Vintage photobooth uit Nijmegen huren. 24 uur huur vanaf €445! Boek hier!

Nijmegen Gelderland

Deze vintage fotopaal boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 200+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders!

Prijzen vintage fotozuilen Nijmegen

 

la-grande-volledig-185x300

Photobooths beschikbaarheid, offerte of vragen

Klik op de onderstaande link om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van beschikbaarheid of andere vragen.

Scroll naar beneden om alle details te lezen over deze photobooths

photobooth nijmegen

Details vintage photobooths Nijmegen

Claim to fame: Deze fotozuilen ziet er misschien uit als ouderwets fototoestellen, maar ze zijn dat zeker niet! Voor elke gehuurde photobooth wordt een bijdrage aan de CliniClowns gemaakt, zodat jij niet de enige bent die er plezier van heeft!

Duur van de huur: Ongeacht het pakket dat je kiest, huur je de fotozuil altijd voor de hele dag / avond / nacht. Geen probleem dus voor lange feesten of vlak voor het feest ophalen of direct er na weer terug geven.

Kwaliteit en kwantiteit props: De La Grande en Deluxe versie worden bezorgd inclusief een koffer vol met verkleedkleren en de standaard attributen die je mag verwachten, zoals hoedjes, brillen, pruiken, snorren. De Basis versie komt zonder props.

Aantal foto’s & afmetingen: Je kan.onbeperkt foto’s maken. De vintage fotopaal heeft een printer en bij de prijs zijn 500 prints inbegrepen.

De foto’s zijn direct klaar, droog en krasvast. Je kan de foto’s laten afdrukken op 10×15 cm of in twee gesneden fotostrips van 5×15 cm.Je mag het fotokader laten personaliseren of een logo op de fotostrip laten zetten (of zelf ontwerpen).

Fotohokje Fotodoosch1

Foto’s dubbel afdrukken: De mogelijkheid bestaat om na afloop van het feest foto’s online na te bestellen, zodat je meerdere kopieën van een foto kan bemachtigen. Iedereen kan individueel bestellen, online betalen en dan worden de foto’s thuisgestuurd. Je kan ook als gastheer of gastvrouw extra prints bijbestellen: 30 voor 100 extra prints. Bedenk echter dat 300 prints al genoeg is voor 5 uur lang, elke minuut een print!

Foto’s digitaal: Na afloop van je feest of evenement krijg je bij alle drie de versies alle foto’s digitaal toegestuurd via WeTransfer, dus ook degene die niet geprint zijn.

Bediening: Geen moeilijke menu’s, gewoon een druk op de knop, waarna er met 3, 2, 1 wordt afgeteld. Na de flits komen de foto’s automatisch op het scherm. Daarna kan je door op ‘Print’ te drukken direct de foto’s printen. De photobooth heeft een 20 inch scherm.

Social media: Je kan de foto’s direct naar je email adres laten sturen. Ook kan je de foto’s in realtime uploaden naar Facebook. Er moet dan wel WiFi zijn op de feestlocatie. Is dat niet het geval, dan worden alle emails uitgestuurd zodra de photobooth weer opgehaald is.

Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: Geen webcam, maar een professionele DSLR camera, een spiegelreflex dus. De printer is een Dye Sub printer, waardoor je binnen 15 seconden een droge, kras en watervaste print in je handen hebt. Elke photobooth heeft een eigen flitser, dus externe verlichting is niet noodzakelijk.

Afmetingen photobooth: Deze photobooths zijn fotohokjes op een paal en nemen dus weinig plek in. Inclusief ruimte voor de gasten om te poseren en ruimte voor de koffer met props en verkleedspullen, moet je rekening houden met ongeveer 2 bij 2 meter.

Capaciteit fotohokje: Het record staat op 27 mensen! Dit is mogelijk vanwege het ontbreken van wanden.

Begeleiding: De fotozuil werkt heel simpel en er is dan ook geen bediening aanwezig. Daardoor kan de prijs laag blijven en heb je meer privacy op je feest.

Fotohokje Fotodoosch2

Ophalen of bezorgen: Er is een breng & haal service voor heel Nederland. De fotozuil wordt een uur voor aanvang van je feest gebracht, en is binnen 15 minuten opgezet. Ophalen gebeurt of na afloop van je feest in de nacht, of de volgende dag. De Basis en Deluxe kan je eventueel ook ophalen in Nijmegen omdat deze in een auto passen. De La Grande wordt gratis overal in Nederland bezorgd en is te groot om op te halen!

Overige bijzonderheden: Heb je een speciaal verzoek? Dan kan je de verhuurder altijd mailen en denken ze graag met je mee! Er zit geen standaard achterwand bij deze fotozuilen, zodat de achtergrond wordt gevormd door je feest of een aanwezige muur.

Prijs: De prijzen variëren van €395 tot €595, waarbij je voor meer geld ook een leukere photobooth krijgt, met meer transportservice, meer te printen foto’s en grotere menuschermen. Bekijk hier meer goedkope fotobooths.

Eindoordeel van FotograafKiezen.nl

De vintage uitvoering uit Nijmegen laat zien dat een fotozuil er ook authentiek en mooi uit kan zien en niet duur hoef te te zijn. Een goede ‘value for money’ dus, zeker als je in de regio Nijmegen woont. Helemaal een goede keus als je feest een ‘vintage’ thema heeft, want daar zijn deze fotopalen voor gemaakt. Een topkeuze als je geen ‘kale’ fotopaal wilt, maar eentje met een leuke uitstraling die de sfeer op je feest versterkt.

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken