Vintage photobooth uit Nijmegen huren. 24 uur huur vanaf €295! Boek hier!

Deze vintage fotozuilen uit de regio Nijmegen – Arnhem zijn open en compact. Ze hebben de look en feel van de oude camera’s uit de jaren 20 van de vorige eeuw, maar van binnen zit er een moderne camera in. Aan de hand van de 16 factoren waarop je een fotohokje kan vergelijken, leggen wij deze fotozuilen tegen de meetlat. Er zijn drie verschillende versies te huur: de La Grande, Deluxe en de Basis (hieronder van links naar rechts afgebeeld). Voor de versies betaal je respectievelijk 495, 395 en 295! Vraag direct een offerte aan voor deze photobooth of lees alle details over deze photobooth!

Toch niet precies wat je zoekt? Klik dan hier voor meer keuze:

  • Fotohokje huren Rotterdam Den Haag Leiden Gouda Delft Zoetermeer Alphen
  • Photobooths huren
  • Fotohokje huren Eindhoven Breda Tilburg Den Bosch
  • Fotohokje huren Utrecht amersfoort hilversum baarn
  • Goedkope fotobooth huren betaalbaar budget
  • photobooth Amsterdam huren alkmaar amstelveen haarlem
  • fotobooth apeldoorn arnhem ede nijmegen
  • photobooth enschede zwolle deventer hengelo almelo

 

Weinig tijd? Doe een algemene fotohokjes aanvraag en ontvang snel, gratis & eenvoudig passende offertes!

Prijzen vintage fotozuilen Nijmegen

Overzicht Fotodoosch La Grande Deluxe Basis

la-grande-volledig-185x300                  fotodoosch-Deluxe                 FotoDoosch basis

Photobooths beschikbaarheid, offerte of vragen

Vul het onderstaande contactformulier in om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van beschikbaarheid of andere vragen.

Scroll naar beneden om alle details te lezen over deze photobooths

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Voorkeur type: (optioneel)
La GrandeDeluxeBasis

Locatie fotohokje nodig (verplicht)

Indicatie datum en starttijd (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Overige opmerkingen: alles wat ons helpt om jou te helpen! (optioneel)

photobooth nijmegen

Details vintage photobooths Nijmegen

Claim to fame: Deze fotozuilen ziet er misschien uit als ouderwets fototoestellen, vooral de La Grande, maar ze zijn dat zeker niet! Voor elke gehuurde photobooth wordt een bijdrage aan de CliniClowns gemaakt, zodat jij niet de enige bent die er plezier van heeft!

Duur van de huur: Ongeacht het pakket dat je kiest, huur je de fotozuil altijd voor de hele dag / avond / nacht. Geen probleem dus voor lange feesten of vlak voor het feest ophalen of direct er na weer terug geven.

Kwaliteit en kwantiteit props: De La Grande en Deluxe versie worden bezorgd inclusief een koffer vol met verkleedkleren en de standaard attributen die je mag verwachten, zoals hoedjes, brillen, pruiken, snorren. De Basis versie komt zonder props. Hier kan je zelf props in .PDF formaat printen.

Aantal foto’s & afmetingen: Bij alle drie de versies van de fotozuil kan je onbeperkt foto’s maken. De La Grande versie beschikt over een printer en bij de prijs zijn 500 prints inbegrepen. De Deluxe heeft ook een printer en zijn er 300 foto’s inbegrepen. Bij de Basis is er geen printer inbegrepen.

De foto’s zijn direct klaar, droog en krasvast. Je kan de foto’s laten afdrukken op 10×15 cm of in twee gesneden fotostrips van 5×15 cm. Bij de La Grande kan je een foto van eerder op de dag op de prints laten afdrukken (bijvoorbeeld van de bruidsreportage). Bij de Deluxe kan je een kader of logo op de fotostrip laten zetten (of zelf ontwerpen). Bij de Basis zijn geen extra mogelijkheden voor je digitale fotostrip.

Fotohokje Fotodoosch1

Foto’s dubbel afdrukken: De mogelijkheid bestaat om na afloop van het feest foto’s online na te bestellen, zodat je meerdere kopieën van een foto kan bemachtigen. Iedereen kan individueel bestellen, online betalen en dan worden de foto’s thuisgestuurd. Je kan ook als gastheer of gastvrouw extra prints bijbestellen: 30 voor 100 extra prints. Bedenk echter dat 300 prints al genoeg is voor 5 uur lang, elke minuut een print!

