Ingezoomd: Trouwfotografen Ivo & Chantal uit Sittard

Lees hieronder meer over bruidsfotografen Ivo & Chantal uit Assen en vraag direct een gratis offerte aan voor een mooie trouwreportage. 

byFeelingz zijn 2 fotografen, die samen een perfect team vormen. Een team dat aan een half woord genoeg heeft om uitstekend samen te werken. Samen leggen wij, op journalistieke en spontane wijze jullie grote dag vast, waarbij oog voor emotie, detail en perfectie erg belangrijk zijn, om te streven naar het perfecte plaatje.

Ervaring: Chantal en Ivo fotograferen al vele jaren o.a. Bruiloften, architectuur en portretten. Sinds begin 2018 zijn wij samen gaan werken binnen byFeelingz, waar we nu naar volle tevredenheid van onze klanten, onze diensten gezamenlijk aanbieden.

 

Onze Stijl: Wij zijn niet van de standaard ga daar maar staan en lach eens foto’s, je zal deze foto’s ook wel terug vinden in de reportage, maar meer zal je creatieve foto’s terug vinden, waarbij we met licht spelen in de foto, of juist een bijzonder perspectief. Je moet niet gek opkijken dat je op een gegeven moment vanuit een boom een van ons hoort roepen om eens naar boven te kijken!

 

Tijdens de fotoreportage moeten jullie het vooral naar jullie zin hebben, de connectie en lol die jullie op dat moment hebben, levert de mooiste foto’s op!

 

Werkgebied: We zijn werkzaam binnen heel limburg en het grensgebied. (Maastricht, Sittard, Geleen, Roermond, Weert, Venlo, Venray, Eindhoven, enz.).

 

Nabewerking: Nadat we op jullie dag alle mooie momenten hebben vastgelegd, bewerken we alle foto’s die we maken na, dat houdt in dat we alle foto’s corrigeren op belichting, helderheid, contrast en verzadiging en andere zaken.

Prijsindicatie: Wij bieden verschillende pakketten aan. Een À la Carte pakket
met 6 uur fotografie en een mini-album start bij €1195, waarbij verschillende upgrade mogelijk zijn. Ook hebben we een all you can eat pakket voor €2795 met leuke extra’s, zoals een luxe fotoalbum, loveshoot en ouderalbums.

Bonus: Een groot verschil met vele andere fotografen is dat wij met altijd met 2 fotografen zijn. Dit zorgt ervoor dat elk detail van jullie grote dag in beeld wordt gebracht, want je wil bij het uitspreken van het ja woord een foto van jullie 2, maar wij kunnen tegelijkertijd die traan die over de wang van de moeder van de bruid rolt vastleggen.

Contact: Enthousiast geworden over Ivo & Chantal en hun foto’s? Neem dan direct contact op door hier je contactgegevens achter te laten! 

Naam

E-mail

Tijdsduur in uren (exclusief reistijd)

Locatie

Indicatie datum

Telefoonnummer

Geef een indicatie van je budget
Onder €1000€1000-€1500€1500-€2000Meer dan €2000Onbekend

Levering foto's
Alleen digitaalMet album

Type fotografie (een loveshoot vindt plaats een aantal weken//maanden voorafgaand aan de bruiloft)
BruiloftLoveshootLoveshoot & BruiloftOverig

Overige opmerkingen

Ik heb ook interesse in offertes van een (optioneel):
VideograafFotohokjeZelfstandig TrouwambtenaarWeddingplannerDJBandTrouwvervoerBloemistBakker

Ingezoomd: Trouwfotografen Ivo & Chantal uit Sittard
5 (100%) 1 vote