Overzicht: trouwambtenaar uit Limburg: Maastricht, Venlo, Heerlen

Babs

Ook voor bruidsparen in Limburg zijn trouwambtenaren te vinden. Of je nu in Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Roermond, Sittard, Geleen, Weert, Venray of Venlo woont, wij hebben zelfstandig trouwambtenaren in de buurt gevonden.

Een zelfstandig BABS zoeken?

Bij onze zustersite, AlleTrouwambtenaren.nl kan je alle trouwambtenaren per provincie vinden van waaruit ze opereren. Ook kan je filteren op bepaalde eigenschappen, zoals het geslacht van de trouwambtenaar, de prijs, zijn of haar stijl en buitenland ervaring, talen, ’thuisprovincie’, werkgebied, of ervaring met kindvriendelijke ceremoniën. Alle trouwambtenaren op onze zustersite sluiten graag huwelijken tussen personen van hetzelfde geslacht! Bedenk dat de meeste BABS’en graag door het land reizen om bruidsparen te trouwen, dus zoek gerust buiten de provincie waar je woont of gaat trouwen!

Hieronder volgen alle buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand in Limburg.

Trouwen in Limburgs dialect met BABS Ron Schiffelers

Ron Schiffelers van You Forever heeft als uitgangspunt dat de wensen van het aanstaande paar bij een huwelijk of partnerschapsregistratie hoog in het vaandel staan, omdat de ceremonie een van de hoogtepunten van de dag is. In een voorgesprek worden deze wensen geïnventariseerd en wordt samen met het aanstaande bruidspaar vorm en inhoud gegeven aan de ceremonie en aan de toespraak. De kernwoorden van Ron zijn stijlvol, ontspannen en plezier. Ook een ceremonie in het Limburgs dialect behoort tot de mogelijkheden. (Foto Ron: Kaldenbach)

Babs

Ron neemt graag contact met jullie op om te kijken of ze beschikbaar is en voor een offerte op maat.

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben je zelf trouwambtenaar in Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Roermond, Sittard, Geleen, Weert, Venray, Venlo of elders in Limburg en wil je toegevoegd worden? Mail dan naar irene@alletrouwambtenaren.nl.

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken