Zelfstandige trouwambtenaar (BABS) Groningen

Ook in het hoge noorden van Nederland zijn gelukkig zelfstandige trouwambtenaren te vinden.  In Groningen vonden we Ria, dus als je in Groningen, Delfszijl, Hoogezand-Sappemeer, Oldambt, Stadskanaal, Veendam of elders in Groningen woont, is er iemand uit de buurt te vinden!

Ben je op zoek naar trouwambtenaren in een andere provincie? Realiseer dat de meeste trouwambtenaren graag reizen om jullie op jullie bruiloft het ja-woord te laten uitspreken en kijk dus ook eens naar zelfstandige trouwambtenaren in omliggende provincies! Klik op een van de onderstaande links:

Zelfstandig trouwambtenaar Sandra Talsma

Laten we de liefde vieren
Laten we jullie liefde vieren!
Harten verwarmen en worden geraakt
Handen die elkaar vinden in de intimiteit van het moment
Ogen die stralen en soms even een traan
Monden die lachen en elkaar vinden
In de kus
En in het uitspreken van dat ene woord
Het jawoord
Mag ik met jullie de liefde vieren?

Elk bruidspaar is anders dus de ceremonie is dat ook. Daarom geef ik bruidsparen de mogelijkheid mij in te huren als zelfstandig trouwambtenaar. Daardoor kan ik een uitgebreide ceremonie aanbieden. Jullie levensverhaal schrijf ik met veel aandacht en zorg. Ik wil graag met jullie meedenken, brainstormen om de ceremonie helemaal naar jullie wens in te richten. Samen werken we naar dit mooie bijzondere moment op jullie grote dag toe. Het betrekken van kinderen, familie en vrienden geeft een erg persoonlijk tintje aan de huwelijksvoltrekking. Voor het schrijven van jullie verhaal wil ik graag vooraf ook wat mensen uit jullie omgeving spreken.

Spreken uit het hart

Ik zou mijn stijl willen omschrijven als warm,super persoonlijk, oprecht en ik spreek recht uit mijn hart. Natuurlijk ontbreekt humor niet. Ik vind het belangrijk dat het klopt, dat de ceremonie harmonieus is opgebouwd. Het gaat om het bruidspaar, want jullie willen je liefde naar elkaar uitspreken en ik zou het een enorme eer vinden om daar getuige van te mogen zijn.
Trouwambtenaar Sandra Talsma

Wil jij weten hoe ik jullie huwelijksdag nog onvergetelijker kan maken?
Ik vind het leuk om meer te vertellen en jullie wensen te horen.
Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Contact met Sandra

Wil je meer weten over Sandra?

– Bel Sandra Talsma op 06-26310830
– E-mail naar: info@het-jawoord.nl
– Of bezoek haar website

Je kunt ook direct contact met haar opnemen door middel van het onderstaande contactformulier:

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Locatie ceremonie (optioneel)

Datum, indien al bekend (optioneel)

Telefoonnummer (optioneel)

Overige opmerkingen (optioneel)

BABS Ria Fenneman-Mensies uit Groningen

Ria Fenneman-Mensies van JullieMoment en RozeTrouwen raakte in 2007 met het ‘trouwvirus’ besmet, nadat ze ceremoniemeester was voor de bruiloft van haar eigen dochter. Maar nadat ze voor de gemeente Slochteren in Groningen officieel babs werd, bleef het kriebelen. Ze wilde bruidsparen meer bieden en ze laten trouwen op de plek die ze zelf wilden, op de wijze en het tijdstip dat ze zelf wilden. Dus was het een kleine stap om als zelfstandig trouwambtenaar haar diensten aan te bieden. Voor Friesland, Drenthe en Groningen worden geen reiskosten berekend. Natuurlijk trouwt ze ook bruidsparen in het buitenland of bruidsparen van hetzelfde geslacht. (Foto Ria: Joram Janssen)

Trouwambtenaar Groningen

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben je zelf trouwambtenaar in Groningen, Delfszijl, Hoogezand-Sappemeer, Oldambt, Stadskanaal, Veendam of elders in Groningen en wil je toegevoegd worden? Mail dan naar Mark@fotograafkiezen.nl. Dank je wel voor het lezen! Je kan dit artikel eenvoudig delen door middel van de icoontjes.

Zelfstandige trouwambtenaar (BABS) Groningen
4.2 (84%) 5 votes