Ingezoomd: Hobby trouwfotograaf Petra uit Assen

Lees hieronder meer over hobbyfotograaf Petra uit Assen en vraag direct een gratis offerte aan voor een betaalbare trouwreportage. Of ga terug naar het artikel over betaalbare trouwfotografen.

  • Bruidsfotograaf Hoogeveen, Petra
  • Bruidsfotograaf Assen - Petra
  • Trouwfotograaf, Coevorden Petra
  • Bruidsfotograaf Emmen, Petra
  • Bruidsfotograaf, Coevorden Petra
  • Bruidsfotograaf Assen, Petra
  • Trouwfotograaf Assen, Petra
  • Trouwfotograaf Emmen, Petra

 

Werkgebied: Ik woon in Assen maar werk in heel Nederland. Vanuit Assen ben ik binnen 15 minuten in Groningen.

Stijl: Originele foto’s zonder veel nabewerking. Zoals het is wordt het ook vastgelegd, maar dan wel zo mooi mogelijk! Daarnaast vind ik het leuk om kleine details vast te leggen zoals een kind wat stiekem snoept van de bruidstaart, maar ook de corsages en natuurlijk de ringen met een mooie wazige achtergrond.

Ervaring: Sinds ongeveer een jaar ben ik actief met voornamelijk bruidsrapportages. Maar ook kinderfotografie vind ik erg leuk. Net als het fotograferen van dieren. Naast de praktijk heb ik ook een fotocursus gevolgd en lees ik regelmatig over andere fotografen. Fotograferen is mijn hobby; ik doe het omdat ik het heel erg leuk vindt, ik krijg er positieve energie van en het geeft mij een goed gevoel als ik mensen blij kan maken met een mooie herinnering van hun speciale dag, hun liefst huisdier, etc.

Kostenindicatie: Afhankelijk van de tijdsduur tussen de €250 (4 uur) en €500 euro (12 uur). De foto’s worden dan digitaal opgeleverd, meestal binnen 2 werkdagen. Ik maak foto’s in heel Nederland. Afhankelijk van de afstand vraag ik wel een reiskostenvergoeding. De extra reistijd reken ik nooit door.

Typisch Petra: Geef vooral aan wat je/jullie wensen zijn. Heb je zelf even niet zo heel veel inspiratie; dan bedenk ik wel iets leuks! Ik ben heel flexibel en creatief. Dat moet ook wel met 2 kleine kinderen thuis :).  Mijn foto’s geven een goede indruk van het verloop van jullie trouwdag; de emoties, de spontane momenten en alle andere momenten, mensen etc. welke jullie niet willen missen gaan jullie absoluut terug vinden op de door mij gemaakte foto’s.

Contact: Enthousiast geworden over Petra en haar foto’s? Neem dan direct contact op door hier je contactgegevens achter te laten! Of ga terug naar het artikel over betaalbare trouwfotografen.

Naam

E-mail

Tijdsduur in uren (exclusief reistijd)

Locatie

Indicatie datum

Telefoonnummer

Geef een indicatie van je budget
Onder €500€500-€1000Meer dan €1000Onbekend

Levering foto's
Alleen digitaalMet album

Type fotografie (een loveshoot vindt plaats een aantal weken//maanden voorafgaand aan de bruiloft)
BruiloftLoveshootLoveshoot & BruiloftOverig

Overige opmerkingen

Ik heb ook interesse in offertes van een (optioneel):
VideograafFotohokjeZelfstandig TrouwambtenaarWeddingplannerDJBandTrouwvervoerBloemistBakker

Na het lezen van dit artikel nieuwsgierig naar nog meer bruidsfotografen? Lees dan ook mijn blogs over betaalbare trouwfotografen en trouwfotograaf Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hilversum en Hoorn, trouwfotograaf Rotterdam, Den Haag, Leiden, Dordrecht en Zoetermeertrouwfotograaf Flevoland: Almere, Lelystad en Emmeloordtrouwfotograaf Noord-Brabant: Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Boschtrouwfotograaf Zeeland: Middelburg, Goes, Terneuzen en Vlissingen, trouwfotograaf Utrecht, Amersfoort en Veenendaaltrouwfotograaf Groningen, Winschoten en Stadskanaal, trouwfotograaf Friesland: Leeuwarden, Drachten en Texeltrouwfotograaf Overijssel: Zwolle en Deventertrouwfotograaf Twente: Enschede, Hengelo en Almelo, trouwfotograaf Gelderland: Nijmegen, Apeldoorn en Arnhemtrouwfotograaf Zuid-Limburg: Maastricht, Sittard, Valkenburg en Heerlen en trouwfotograaf Noord-Limburg: Weert, Venlo en Roermond.

Heb je een suggestie om mijn artikel te verbeteren of ben jij ook een trouwfotograaf in Assen of een andere regio en wil je gratis toegevoegd worden? Mail me dan op Irene@fotograafkiezen.nl en dan kijk ik hoe ik kan helpen. Dank je wel voor het lezen! 

Meer lezen over Assen kan hier en hier

Ingezoomd: Hobby trouwfotograaf Petra uit Assen
5 (100%) 4 votes