Wenspaal / videobooth op je bruiloft? €195 voor de hele dag!

Deze videopaal boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 200+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders!

Over deze videobooth / wenspaal

  • Slechts €195 voor de hele dag / avond / nacht!
  • Inclusief brengen, plaatsen op gewenste locatie en ophalen (eerste 30 km gratis transport)
  • 1 dag en nacht gebruik van de wenspaal
  • Alle herinneringen binnen 1 week gemonteerd thuis op DVD of USB
  • Origineel film ‘Clapperboard’
  • Set ‘Photobooth’ props voor de leukste actiefoto’s en filmpjes

Uitleg wenspaal voor je bruiloft, feest

Met deze gepersonaliseerde ‘Wenspaal’ heeft u een digitaal foto/video gastenboek op uw bruiloft, feestje, reünie, verjaardag of wat voor evenement dan ook. De bezoekers kunnen een video boodschap opnemen of een leuke (groeps) foto maken.

De Wenspaal is zeer eenvoudig te bedienen via het touchscreen, en de hoge resolutie camera zorgt voor scherpe opnames. Doordat u van te voren uw welkomsttekst en foto door kunt geven heeft de Wenspaal een persoonlijke uitstraling op uw bijzondere dag. De Wenspaal wordt gebracht en gehaald op uw locatie, in overleg geplaatst op de juiste plek en aangesloten.

Binnen 1 week ontvangt u de videoboodschappen en foto’s op desgewenst DVD of/en USB stick. En kijkt u deze in een compleet en gemonteerd geheel terug! Een korte videoclip van de locatie is zelfs bijgevoegd! Is de Wenspaal voor een bruiloft? Dan krijgt u een speciale metalen USB stick in de vorm van een sleutel met een hart.

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken