Photobooth in Noord-Brabant: vanaf 495 voor 4 uur Fotobooth plezier!

In Noord-Brabant, specifieker de regio Weert, Valkenswaard, tussen Tilburg en Eindhoven in, tegen de Belgische grens, kan je een geweldige photobooth met coole achtergrond huren. Vraag direct een offerte aan voor deze photobooths of lees alle details!

Toch niet precies wat je zoekt? Klik dan hier voor meer keuze:

  • Fotohokje huren Rotterdam Den Haag Leiden Gouda Delft Zoetermeer Alphen
  • Photobooths huren
  • Fotohokje huren Eindhoven Breda Tilburg Den Bosch
  • Fotohokje huren Utrecht amersfoort hilversum baarn
  • Goedkope fotobooth huren betaalbaar budget
  • photobooth Amsterdam huren alkmaar amstelveen haarlem
  • fotobooth apeldoorn arnhem ede nijmegen
  • photobooth enschede zwolle deventer hengelo almelo

 

Weinig tijd? Doe een algemene fotobooth aanvraag en ontvang snel, gratis & eenvoudig passende offertes!

Prijzen photobooth

 

Photobooth beschikbaarheid, offerte en andere vragen

Vul het onderstaande contactformulier in om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van beschikbaarheid of andere vragen.

Scroll naar beneden om alle details te lezen over deze photobooth

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Locatie fotohokje nodig (verplicht)

Indicatie datum en starttijd (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Overige opmerkingen: alles wat ons helpt om jou te helpen! (optioneel)

Details fotohokje

Claim to Fame: Een echte entertainer voor interactie, improvisatie en humor om zelfs de laatste zure oom of baas over de streep te trekken en op de foto te gaan! Ook is er een speciaal pakket gericht op kinderen!

Duur van de entertainment: Standaard 4 uur in het Basic pakket, ruim voldoende dus om al je vrienden en vriendinnen op de foto te krijgen. Het Plus pakket gaat ook uit van 4 uur huur en extra uren kan je bijboeken.

Aantal foto’s & afmetingen: Beide pakketten zijn altijd inclusief onbeperkt foto’s printen. Je kan het fotokader zelf ontwerpen als je wilt. Anders wordt de opmaak van de foto volledig door onze ontwerper verzorgd, vaak op basis van jullie thema of uitnodiging. In het Basic pakket worden de prints opgemaakt met kleur, lettertype of print naar wens, in het Plus pakket heb je keuze uit verschillende layouts voor de opmaak van de foto met je eigen tekst/logo/print.

De foto’s kunnen bestaan uit een dubbele fotostrip van 3 foto’s van 5×15 cm, of een foto van 10 x 15 cm met 1 grote of 4 kleinere foto’s afgedrukt. Hierin zijn veel opties om de photobooth ook écht persoonlijk te maken.

Foto’s dubbel afdrukken: De fotostrips worden standaard al twee keer afgedrukt, de grote 10 15 cm foto 1x. Wil je meer prints? Geen probleem, onbeperkt printen is bij ons ook echt onbeperkt!

Foto’s digitaal: Ja, natuurlijk! Na afloop krijg je alle foto’s digitaal. De foto’s worden aangeleverd in een resolutie van 8 megapixel. Ruim voldoende dus om zelfs op poster formaat af te laten drukken. Bij het standaard pakket krijg je binnen 3 dagen de foto’s via WeTransfer aangeleverd. Bij de luxere pakketten krijg je ze direct na afloop op een USB stick.

Props: De entertainer neemt altijd lekker veel accessoires mee waardoor gasten nieuwe foto’s kunnen maken met steeds weer andere accessoires, waaronder pruiken, brillen, boa’s, hoedjes, strikjes, opblaasartikelen en props op stokjes. Bij het Basic pakket krijg je standaard verkleedattributen, een standaard achtergrond en een standaard scherm op de photobooth. Bij het Plus pakket kan je kiezen uit een thema verkleedkist (love, fout feest, VIP, beach, winter) en kiezen uit een aantal verschillende achtergronden.

Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: De photobooth is een mobiele fotostudio die bestaat uit een zuil met ingebouwde camera, beeldscherm en printer. De Photobooth Versie 1.0 is iets meer basic en goedkoper. Hij heeft een touchscreen, een professionele camera en een flitser waardoor je foto’s altijd goed belicht zijn. De Photobooth Versie 2.0 is ‘new & improved’. Het scherm is groter en scherper en de computer heeft meer bijzondere functionalieiten zoals greenscreen, bijzondere foto-plaatsing en realtime upload op social media. Daarnaast ziet hij er superstrak uit, doordat alles in een compactere behuizing zit. De kwaliteit van de foto’s en prints is hetzelfde als de photobooth 1.0. Daarnaast is er altijd professionele belichting en een achtergrond aanwezig.

Afmetingen photobooth: De photobooth heeft ongeveer 2 bij 2 meter aan ruimte nodig. De hoogte is ongeveer 2.40 meter. maar bedenkt ook dat je een beetje ruimte nodig hebt voor alle gasten die Zich voor de fotoshoot willen verkleden met de props. Groot risico op een rij voor de photobooth dus! Een standaard stopcontact binnen een straal van 5 meter van de plaats voor de fotobooth is voldoende! De photobooth kan in onderdelen worden verplaatst, dus kan de photobooth ook op moeilijk bereikbare plaatsen staan.

De begeleiding: Een entertainer! Dus geen verhuurder of begeleider, maar een echte entertainer! De photobooth wordt begeleid door een entertainer die er voor zorgt dat er niet alleen mooie foto’s uit de printer rollen, maar die ook met een flinke dosis enthousiasme er voor zorgt dat er altijd mensen op de foto willen, hoe schuw je gasten in het begin misschien ook zijn. Dat zorgt gegarandeerd voor improvisatie en humorvolle foto’s.

Ophalen of bezorgen: De photobooth wordt altijd bezorgd; de verhuurder zorgt dat de photobooth er op tijd is. De transportkosten zijn €49.

Opties: Je kan een themapakket laten samenstellen in elk gewenst thema, kleur of huisstijl, bijvoorbeeld maffia, Hawaii, voetbal, kerst of Valentijn. Ook kun je de foto’s ter plekke laten printen en aan je gasten meegeven, of later door de entertainer op een webgallery laten plaatsen. Daarnaast kan je een gastenboek bij bestellen, inclusief gastenboek/ pennen/ stiften/plakkers/lijm €45. In plaats van een standaard begeleider die er voor zorgt dat alles netjes verloopt kan je ook een echte entertainer inhuren voor je evenement. Extra tijd nodig? Kan ook! Voor €45 per 30 minuten kan je tijd bijboeken

Beschikbaarheid & Reservering: Doe je boeking direct Laat je gegevens hier!

Prijs: €495 voor 3 uur huur in het Basic pakket (versie 1.0) en €550 voor photobooth versie 2.0 (voor 4 uur huur)

Eindoordeel van FotograafKiezen.nl

Uitgebreide opties voor zowel feesten en bruiloften als zakelijke evenementen, en zeker ook geschikt voor grotere evenementen en feesten! Vooral naar de entertainer i.p.v. de begeleider zijn wij zelf erg benieuwd!

Photobooth in Noord-Brabant: vanaf 495 voor 4 uur Fotobooth plezier!
4.4 (88%) 5 votes