Overzicht: zelfstandige trouwambtenaren Friesland: Leeuwarden, Heerenveen

Na enig speurwerk, heb ik gelukkig ook zelfstandige trouwambtenaren in Friesland gevonden! Dus voor alle bruidsparen die in een van de mooie steden in Friesland, zoals Leeuwarden, Heerenveen, Franeker, Drachten of Sneek wonen zijn er ook zelfstandige trouwambtenaren in de buurt!

Ben je op zoek naar trouwambtenaren in een andere provincie? Realiseer dat de meeste trouwambtenaren graag reizen om jullie op jullie bruiloft het ja-woord te laten uitspreken en kijk dus ook eens naar trouwambtenaren in omliggende provincies! Klik op een van de onderstaande links:

Hieronder volgen alle zelfstandige buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand in Friesland. Klik op de naam om direct naar het stukje over deze trouwambtenaar te gaan:

Zelfstandig trouwambtenaar Marinus Jilderda uit Friesland

Marinus Jilderda is de ‘rijdende’ trouwambtenaar uit Franeker, Friesland. Marinus zijn kenmerken: een goed inlevingsvermogen, serieus als het moet, lachen als het kan. Hij heeft al een aantal carrières achter de rug. Zo was hij onder meer manager bij een bank en eigenaar van een hondenuitlaatservice. Naast trouwambtenaar is hij ook eigenaar van een autorijschool. Wat hem aantrekt in de rol van trouwambtenaar is zijn interesse in het coachen, begeleiden en motiveren van mensen.

Friesland babs

Wil je meer weten over Marinus? Gebruik dan het onderstaande formulier om direct contact op te nemen!

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand Leonard Bouwhuis

Leonard Bouwhuis komt uit Heerenveen en staat bekend als Trouwambtenaar XL. Als ervaren en beëdigd trouwambtenaar (BABS) bereidt hij huwelijken voor en voltrekt deze. Hij is gespecialiseerd in het schrijven en voordragen van persoonlijke toespraken en gaat uitgebreid met jullie in gesprek over jullie wensen. Hij begeleidt jullie en maakt op persoonlijke en creatieve wijze iets bijzonders van jullie huwelijksvoltrekking. Op jullie trouwdag tovert hij jullie trouwlocatie om in een Grand Café waarbij alles in het teken staat van ‘een warm onthaal’. En vraag je je af: Wat prijkt er op het menu? De ober heeft de bestelling al opgenomen: het is het Ja-woord geworden!

BABS

 

Trouwambtenaar & ceremoniespreker Esther Aalberts-Kalma

Esther Aalberts-Kalma van Trouw met Liefde heeft bruidsparen getrouwd in kerken, stadhuizen, bossen, aan het water en op het strand. Zij vindt trouwen de ultieme gelegenheid om het leven én de liefde te vieren. Gelukkig is er in een trouwceremonie van nu alle ruimte voor creatieve, ontroerende of grappige elementen. Ze levert maatwerk en belicht jullie liefdesverhaal verrassend en persoonlijk door ook jullie dierbaren digitaal te benaderen. De ontroerende, grappige en bijzondere verhalen die ze haar toevertrouwen verweeft ze in jullie toespraak. Met Esther kies je voor een moderne en eigentijdse trouwambtenaar die een persoonlijke aanpak combineert met digitaal gemak. Zij stemt jullie trouwceremonie geheel af op jullie wensen en zorgt ervoor dat deze tot in de puntjes verzorgd zal zijn.

buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand

 

Zelfstandig trouwambtenaar (BABS) Jan-Dirk van Ravesteijn

Jan-Dirk van Ravesteijn is een echte alleskunner, die naast het voltrekken van huwelijken als zelfstandige trouwambtenaar ook schrijft, musiceert, acteert, zingt, regisseert en produceert. Zo is hij directeur van Kleintheater De vier Pelikanen, het kleinste Jugendstil Theater van Europa. Voor hem zijn theater en ceremonie dan ook prachtig te combineren tot een onvergetelijk moment waarin het verhaal van het bruidspaar de leidraad vormt. Verwacht een opgewekte en stijlvolle ceremonie, met humor en serieuze momenten. Ook is het mogelijk om Dirk in te schakelen bij een ‘re-wedding’ of een ‘renewal of the vows’, waarbij hij op een prachtige manier door de afgelopen jaren heen loopt.

Jan-Dirk van Ravesteijn trouwambtenaar

 

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben je zelf trouwambtenaar in Leeuwarden, Heerenveen, Franeker, Drachten, Sneek of elders in Friesland en wil je toegevoegd worden? Mail dan naar irene@fotograafkiezen.nl. Dank je wel voor het lezen! Je kan dit artikel eenvoudig delen door middel van de icoontjes.

Overzicht: zelfstandige trouwambtenaren Friesland: Leeuwarden, Heerenveen
5 (100%) 5 votes