emotioneel als humorvol is, net als Robert zelf. Hij stelt alles in het werk, zodat het bruidspaar echt geniet van hun mooiste dag en met enorm veel voldoening er op terugkijkt.

Wil je meer weten over Robert? Gebruik dan de onderstaande linkbalk om direct contact op te nemen!

babs gelderland

Klik op onderstaande balk voor meer informatie en contactgegevens!

zelfstandig trouwambtenaar

Zelfstandige trouwambtenaar Jeanette de Vos-Michel

Positief geïnspireerd door de trouwambtenaar van haar eigen bruiloft, besloot Jeanette de Vos-Michel uit Zutphen zelf trouwambtenaar te worden. Met een flinke dosis levenservaring en door gek te zijn op mensen, hoopt Jeanette dat ‘haar’ bruidsparen een blijvende herinnering overhouden aan hun trouwplechtigheid. Het grote verschil tussen een zelfstandige trouwambtenaar en een door de gemeente aangewezen trouwambtenaar is dat de zelfstandige trouwambtenaar meer tijd voor je kan maken en dus een persoonlijker verhaal kan vertellen. Lees de referenties op haar profiel maar!

Wil je meer weten over Jeanette? Klik op de oranje of blauwe balk om contact op te nemen!

babs

Zelfstandig trouwambtenaar Harriët Vijsma

In september 2013 is Harriët Vijsma benoemd tot buitengewoon trouwambtenaar voor de gemeente Nunspeet. Dat betekent dat zij huwelijken mag voltrekken en geregistreerde partnerschappen mag registreren. Ze kreeg op haar werk zoveel positieve feedback dat ze in de loop van 2015 heeft besloten om haar eigen onderneming ‘Die Ene Dag’ op te richten. Via Die Ene Dag verzorgt ze passende toespraken bij zowel bruiloften als afscheidsceremonies (begrafenis, crematie).

zelfstandig trouwambtenaar nunspeet

Harriët Vijsma is van kleins af aan al bezig met muziek. Ze is al jong begonnen met pianolessen en heeft in haar jonge jaren diverse hoofdrollen in amateur-musicals gespeeld. In die tijd heeft zij lessen gevolgd op het gebied van zang en dans. Harriët heeft na haar musical avontuur in diverse bands gezongen. Naast het op de bühne staan heeft Harriët veel in de reclamewereld mogen werken. Zij heeft in geluidsstudio’s reclamespots ingezongen en gesproken. Zij kan dan ook zingen tijdens of voor/na jullie ceremonie!

Ceremoniespreekster Marielle Bouw-Koller uit Gelderland

Marielle van Tintelend Trouwen werd in 2015 uitgeroepen tot winnaar van de Dutch Wedding Awards, in de categorie trouwambtenaar/ceremoniespreker. De jury motiveerde dit als volgt: “Als ze spreekt dan steelt ze je hart…. Dan weet ze de kern zo te verwoorden dat ze je meezuigt in haar verhaal. Overal doorklinkt de liefde voor het vak en mooier nog; de liefde voor mensen!” Haar levensmotto; ‘Doe vooral die dingen in het leven die je leuk vindt’, bracht haar dan ook ver! Gevoel omzetten in woorden, in jullie verhaal, met veel interactie, enorme passie, en een grote hoeveelheid enthousiasme, is wat zij het liefste doet. ‘Ja zeggen’ op een unieke manier, aldus Marielle, ‘dat verdient de liefde. Dat verdient júllie liefde’. Samen met een bruidspaar werkt ze toe naar dat speciale moment zodat tijdens de ceremonie uitgesproken wordt wat zo vaak onuitgesproken blijft. Met een grote glimlach op je gezicht en een brok in je keel van ontroering. Met humor, met stijl, met liefde en met gevoel zal er een unieke ceremonie ontstaan die jullie én jullie gasten voor altijd zullen bewaren in je hart.

(Foto bruidspaar: Masha Bakker Photography)

Tintelend Trouwen   Marielle Bouw

Trouwambtenaar Nienke Pol

Nienke Pol werkte in de journalistiek voordat ze (sinds 2003) BABS werd. Bij haar geen zwaarmoedigheid of belerende woorden. Trouwen moet bovenal leuk zijn. Bij Nienke is van alles mogelijk; een kaarsje branden, gastsprekers, kinderen of dieren: alles en iedereen kan een plaats in de ceremonie krijgen. haar thuisbasis zijn de gemeenten gemeenten Rheden, Rozendaal en Overbetuwe in Gelderland, maar Nienke kan natuurlijk overal in Nederland een huwelijk voltrekken. Op haar website staan vele positieve reacties van bruidsparen die door haar zijn getrouwd en ze roemen de warme, luchtige en humorvolle manier waarop ze de ceremonie heeft

Nienke Pol Trouwambtenaar Gelderland

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben je zelf trouwambtenaar in Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Doetinchem, Barneveld, Zutphen, Harderwijk of elders in Gelderland en wil je toegevoegd worden? Mail dan naar irene@alletrouwambtenaren.nl.

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken