Zelfstandige trouwambtenaar (BABS) Groningen
4.2 (84%) 5 votes

Ook in het hoge noorden van Nederland zijn gelukkig zelfstandige trouwambtenaren te vinden.  In Groningen vonden we Ria, dus als je in Groningen, Delfszijl, Hoogezand-Sappemeer, Oldambt, Stadskanaal, Veendam of elders in Groningen woont, is er iemand uit de buurt te vinden!

Ben je op zoek naar trouwambtenaren in een andere provincie? Realiseer dat de meeste trouwambtenaren graag reizen om jullie op jullie bruiloft het ja-woord te laten uitspreken en kijk dus ook eens naar zelfstandige trouwambtenaren in omliggende provincies! Klik op een van de onderstaande links:

Trouwambtenaar Ria Fenneman-Mensies uit Groningen

Ria Fenneman-Mensies van JullieMoment en RozeTrouwen raakte in 2007 met het ‘trouwvirus’ besmet, nadat ze ceremoniemeester was voor de bruiloft van haar eigen dochter. Maar nadat ze voor de gemeente Slochteren in Groningen officieel babs werd, bleef het kriebelen. Ze wilde bruidsparen meer bieden en ze laten trouwen op de plek die ze zelf wilden, op de wijze en het tijdstip dat ze zelf wilden. Dus was het een kleine stap om als zelfstandig trouwambtenaar haar diensten aan te bieden. Voor Friesland, Drenthe en Groningen worden geen reiskosten berekend. Natuurlijk trouwt ze ook bruidsparen in het buitenland of bruidsparen van hetzelfde geslacht. (Foto Ria: Joram Janssen)

Trouwambtenaar Groningen

BABS Sandra Talsma

Als aanstaand bruidspaar zijn jullie je aan het oriënteren hoe jullie dag er zo mooi mogelijk uit zou kunnen komen te zien. Vanzelfsprekend is de ceremonie het hoogtepunt van de deze dag. Jullie laten immers ten overstaan van elkaar, maar ook aan jullie geliefden zien dat jullie je liefde willen bezegelen met het jawoord. Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voltrek ik huwelijken in de gemeente Groningen. Dat doe ik met heel veel plezier en ben ik steeds enthousiaster geworden. De stap om als zelfstandig trouwambtenaar ernaast te gaan trouwen was ook een logisch gevolg.

Immers op deze manier heb je veel meer mogelijkheden om de ceremonie in te vullen naar de wensen van het bruidspaar. Of dat nu man- vrouw, man-man of vrouw-vrouw is, maakt natuurlijk niks uit en maakt het juist afwisselender. Ook het tijdstip en de plaats van de ceremonie is eigenlijk altijd te realiseren. Vaak kan dat ook een wettelijk huwelijk zijn en als dat niet mogelijk is kijken we samen naar de alternatieven. Mijn stijl is vooral als vrolijk, maar vooral als persoonlijk en warm te omschrijven. Nadat ik goed naar jullie verhaal heb geluisterd, zullen jullie dit ook terug horen tijdens de ceremonie. Bekijk hier mijn website.

Zoals Herman Finkers het zegt, met wie ik samen een huwelijk heb mogen voltrekken:

“Jongelui als gij gaat trouwen Laat Sandra Talsma dan het praatje houen!”

“Jongelui als gij gaat huwen, Laat Sandra Talsma dan uw bootje duwen.”

Mag ik jullie trouwambtenaar zijn? Neem gerust eens vrijblijvend contact met mij op en laten we kijken of we de klik hebben die jullie graag willen.

 

sandra-talsma-babs-groningen

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben je zelf trouwambtenaar in Groningen, Delfszijl, Hoogezand-Sappemeer, Oldambt, Stadskanaal, Veendam of elders in Groningen en wil je toegevoegd worden? Mail dan naar Mark@fotograafkiezen.nl. Dank je wel voor het lezen! Je kan dit artikel eenvoudig delen door middel van de icoontjes.

Zelfstandige trouwambtenaar (BABS) Groningen