Selfiespiegel huren? €550 voor een compleet pakket!

Deze fotospiegel boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 200+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders!

Over de Selfiespiegel

Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie heeft de mooiste fotospiegel van het land? Heb jij al te vaak in een fotohokje gestaan? Onze magische fotospiegel zal je hart sneller doen kloppen! Deze photobooth geeft je gasten een ongekende belevenis inclusief een fotoafdruk met vier ongekend mooie foto’s!

 • 3 uur selfiespiegel voor €550 (2 uur voor €500; 4 uur voor €600)
 • Enthousiaste begeleider
 • Onbeperkte foto prints op locatie
 • Gepersonaliseerde fotostrip
 • Email functie met standaard tekst
 • Kist met feestartikelen
 • Foto’s digitaal nageleverd (binnen 7 werkdagen)

De magic factor zit ‘m waarschijnlijk in het feit dat er achter de spiegel een foto animatie afspeelt. Mensen krijgen daardoor echt het “WOW, wat is dit?” gevoel en het trek ook direct nieuwsgierigen. Want zeg nou zelf, heb jij je weleens voor een spiegel laten fotografen? Klaar voor de belevenis? De spiegel telt af voor 4 te gekke foto’s, waarbij je tussentijds het resultaat al te zien krijgt. Direct na de belevenis print de photobooth de foto uit in de bijpassende printer unit en zijn de foto’s via de iPad te mailen.

De fotoprint uit de magische fotospiegel is een tastbare herinnering die mensen dierbaar is. Het weerspiegelt een gezellig moment met vrienden of collega’s. Het is daarom niet verwonderlijk dat bijna al onze foto’s op het prikbord, bureau of op de koelkast belanden, zodat we elke dag van de foto kunnen genieten. Hoe mooi is het dan als daar jullie namen, logo of marketing slogan op staat. Onze vormgeefster kan het fotokader helemaal naar jullie wensen opmaken, niets is daarbij te gek.

Waarom deze fotospiegel?

 1. Belachelijk mooie foto’s: door uniek ingebouwd flitssysteem
 2. Onbeperkt printen via iPad: niemand zonder een foto naar huis
 3. Lage reiskosten door meerdere vestigingen: slechts € 0,21 per km vanaf dichtstbijzijnde vestiging (Noord-Holland of Overijssel)
 4. Eenvoudig te personaliseren: voor ongekende marketing
 5. Unieke animatie in de spiegel: laat je gasten beleven
 6. 180cm x 90 cm: De grootste fotospiegel van het land
 7. 6,5 jaar: Toonaangevend in fotobooth land
 8. 200+: Mensen die tijdens de eerste uitvoering WOW zeiden

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken