Photobooth in Alphen aan den Rijn huren? 4 uur onbeperkt printen vanaf €395
5 (100%) 3 votes

Dit moderne fotohokje en deze originele fotopaal komen uit Zuid-Holland (regio Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Zoetermeer). In plaats van de traditionele rechthoekige vorm, heeft deze fotobooth een speelse ronde vorm. Ook de fotozuil is bijzonder omdat in plaats van een photobooth op een paal, de fotopaal de vorm van op elkaar gestapelde boxen heeft. Vraag direct een offerte aan voor deze photobooth of lees alle details over deze coole fotohokjes!

Toch niet precies wat je zoekt? Klik dan hier voor meer keuze:

  • Fotohokje huren Rotterdam Den Haag Leiden Gouda Delft Zoetermeer Alphen
  • Photobooths huren
  • Fotohokje huren Eindhoven Breda Tilburg Den Bosch
  • Fotohokje huren Utrecht amersfoort hilversum baarn
  • Goedkope fotobooth huren betaalbaar budget
  • photobooth Amsterdam huren alkmaar amstelveen haarlem
  • fotobooth apeldoorn arnhem ede nijmegen
  • photobooth enschede zwolle deventer hengelo almelo

Weinig tijd? Doe een algemene fotohokjes aanvraag en ontvang snel, gratis & eenvoudig passende offertes!

Alphen aan den rijn fotohokje

Tarieven fotohokje en fotobox

Alphen aan den Rijn

Fotohokje & Fotobox beschikbaarheid, offerte of vragen

Vul het onderstaande contactformulier in om direct contact op te nemen met de verhuurder uit Alphen aan den Rijn, een reservering te maken of de beschikbaarheid te controleren.

Scroll naar beneden om alle details te lezen over de photobooth en de fotoboxen.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Type photobooth
FotohokjeFotobox

Locatie fotohokje nodig (verplicht)

Indicatie datum en starttijd (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Overige opmerkingen: alles wat ons helpt om jou te helpen! (optioneel)

Fotohokje alphen aan den rijn

Details Fotohokje Alpen aan den Rijn

De claim to fame van dit eigenwijze fotohokje is dat hij in tegenstelling tot zijn concurrenten een rond vorm heeft, in plaats van hoekig. Ook de fotopaal ziet er bijzonder uit omdat het een aantal op elkaar gestapelde boxen zijn. Het is duidelijk: deze fotobooths neem je voor het uiterlijk!

Over het aantal foto’s dat er uit komt rollen oef je je geen zorgen te maken, want je mag 4 uur lang onbeperkt printen, zowel voor het fotohokje, als de fotopaal. Daarnaast krijg je na afloop van je feest of evenement alle foto’s digitaal, zodat niet alleen al je gasten, maar ook jij alle foto’s hebt.

photocube-fotoboooth

Social media kan tegenwoordig natuurlijk niet ontbreken, want wat is er nu leuker dan direct je gekke bekken op Facebook of Twitter zetten of Whatsappen? Alle gemaakte foto’s kunnen direct op social media worden gezet, of naar iemand worden toegemailed.

Personalisatie is belangrijk en absoluut mogelijk. Niet alleen kan je de foto’s die worden geprint aanpassen, bijvoorbeeld met je eigen tekst of logo er op, maar ook het hele fotohokje. Zo kan je zelf de binnenkant van het fotohokje – en daarmee de achtergrond van je foto – aanpassen naar je eigen wensen. Dit is onderdeel van het standaard pakket.

fotobooth gouda

Begeleiding is altijd aanwezig voor het fotohokje; iemand zal de fotobooth komen afleveren, opbouwen en er voor zorgen dat alles werkt. De medewerker zorgt er voor dat iedereen begrijpt hoe de photobooth werkt en haalt iedereen – letterlijk – over de drempel. De fotopaal komt zonder begeleiding – en kan daarom goedkoper worden aangeboden – tijdens het feest, maar wordt natuurlijk wel bezorgd en weer opgehaald

Er zijn nog een aantal andere opties. Hoewel er al allerlei leuke props en attributen inbegrepen zijn bij het pakket, kan je voor €35 10 gepersonaliseerde props en attributen bijbestellen. Voor €175 kan je het hele fotohokje omtoveren in een onderdeel van je feest, merk of evenement, inclusief de buitenkant van het fotohokje. Voor €75 euro kan je met het fotohokje en de fotopaal ook gif-filmpjes maken, die bestaan uit een aantal snel achter elkaar geschoten foto’s. Wil je meer GIF photobooths zien? Bekijk dan dit overzicht van animated GIF photobooths die je kan huren.

fotoboooth-personaliseren-fotohokje-zakelijk

De kosten van het fotohokje zijn zeer redelijk, gegeven dat je zowel het fotohokje als de fotopaal voor 4 uur huurt. Het fotohokje kost €555 en de fotopaal kost €395. Dat is voor beiden inclusief 4 uur huur, alle foto’s digitaal, props en opmaak en ontwerp van de fotostrip. Bij het fotohokje krijg je dan ook nog de begeleiding en wordt de achtergrond aangepast.

Over transport hoef je je geen zorgen te maken: de eerste 50 kilometer is sowieso gratis, wat betekent dat het fotohokje (vanuit Alphen aan den Rijn) in Leiden, Gouda en Zoetermeer gratis wordt bezorgd. Na de eerste 50 km zijn de kosten €0.75 per kilometer. Lees hier meer over andere fotohokjes uit Den Haag, Rotterdam, Gouda, Delft, Zoetermeer en omstreken.

Oordeel FotograafKiezen.nl

Zeker als je in Zuid-Holland woont is dit een ideaal fotohokje. Vooral als je een groter feest hebt, dus een fotohokje echt 4 uur nodig hebt, is deze photobooth – en de fotozuil al helemaal – een goede deal, omdat er vrijwel geen enkel echt fotohokje goedkoper is op uur basis. De prachtige witte uitstraling van het fotohokje is perfect voor een bruiloft! Daarnaast zijn de mogelijkheden om het uiterlijk aan te passen aan het thema van je feest en de mogelijkheid om gif-filmpjes te maken ook heel leuk.

fotohokje Zoetermeer

Photobooth in Alphen aan den Rijn huren? 4 uur onbeperkt printen vanaf €395