Ingezoomd: Trouwfotograaf Mijntje uit regio Utrecht

Lees hieronder meer over Mijntje en vraag direct een gratis offerte aan voor een betaalbare trouwreportage. Of ga terug naar het artikel over betaalbare trouwfotografen of naar het overzichtsartikel trouwfotograaf Utrecht, Amersfoort en Veenendaal.

 • Trouwen op een landgoed, bruidsauto, Utrecht, Mijntje
 • Bruid en Bruidegom Soest, Mijntje
 • Bruid, bruidsfotografie, Utrecht, Mijntje
 • Bruidsmeisje Zeist, Mijntje
 • Bruidspaar Maarssen, Mijntje
 • Bruidsreportage, Utrecht, Mijntje
 • Bruiloft Soest, Mijntje
 • Bruiloft Utrecht, Mijntje
 • Bruiloft Utrecht, trouwjurk, Mijntje
 • Bruiloftsgasten aan het water, Utrecht, Mijntje
 • Builoftsfotografie, Utrecht, Mijntje
 • Fotograaf builoft, bruidsauto, Bunschoten, Mijntje
 • Trouwauto, Mijntje
 • Trouwceremonie stadhuis Soest, Mijntje
 • Trouwen in Utrecht, Mijntje

 

Jeske & Arjan 16 juni 2017 (Slotkapel Oud Zuilen, Utrecht): “Zoek niet verder, je hebt je huwelijksfotograve gevonden! Mijntje is een hele leuke, betrokken fotograve waar je je direct bij op je gemak voelt. En dat is wel fijn als je zenuwachtig bent en je jurk nog niet eens aan hebt! Zowel voor als tijdens de dag is het makkelijk om met haar te overleggen over wat je graag op de foto wilt. Daarnaast voegt ze ook juist haar professionele blik toe waardoor wij nu prachtige foto’s vanuit bovenin de kerk hebben (ik wist niet dat dat kon maar zij had het trapje snel gevonden). Mijntje levert prachtige foto’s met de vrijheid om zelf te kiezen of je er een fotoboek van wilt of niet. Kortom, niks dan goeds. Ik vond het fijn dat ze erbij was!”

Wat is je werkgebied? Ik woon in de buurt van Utrecht. Ik fotografeer daarom vaak in de provincie Utrecht (Soest, Zeist, Amersfoort, Baarn, Nieuwegein, Maarssen). Ik reis echter ook zonder problemen naar andere plekken in Nederland.

Hoeveel bruiloften heb je al gefotografeerd? Tot nu toe ongeveer 45 bruiloften.

Hoe heb je het vak geleerd? Fotovakschool Amsterdam en cursussen Bruidsfotografie, daarnaast met diverse trouwfotografen mee gelopen in beginfase.

Waaraan herken je een goede bruidsfotograaf? Iemand die mee denkt met het bruidspaar en als vlieg op de muur kan fotograferen.

Wat is jouw stijl? Mijn stijl is vaak in lijn met hoe het bruidspaar is, ik sta voor een open en creatieve benadering van het bruidspaar waarbij ik mijn stijl ondergeschikt vind. Maar als deze dan toch een naam moet krijgen dan denk ik dat ik een moderne stijl heb, geen geijkte of klassieke paden voor mij.

Kan je een kostenindicatie geven van jouw standaard trouwfotografie pakketten? Trouwfotografie voor 8 uur kost €895,- Elk volgend uur kost €99,-. Volop opties voor trouwalbums, te bespreken bij de kennismaking.

Werk je fulltime als fotograaf? Ja fotograferen is mijn fulltime beroep.

Heb je een tip voor aanstaande bruidsparen? Mijn tips voor bruidsparen zijn er eigenlijk velen, tijdens het voorgesprek lijk ik vaak ook nog even de wedding planner. Ook tijdens de trouwdag zelf ben je vaak de gene die met handige tips komt maar het aller belangrijkst is denk ik wel; Laat het los, alles is geregeld en geniet!

Heb je wel eens een prijs gewonnen met je foto’s? Ik doe eigenlijk nooit mee aan wedstrijden. Vaak moet je (forse) entreekosten betalen en ik heb niet zo’n behoefte aan dat soort aandacht. Alle liefdevolle reacties van de bruidsparen die ik door de jaren heen heb mogen ontvangen zijn voor mij de belangrijkste erkenning.

