Overzicht: zelfstandig trouwambtenaren Friesland: Leeuwarden, Heerenveen

Friesland babs

Na enig speurwerk, heb ik gelukkig ook zelfstandig trouwambtenaren in Friesland gevonden! Dus voor alle bruidsparen die in een van de mooie steden in Friesland, zoals Leeuwarden, Heerenveen, Franeker, Drachten of Sneek wonen zijn er ook zelfstandig trouwambtenaren in de buurt!

Een zelfstandig BABS zoeken?

Bij onze zustersite, AlleTrouwambtenaren.nl kan je alle trouwambtenaren per provincie vinden van waaruit ze opereren. Ook kan je filteren op bepaalde eigenschappen, zoals het geslacht van de trouwambtenaar, de prijs, zijn of haar stijl en buitenland ervaring, talen, ’thuisprovincie’, werkgebied, of ervaring met kindvriendelijke ceremoniën. Alle trouwambtenaren op onze zustersite sluiten graag huwelijken tussen personen van hetzelfde geslacht! Bedenk dat de meeste BABS’en graag door het land reizen om bruidsparen te trouwen, dus zoek gerust buiten de provincie waar je woont of gaat trouwen!

Hieronder volgen alle zelfstandige buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand in Friesland. Klik op de naam om direct naar het stukje over deze trouwambtenaar te gaan:

Zelfstandig trouwambtenaar Marinus Jilderda uit Friesland

Marinus Jilderda is de ‘rijdende’ trouwambtenaar uit Franeker, Friesland. Marinus zijn kenmerken: een goed inlevingsvermogen, serieus als het moet, lachen als het kan. Hij heeft al een aantal carrières achter de rug. Zo was hij onder meer manager bij een bank en eigenaar van een hondenuitlaatservice. Naast trouwambtenaar is hij ook eigenaar van een autorijschool. Wat hem aantrekt in de rol van trouwambtenaar is zijn interesse in het coachen, begeleiden en motiveren van mensen.

Friesland babs

Wil je meer weten over Marinus? Gebruik dan de onderstaande link om direct contact op te nemen!

Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand Leonard Bouwhuis

Leonard Bouwhuis komt uit Heerenveen en staat bekend als Trouwambtenaar XL. Als ervaren en beëdigd trouwambtenaar (BABS) bereidt hij huwelijken voor en voltrekt deze. Hij is gespecialiseerd in het schrijven en voordragen van persoonlijke toespraken en gaat uitgebreid met jullie in gesprek over jullie wensen. Hij begeleidt jullie en maakt op persoonlijke en creatieve wijze iets bijzonders van jullie huwelijksvoltrekking. Op jullie trouwdag tovert hij jullie trouwlocatie om in een Grand Café waarbij alles in het teken staat van ‘een warm onthaal’. En vraag je je af: Wat prijkt er op het menu? De ober heeft de bestelling al opgenomen: het is het Ja-woord geworden!

BABS

Wil je meer weten over Leonard? Gebruik dan de onderstaande link om direct contact op te nemen!

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben je zelf trouwambtenaar in Leeuwarden, Heerenveen, Franeker, Drachten, Sneek of elders in Friesland en wil je toegevoegd worden? Mail dan naar irene@alletrouwambtenaren.nl.

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken