Ingezoomd: Trouwfotograaf Peter uit Groningen
4.3 (86.67%) 3 votes

Bruidsfotograaf Peter uit Groningen

Lees hieronder meer over trouwfotograaf Peter en vraag direct een gratis offerte aan voor een betaalbare trouwreportage. Of ga terug naar het overzichtsartikel betaalbare trouwfotografen of trouwfotografen in Groningen.

Trouwfotograaf Groningen - Peter Russchen

Een goede bruidsreportage: Een goede bruidsreportage is ten eerste goed voorbereid in een voorgesprek. Verder is de fotograaf goed op de hoogte van de (on)mogelijkheden van de locatie in combinatie met de weersomstandigheden. Hij legt het verloop en de sfeer van de dag goed vast. Ook op onverwachte dingen weet een goede fotograaf in te spelen.

Trouwfotograaf Groningen - Peter RusschenTips voor bruidsparen: Een tip voor aanstaande bruidsparen is om voldoende tijd in te ruimen voor de fotoreportage. De geplande tijd wordt meestal korter door onverwachte zaken. Ik zou zelf het liefst 2 uur reserveren. Als er dan 1,5 uur tijd overblijft, dan is dat voldoende.

Typisch Peter: Mijn werk kenmerkt zich door de natuurlijke omgeving, belichting, houdingen en situaties, ik streef naar een ontspannen sfeer tijdens het fotograferen en dat zie je terug in de foto’s.

Op de achtergrond of juist niet: Tijdens de reportage geef ik wel aanwijzingen. In de loop van de dag ben ik verder zo onzichtbaar mogelijk aanwezig. Soms geef ik een kleine tip, bijvoorbeeld om langzaam te bewegen, dan is het makkelijker om het juiste moment op de foto te krijgen. Natuurlijk sta ik ook open voor ideeën van het bruidspaar. Het is tenslotte hún dag!

 

 

En verder: Ik lever alleen nabewerkte foto’s af. De belichting en de uitsnede werk ik per foto met de hand bij. Dat garandeert een uitstekende kwaliteit die je als bruidspaar van een goede fotograaf mag verwachten.

Contact: Enthousiast geworden over Peter en zijn foto’s? Neem dan direct contact op door hier je contactgegevens achter te laten! Of ga terug naar het overzichtsartikel betaalbare trouwfotografen of trouwfotografen in Groningen.

Naam (optioneel)

E-mail (verplicht)

Tijdsduur in uren, exclusief reistijd (optioneel)

Locatie bruiloft / loveshoot (verplicht)

Indicatie datum (optioneel)

Telefoonnummer (verplicht)

Geef een indicatie van je budget (optioneel)
Minder dan €750€750-€1250€1250-€2000Meer dan €2000Onbekend

Type fotografie (optioneel)
BruiloftLoveshootLoveshoot & BruiloftOverig

Overige opmerkingen: Bijv. gewenste stijl, af te nemen produkten (digitale foto's, fotoboeken, foto op canvas), welk dagdeel, flexibiliteit datum, etc. (optioneel)

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben jij ook een trouwfotograaf in Groningen of een andere regio en wil je toegevoegd worden? Mail me dan op Irene@fotograafkiezen.nl en dan kijk ik hoe ik kan helpen. Dank je wel voor het lezen! Je kan dit artikel eenvoudig delen op sociale media door middel van de icoontjes!

Ingezoomd: Trouwfotograaf Peter uit Groningen