Photobooth Amsterdam huren: modern, goedkoop en 24 uur huur: €345

Goedkoop

Deze photozuil boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 200+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders!

Kosten photobooth Alkmaar

Fotosnap Samenvatting

Fotobooth beschikbaarheid, offerte en andere vragen

Klik op de onderstaande link om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van beschikbaarheid of andere vragen.

Scroll naar beneden om alle details te lezen over deze fotopaal uit Alkmaar.

Photobooth Alkmaar details

Claim to fame: Ondanks de 24 uur durende huur, nog steeds een van de goedkoopste fotozuilen in Nederland!

Duur van de huur: De huur is voor maximaal 24 uur. Dat betekent dat tot hoe laat je feest ook duurt, je altijd veilig zit.

Kwaliteit en kwantiteit props: Voor 10 krijg je een verkleedkist met 20 props op stokjes om je foto’s nog grappiger te maken.

Aantal foto’s & afmetingen: Binnen het pakket mag je tot 320 foto’s oftewel 640 fotostrips printen. Je kan voor 150 onbeperkt printen bijboeken. Ook bestaat de mogelijkheid om een thema, tekst of logo / afbeelding op te laten nemen in de lay-out van de foto of fotostrip. Zo wordt de fotostrip een persoonlijk souvenir!

Foto’s dubbel afdrukken: Je kan de foto’s niet nog een keer afdrukken. Dat betekent dat je gewoon nog een keer voor de camera zal moeten lachen om meer foto’s te krijgen 🙂

Foto’s digitaal: Ale foto’s die gemaakt zijn tijdens je evenement of feest worden via een downloadlink (WeTransfer) binnen 2 weken na betaling (je betaald achteraf) naar je toegestuurd. Zo kan je nog een keer kan genieten. Ongeduldig? Voor €17,50 worden de foto’s ter plaatse op een USB stick gezet.

Bediening: Op de monitor van de photobooth kan je jezelf zien en kan je drukken om te beginnen. De fotozuil begint dan af te tellen en nadat de foto’s zijn gemaakt worden ze automatisch geprint.

Social media: Is helaas niet mogelijk.

Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: De fotozuil heeft een felle LED ring om de lens heen, zodat er licht is om een scherpe foto te maken. De photobooth werkt het best als hij in een ruimte staat waar ook al licht is. Mocht je hem op een donker feest willen gebruiken, dan kan je er extra studioverlichting bij huren.

Afmetingen photobooth: De photobooth heeft 1 x 1 meter op de vloer nodig en is 1.70m hoog.

Fotosnap foto

Capaciteit fotohokje: Omdat het een paal is en geen hokje is de capaciteit bijna onbeperkt: 10+ mensen is in elk geval goed mogelijk!

Begeleiding: Er is altijd een bezorger die de fotozuil brengt en gereed maakt. Tijdens het feest is er niemand aanwezig. Daardoor heb je meer privacy op je feest en kan deze fotozuil goedkoper worden aangeboden terwijl je hem de hele avond / nacht mag gebruiken.

Ophalen of bezorgen: De photobooth wordt altijd bezorgd op je locatie ruim voordat je feest of evenement losbarst. Vervolgens helpt de bezorger met het opzetten en zorgt hij of zij er voor dat alles gereed is. De eerste 50 kilometer zijn gratis! Na 50 KM wordt er 0.80 per gereden kilometer gerekend. De volgende ochtend wordt de photobooth weer opgehaald. bekijk hier meer fotopalen uit Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Amstelveen.

Fotostrips fotosnap

Opties: Voor 150 kan je onbeperkt printen. Voor 20 krijg je extra studioverlichting mee, zodat je ook op een donker feest voldoende licht hebt. Voor €20 kan je ook een witte achtergrond bijboeken, als je locatie geen goede achtergrond heeft. Voor €17.50 krijg je alle foto’s binnen 3 werkdagen op een houten USB stick thuisgestuurd. Voor €10 kan je ook props bijboeken.

Prijs: €295. Bekijk hier meer goedkope fotozuilen.

Eindoordeel van FotograafKiezen.nl

Deze fotozuil is een van de goedkoopste fotozuilen in Nederland en biedt daarmee uitermate goede ‘value for money’ Zeker als je een evenement hebt, waarvan je verwacht dat het lang doorloopt, is de 24 uur huur ideaal! Belangrijk is dat de fotozuil er absoluut niet goedkoop uit ziet en de foto’s en prints van hoge kwaliteit zijn.

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken