Ingezoomd: Trouwfotograaf Chantal uit Hoevelaken
Rate this post

Lees hieronder meer over Chantal en vraag direct een gratis offerte aan voor een mooie professionele trouwreportage. Of ga terug naar het overzichtsartikel trouwfotografen in Gelderland.

 • trouwfotograaf-nijkerk, bruidsmeisje, Chantal
 • trouwfotograaf, bunschoten-spakenburg bellenblaas, Chantal
 • winterbruiloft-slagharen, omhelzing bruidegom, Chantal
 • trouwfotograaf-achterveld, Chantal
 • trouwfotograaf-bunschoten-spakenburg, bos, Chantal
 • trouwfotograaf-culemborg, bruidsreportage, Chantal
 • trouwfotograaf-bunschoten-spakenburg, uitnodigingen, Chantal
 • trouwfotograaf-culemborg, bruid, Chantal
 • trouwfotograaf-culemborg, Chantal
 • trouwfotograaf-leusden, tranen, Chantal
 • trouwfotograaf-nijkerk, bruidsboeket, Chantal
 • trouwfotograaf-nijkerk, Chantal
 • winterbruiloft-slagharen, bruidsjurk,Chantal

 

Wat is je werkgebied? Ja, ik ben werkzaam in heel Nederland. Maar ik ga ook graag een keer mee naar het buitenland voor een mooie trouwreportage.

Hoeveel bruiloften heb je al gefotografeerd? 15-20 per jaar, 33 in totaal.

Hoe heb je het vak geleerd? De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen, cursussen en workshops gevolgd om mezelf verder te ontwikkelen, o.a. de opleiding Natuurlijk Licht Fotografie van Willie Kers – Photography en Workshops en mentoring bij trouwfotograaf Luther Hartog.

Waaraan herken je een goede bruidsreportage? Een goede bruidsreportage is consistent en vertelt het verhaal van jullie dag. Bij het bekijken van de foto’s beleven jullie de dag opnieuw.

Wat is jouw stijl? Mijn stijl kan je omschrijven als rustig, puur en spontaan op een verhalende manier.

Kan je een kostenindicatie geven van jouw standaard trouwfotografie pakketten? Jullie kunnen mij boeken vanaf 6 uur voor € 1.095,-. Dit kan worden uitgebreid met extra uren, een trouwalbum, een tweede fotograaf en met een videograaf. Een trouwalbum van 30×30 is er al voor € 315,-.

Werk je fulltime als fotograaf? Ja, ik werk fulltime als fotograaf.

Heb je een tip voor aanstaande bruidsparen? Kies voor een fotograaf waar je een klik mee hebt. Als jullie je op je gemak voelen bij de fotograaf, zullen jullie een stuk ontspannender op de foto’s staan. Het enige wat jullie nog hebben als herinnering aan jullie prachtige dag zijn de foto’s.

Heb je wel eens een prijs gewonnen met je foto’s? Nee, ik doe (nog) niet mee aan wedstrijden waarmee je awards of prijzen mee kan winnen. Mijn grootste prijs is als mijn bruidsparen blij zijn met hun foto’s en ik mezelf zie blijven ontwikkelen.

Waarin vind je dat jouw werk zich onderscheid van anderen? Ik hou van mensen hoe ze zijn, jullie emoties, jullie verhaal, jullie dag. Ik maak graag spontane foto’s, puur en niet geposeerd. Met mijn oog voor detail maak ik jullie verhaal compleet.

Op welke locaties bij jou in de buurt fotografeer je graag bruidsreportages? Ik heb niet per se een favoriete locatie. Elke bruiloft is weer anders. De ene bruiloft is mooi tot in de puntjes gestyled en de andere bruiloft is intiem en vol met emotie. Beide is prachtig om te fotograferen.

Wat is jouw motto? Geniet van elk moment op je eigen manier!

In hoeverre worden de foto’s nog bewerkt? Elke foto wordt bewerkt, maar wel minimaal. Soms een beetje extra contrast of een omzetting naar zwartwit. Het liefst hou ik de foto’s zo puur mogelijk.

Wat voor bijzondere dingen heb je meegemaakt tijdens bruiloften die je hebt gefotografeerd? Elke bruiloft heeft bijzondere dingen. Op de ene bruiloft wordt een kaarsje gebrand voor iemand die er helaas niet meer bij kan zijn. En bij een andere bruiloft wordt elke daggast persoonlijk in het zonnetje gezet. Elke bruiloft heeft bijzondere momenten die voor iedereen op een andere manier speciaal is.

Geef je het bruidspaar actief aanwijzingen of ben je juist onzichtbaar? Ik probeer op de dag zo veel mogelijk op de achtergrond aanwezig te zijn. De mooiste beelden ontstaan namelijk op de momenten dat iedereen is vergeten dat ik aanwezig ben.

Ben je ook actief in andere fotografie categorieën? Mijn expertise ligt bij bruiloften en pre-weddingshoots. In het laagseizoen fotografeer ik nog weleens gezinnen, zwangerschappen en newborn lifestyle.

Is er nog iets anders dat je wil delen met onze lezers? Kies voor een fotograaf die bij je past en bespaar op de juiste dingen. De foto’s zijn een herinnering voor altijd!!

Contact: Enthousiast geworden over Chantal en haar foto’s? Neem dan direct contact op door hier je contactgegevens achter te laten! Of ga terug naar het overzichtsartikel trouwfotografen in Gelderland.

Naam

E-mail

Tijdsduur in uren (exclusief reistijd)

Locatie

Indicatie datum

Telefoonnummer

Geef een indicatie van je budget
Onder €500€500-€1000€1000-€2000Meer dan €2000Onbekend

Levering foto's
Alleen digitaalMet album

Type fotografie (een loveshoot vindt plaats een aantal weken//maanden voorafgaand aan de bruiloft)
BruiloftLoveshootLoveshoot & BruiloftOverig

Overige opmerkingen

Ik heb ook interesse in offertes van een (optioneel):
VideograafFotohokjeZelfstandig TrouwambtenaarWeddingplannerDJBandTrouwvervoerBloemistBakker

Na het lezen van dit artikel nieuwsgierig naar nog meer bruidsfotografen? Lees dan ook mijn blogs over betaalbare trouwfotografen en trouwfotograaf Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hilversum en Hoorn, trouwfotograaf Rotterdam, Den Haag, Leiden, Dordrecht en Zoetermeertrouwfotograaf Flevoland: Almere, Lelystad en Emmeloordtrouwfotograaf Noord-Brabant: Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Boschtrouwfotograaf Zeeland: Middelburg, Goes, Terneuzen en Vlissingen, trouwfotograaf Utrecht, Amersfoort en Veenendaaltrouwfotograaf Groningen, Winschoten en Stadskanaal, trouwfotograaf Friesland: Leeuwarden, Drachten en Texeltrouwfotograaf Overijssel: Zwolle en Deventertrouwfotograaf Twente: Enschede, Hengelo en Almelo, trouwfotograaf Gelderland: Nijmegen, Apeldoorn en Arnhemtrouwfotograaf Zuid-Limburg: Maastricht, Sittard, Valkenburg en Heerlen en trouwfotograaf Noord-Limburg: Weert, Venlo en Roermond.

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben jij ook een trouwfotograaf in Gelderland of een andere regio en wil je gratis toegevoegd worden? Mail me dan op Irene@fotograafkiezen.nl en dan kijk ik hoe ik kan helpen. Dank je wel voor het lezen! 

Ingezoomd: Trouwfotograaf Chantal uit Hoevelaken