Waarin vind je dat jouw werk zich onderscheid van anderen? Ik onderscheid mij in dit vak door heel goed naar het bruidspaar te kijken en te luisteren. Dat begint al tijdens het kennismakings gesprek. Dit doe ik het liefst bij het bruidspaar thuis om een mooi beeld te krijgen van wie zij zijn. Hoe wonen ze, wat hangt er aan de muren, wat is hun stijl. Daar pas ik mij op aan en dat word zeer gewaardeerd.

Op welke locaties bij jou in de buurt fotografeer je graag bruidsreportages? Ik ben dol op kerken en de natuur, dit brengt altijd een extra element in de foto, maar ik laat me graag verrassen door de plekken die voor het bruidspaar bijzonder zijn. Bijvoorbeeld waar de bruid ten huwelijk is gevraagd, of de boerderij waar de bruidegom is opgegegroeid.

Wat is jouw motto? Mijn motto tijdens elke trouwdag is “Iedereen is fotogeniek!”

In hoeverre worden de foto’s nog bewerkt? Ik selecteer de aller mooiste foto’s die ik daarna optimaliseer, alles met professionele software. Het licht, de kleurstelling en uitsnede, alles tot in de puntjes. Ik lever mijn werk altijd binnen een week af. Ik geef het bruidspaar alle vrijheid met betrekking tot de geleverde foto’s, geen verplichte nabestellingen of een verplicht trouwalbum.

Wat voor bijzondere dingen heb je meegemaakt tijdens bruiloften die je hebt gefotografeerd? Elke bruiloft is een feest om te fotograferen, maar vooral tweede huwelijken zijn bijzonder om bij te zijn. De mensen zijn vaak iets ouder en hebben al veel meegemaakt. De liefde die je dán mee maakt is waanzinnig bijzonder. Soms vloeien er zóveel tranen van geluk dat ik het zelf ook niet helemaal droog houdt.

Geef je het bruidspaar actief aanwijzingen of ben je juist onzichtbaar? Tijdens de trouwdag ben ik als een vlieg op de muur, al gauw heeft niemand meer door dat ik aan het werk ben. Alleen tijdens de trouwreportage en de eventuele familieportretten neem ik de regie, de rest van de dag speel ik in op hoe het loopt.

Ben je ook actief in andere fotografie categorieën? Inmiddels fotografeer ik alleen maar bruiloften want dat is het állermooiste dat er is.

Contact: Enthousiast geworden over Mijntje en haar foto’s? Neem dan direct contact op door hier je contactgegevens achter te laten! Of ga terug naar het artikel over betaalbare trouwfotografen of naar het overzichtsartikel trouwfotograaf Utrecht, Amersfoort en Veenendaal.

Naam

E-mail

Tijdsduur in uren (exclusief reistijd)

Locatie

Indicatie datum

Telefoonnummer

Geef een indicatie van je budget
Onder €500€500-€1000€1000-€2000Meer dan €2000Onbekend

Levering foto's
Alleen digitaalMet album

Type fotografie (een loveshoot vindt plaats een aantal weken//maanden voorafgaand aan de bruiloft)
BruiloftLoveshootLoveshoot & BruiloftOverig

Overige opmerkingen

Ik heb ook interesse in offertes van een (optioneel):
VideograafFotohokjeZelfstandig TrouwambtenaarWeddingplannerDJBandTrouwvervoerBloemistBakker

Wat zeggen bruidsparen over Mijntje

Dylan & Mariska 14 juli 2017 (Kasteel Goudestein, Maarssen): “Mijntje is een echte aanrader! Ze is professioneel en leverde super mooi werk af van onze bruiloft. Daarnaast is ze ook nog eens een prettige verschijning en spontane dame. Ze neemt echt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Ook gaf ze uitgebreid de mogelijkheid om van tevoren en tijdens de dag aan te geven wat je wensen zijn. Tijdens de belangrijke momenten weet ze alles tot in detail vast te leggen: zowel de portret foto’s maar ook zeker de momenten dat je niet doorhebt dat ze er is. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en als je twijfelt, niet doen en gewoon kiezen voor Mijntje! PS: de locatie was Goudestein Maarssen en Fort aan de Klopt (ze kent deze locaties vanuit haar werk goed en dat is prettig).”

 

Bodine & Fausto 5 augustus 2017 (Anafora, Utrecht): “Mijntje was onze bruidsfotograaf en de foto’s waren waanzinnig mooi! Ze heeft zowel ons als de gasten op de gevoelige plaat vastgelegd zonder dat wij het in de gaten hadden! Ook de foto’s van de fotoshoot zijn prachtig. We hebben de foto’s al na de week ontvangen. Wij raden iedereen aan Mijntje in te huren als bruidsfotograaf want ze is top!”

 

Anne & Tim 10 september 2016 (Twiskerslot, Twisk): “Mijntje heeft voor ons de save the date shoot en ons huwelijk op een geweldige manier gefotografeerd. Mooie, spontane foto’s waarbij de meest bijzondere momenten zijn vastgelegd. De foto’s zijn stuk voor stuk mooi en er is nog zoveel meer vastgelegd dan we verwacht hadden. Een echte aanrader en een fijne fotografe om er op zo’n dag bij te hebben!”

 

Tara & Sander 27 juni 2015 (Boom en Bos, Breukelen): “Wij hebben een geweldige trouwdag gehad, mede dankzij Mijn. Wat een vakvrouw! Wij hebben voor de grote dag een loveshoot gedaan. Dit kunnen wij zeker aanraden. Je houdt er prachtige foto’s aan over en je kunt vast wennen aan het poseren. Wij hebben hier veel profijt van gehad op de grote dag. Lieve Mijn, nogmaals bedankt en wij zullen je zeker bij iedereen aanbevelen!”

 

Anne Roos & Nico 8 mei 2015 (Oud Hoornsche Kerk, Alphen a/d Rijn): “Wij hebben gebruikt gemaakt van de diensten van Left Eye Pictures voor onze save the date kaart (loveshoot) en trouwdag. Na het ontvangen van onze eerste foto van de dag waren we meteen enthousiast! Wat een resultaat; als dit voor de rest ook zo is dan heeft ze de lat erg hoog gelegd. En ja hoor.. daar kwamen ze, de ene foto nog mooier dan de ander! De sfeer tijdens de shoots was heel relaxt. Mijn weet goed hoe ze zelf moet bewegen op de achtergrond en is een fotograaf die van wanten weet. Alles voor het mooiste resultaat en niets minder dan dat! Bedankt voor het vast leggen van de mooie herinnering!”

 

Leonie & Niels 27 januari 2015 (Down Under, Nieuwegein): “Eind januari heeft Mijntje onze “winterwonderwedding” gefotografeerd. Eerst een prachtige fotoshoot met een zonnetje in de sneeuw en daarna de ceremonie en receptie. We zijn heel blij dat we voor Mijntje hebben gekozen. Ze is een hele enthousiaste, spontane, vrolijke fotografe die goed op de achtergrond blijft. Wij als bruidspaar vonden het best spannend “de hele dag een fotograaf om je heen”, maar we hebben het als heel prettig ervaren. Nu hebben we hele mooie foto’s om regelmatig naar terug te kijken en op die manier onze prachtige dag nog een beetje na te beleven.”

 

Mijntje met andere fotografen vergelijken?

Na het lezen van dit artikel nieuwsgierig naar nog meer bruidsfotografen? Lees dan ook mijn blogs over betaalbare trouwfotografen en trouwfotograaf Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hilversum en Hoorn, trouwfotograaf Rotterdam, Den Haag, Leiden, Dordrecht en Zoetermeertrouwfotograaf Flevoland: Almere, Lelystad en Emmeloordtrouwfotograaf Noord-Brabant: Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Boschtrouwfotograaf Zeeland: Middelburg, Goes, Terneuzen en Vlissingen, trouwfotograaf Utrecht, Amersfoort en Veenendaaltrouwfotograaf Groningen, Winschoten en Stadskanaal, trouwfotograaf Friesland: Leeuwarden, Drachten en Texeltrouwfotograaf Overijssel: Zwolle en Deventertrouwfotograaf Twente: Enschede, Hengelo en Almelo, trouwfotograaf Gelderland: Nijmegen, Apeldoorn en Arnhemtrouwfotograaf Zuid-Limburg: Maastricht, Sittard, Valkenburg en Heerlen en trouwfotograaf Noord-Limburg: Weert, Venlo en Roermond.

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben jij ook een trouwfotograaf in Utrecht (Soest, Zeist, Amersfoort, Baarn, Nieuwegein, Maarssen) of een andere regio en wil je gratis toegevoegd worden? Mail me dan op Irene@fotograafkiezen.nl en dan kijk ik hoe ik kan helpen. Dank je wel voor het lezen! 

Ingezoomd: Trouwfotograaf Mijntje uit regio Utrecht
4.6 (92%) 5 votes