Foto’s digitaal: Na afloop van je feest of evenement krijg je bij alle drie de versies alle foto’s digitaal toegestuurd via WeTransfer, dus ook degene die niet geprint zijn.

Bediening: Geen moeilijke menu’s, gewoon een druk op de knop, waarna er met 3, 2, 1 wordt afgeteld. Na de flits komen de foto’s automatisch op het scherm. Daarna kan je door op ‘Print’ te drukken direct de foto’s printen. De La Grande heeft een 20 inch scherm, de Deluxe heeft een 17 inch scherm en de Basis versie heeft een scherm van 7 inch.

Social media: Je kan bij alle drie de versies de foto’s direct naar je email adres laten sturen. Ook kan je de foto’s in realtime uploaden naar Facebook. Er moet dan wel WiFi zijn op de feestlocatie. Is dat niet het geval, dan worden alle emails uitgestuurd zodra de photobooth weer opgehaald is.

Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: Geen webcam, maar een professionele DSLR camera, een spiegelreflex dus. De printer is een Dye Sub printer, waardoor je binnen 15 seconden een droge, kras en watervaste print in je handen hebt. Elke photobooth heeft een eigen flitser, dus externe verlichting is niet noodzakelijk.

Afmetingen photobooth: Deze photobooths zijn fotohokjes op een paal en nemen dus weinig plek in. Inclusief ruimte voor de gasten om te poseren en ruimte voor de koffer met props en verkleedspullen, moet je rekening houden met ongeveer 2 bij 2 meter.

Capaciteit fotohokje: Het record staat op 27 mensen! Dit is mogelijk vanwege het ontbreken van wanden.

Begeleiding: De fotozuilen werken heel simpel en er is dan ook geen bediening aanwezig. Daardoor kan de prijs laag blijven en heb je meer privacy op je feest.

Fotohokje Fotodoosch2

Ophalen of bezorgen: Er is een breng & haal service voor heel Nederland. Voor de La Grande is dat bij de prijs inbegrepen. Bij de Deluxe is het gratis tot een straal van 30 KM rond Nijmegen en daarna €1 per kilometer. Dat betekent dat o/a/ Arnhem, Elst, Wageningen en Oss gratis te bereiken zijn! Bij de Basis versie betaal je vanaf Nijmegen €1 per kilometer. De fotozuil wordt een uur voor aanvang van je feest gebracht, en is binnen 15 minuten opgezet. Ophalen gebeurt of na afloop van je feest in de nacht, of de volgende dag. De Basis en Deluxe kan je eventueel ook ophalen in Nijmegen omdat deze in een auto passen. De La Grande wordt gratis overal in Nederland bezorgd en is te groot om op te halen! Bekijk meer photobooths uit Nijmegen, Ede, Apeldoorn en Arnhem!

Overige bijzonderheden: Heb je een speciaal verzoek? Dan kan je de verhuurder altijd mailen en denken ze graag met je mee! Er zit geen standaard achterwand bij deze fotozuilen, zodat de achtergrond wordt gevormd door je feest of een aanwezige muur.

Beschikbaarheid & reservering: De beschikbaarheid kan je hierboven opvragen. Je reservering is definitief zodra je een aanbetaling van €100 hebt gemaakt. Er is geen borg.

Prijs: De prijzen variëren van €295 tot €495, waarbij je voor meer geld ook een leukere photobooth krijgt, met meer transportservice, meer te printen foto’s en grotere menuschermen. Bekijk hier meer goedkope fotobooths.

Eindoordeel van FotograafKiezen.nl

De vintage uitvoering uit Nijmegen laat zien dat een fotozuil er ook authentiek en mooi uit kan zien en niet duur hoef te te zijn. Een goede ‘value for money’ dus, zeker als je in de regio Nijmegen woont. Helemaal een goede keus als je feest een ‘vintage’ thema heeft, want daar zijn deze fotopalen voor gemaakt. Een topkeuze als je geen ‘kale’ fotopaal wilt, maar eentje met een leuke uitstraling die de sfeer op je feest versterkt.

Vintage photobooth uit Nijmegen huren. 24 uur huur vanaf €295! Boek hier!
4.7 (93.33%) 6 votes