Vintage Volkswagen photobooth bus

Deze volkswagen Photobooth busl boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 200+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders!

Over het fotobusje

Het standaard pakket van €699 bestaat uit:

  • €699 voor 3 uur huur (extra uren zijn mogelijk op aanvraag)
  • Vintage busje als eyecatcher
  • Gepersonaliseerde fotostrip
  • Onbeperkt foto’s maken en printen
  • Stuur je foto’s per e-mail
  • Fotofilters naar keuze
  • Props die passen bij jouw event
  • Enthousiaste begeleiding

Meer informatie onder de foto’s

Extra informatie over de Volkswagen fotobus:

Wij zorgen voor een onvergetelijke foto ervaring. De beste camera, perfect licht, goede begeleiding en leuke props. Of je nu iets te vieren hebt of je merk een boost wilt geven.

Deze vintage photobooth bus is niet zomaar een photobooth. Het is een Volkswagen bus uit 1972. Een vintage look dus, maar gevuld met moderne techniek. Daar wordt iedereen blij van!

De Fotobus is altijd een opvallende verschijning. Het mooie roomwitte busje heeft prachtige letters op het dak. Zo is deze photobooth ook een geweldige aanvulling op de aankleding van je feest. De enthousiaste en entertainende medewerkers zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Geen zorgen dus.

Perfecte looks! In de bus vind je de beste camera, perfect licht en hele leuke props. Daarmee zorgen wij voor de beste foto’s voor jou en je gasten die gelijk uit de printer rollen. Onderop de fotostrip is ruimte voor jouw boodschap. Je logo, je facebookpagina, jullie namen, alles is mogelijk.

Gastenboek er bij voor op je bruiloft? Je kunt kiezen uit twee formaten 10 x 15 cm of 5 x 15. Van de laatste krijg je altijd twee exemplaren. Op een bruiloft kunnen wij dan één foto in een album plakken en de gasten vragen er iets bij te schrijven. Het andere strookje krijgen de gasten als aandenken mee. Ben je ook helemaal social? Plaats de foto’s dan direct op jullie facebookpagina! (prijs gastenboek op aanvraag)

Personeelsfeest: Ook bij een bedrijfsfeest kun je kiezen voor twee strookjes. Een is voor de medewerkers en de ander hangen we bijvoorbeeld op een mooie memorie wall. Of jullie maken er een schilderij van. Onderop het strookje staat natuurlijk het logo en alle foto’s kunnen direct naar Facebok worden geupload.

Photobooth marketing: De Fotobus is perfect om je merk te promoten. We kunnen de bus zelfs in de gewenste kleur maken! Een sticker met jullie logo op de zijkant? Geen probleem. De foto’s kunnen geupload worden naar jullie Facebook pagina en daar kunnen jullie dan een leuke actie aankoppelen. Zo verzamel je Likes. Wil je alle email adressen van de bezoekers? Dan vragen we iedereen de foto te versturen via onze iPad. Ook na afloop van het event kun je iedereen een mail sturen met een speciaal aanbod. En natuurlijk bouw je een band op met zo’n leuke foto ervaring!

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken