Photobooth Almere- Utrecht: het hipste fotohokje & busje vanaf €605 voor 4 uur huur!

Dit fotohokje of VW fotobusje boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 200+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders!

Prijzen fotohokje en fotobusje

Almere fotohokje

 

Photobooth Say KaasPhotobooth - Say Kaas

Fotohokje beschikbaarheid, offerte en andere vragen

Klik op de onderstaande link om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van beschikbaarheid of andere vragen.

Scroll naar beneden om alle details te lezen over dit fotohokje.

photobooth busje huren almere

Details fotohokje en photobooth busje

Claim to fame: Nederlands hipste fotohokje! De manier om je bruiloft, feest, evenement of beurs onvergetelijk te maken, en wellicht zelfs legendarisch!

Duur van de huur: De standaard huur is 4 uur.

Aantal foto’s & afmetingen: Standaard mag je onbeperkt foto’s printen tijdens de 4 uur huur. Ook kan je je eigen tekst en logo toevoegen aan het kader van de foto’s. De foto’s komen in 10×15 cm of 2 keer een strookje van 5×15 cm

 

Photobooth - Say Kaas

Foto’s dubbel afdrukken: Als er een iPad aan het fotohokje vast zit kan je een extra printcommando geven via de iPad.

Foto’s digitaal: Alle foto’s krijg je achteraf via WeTransfer.

Bediening: Supereenvoudig: druk op de grote rode knop, volg de aanwijzingen op het scherm en de foto’s rollen er vanzelf uit!

Social media: Via de iPad worden alle foto’s die genomen zijn weergegeven en kunnen ze worden aangeklikt. Dan kunnen ze vervolgens naar Facebook of Twitter uploaden. Je kunt de foto’s ook mailen.

Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: Het fotohokje is uitgerust met professionele fotoapparatuur, zoals een spiegelreflexcamera, een studioflitser met softbox en een dye sublimationprinter voor de beste kwaliteit foto’s.

binnenkant booth Say Kaas

Afmetingen photobooth: Het fotohokje is 60x60x200 cm. Deze kan de trap op.

Capaciteit fotohokje: Het bijzondere aan het fotohokje is dat er alleen een gordijn aan hangt. Wanneer je dit optilt kun je met zoveel mogelijk op de foto…. 20 op de foto is wel eens gebeurd! In de bus is het record 16 mensen!

Begeleiding: Er is altijd personeel aanwezig die zorg draagt voor de opbouw en afbouw van het fotohokje en voor eventuele technische assistentie.

Ophalen of bezorgen: Het fotohokje zal altijd worden bezorgd en opgehaald. De kosten daarvan zijn al bij de prijs inbegrepen voor Nederland en soms ook België! Bekijk hier meer fotohokjes uit Utrecht, Amersfoort, Hilversum.

Fotostrip

Opties: Je kan kiezen uit verschillende kleuren gordijntjes op je photobooth, zodat het fotohokje past bij het (kleur)thema van je feest! Je kan altijd vragen naar andere mogelijkheden, bijvoorbeeld projectie van foto’s op een groot scherm tijdens je feest of bruiloft.

Beschikbaarheid & Reservering: Laat je gegevens hier achter en de verhuurder neemt contact met je op!

Prijs: De standaard prijs voor 4 uur is €605 voor het fotohokje en €695 voor het busje.

Eindoordeel van FotograafKiezen.nl

Dit is inderdaad een erg hip fotohokje, gevuld met professionele foto apparatuur. Voor €605 kan je niet alleen onbeperkt foto’s printen, maar is ook het transport inbegrepen en huur je voor 4 uur, wat je wat meer tijd geeft, dan de standaard 3 uur die veel andere verhuurders aanbieden.

Photobooth

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken