Photobooth, videobooth en GIFbooth: 4 uur fun vanaf €320

Deze photozuil boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 200+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders!

Tarieven fotohokje en fotobox

De tarieven zijn als volgt:

  • Fotohokje: €555
  • Fotopaal: €395
  • Videohokje: €480
  • Videopaal: €320
  • GIF hokje: €480
  • GIF paal: €320
  • Fotohokje met GIF of video: €630
  • Fotopaal met GIF of video: €470

Fotohokje & Fotobox beschikbaarheid, offerte of vragen

Klop op de onderstaande link om direct contact op te nemen met de verhuurder, een reservering te maken of de beschikbaarheid te controleren.

Scroll naar beneden om alle details te lezen over de photobooth en de fotoboxen.

Details Fotohokje / videobooth / GIF booth

De claim to fame van dit eigenwijze fotohokje is dat hij in tegenstelling tot zijn concurrenten een ronde vorm heeft, in plaats van hoekig. Ook de fotopaal ziet er bijzonder uit omdat het een aantal op elkaar gestapelde boxen zijn. Het is duidelijk: deze fotobooths neem je voor het uiterlijk! Daarnaast kan je er ook voor kiezen deze booths te gebruiken voor video’s en GIFjes.

Over het aantal foto’s dat er uit komt rollen oef je je geen zorgen te maken, want je mag 4 uur lang onbeperkt printen, zowel voor het fotohokje, als de fotopaal. Daarnaast krijg je na afloop van je feest of evenement alle foto’s digitaal, zodat niet alleen al je gasten, maar ook jij alle foto’s hebt.

Personalisatie is belangrijk en absoluut mogelijk. Niet alleen kan je de foto’s die worden geprint aanpassen, bijvoorbeeld met je eigen tekst of logo er op, maar ook het hele fotohokje. Zo kan je zelf de binnenkant van het fotohokje – en daarmee de achtergrond van je foto – aanpassen naar je eigen wensen Dit is onderdeel van het standaard pakket.

Begeleiding is altijd op afstand aanwezig voor technische ondersteuning voor het fotohokje en de fotopaal; iemand zal de fotobooth komen afleveren, opbouwen en er voor zorgen dat alles werkt. De medewerker zorgt er voor dat iedereen begrijpt hoe de photobooth werkt en haalt iedereen – letterlijk – over de drempel.

Er zijn nog een aantal andere opties. Hoewel er al allerlei leuke props en attributen inbegrepen zijn bij het pakket, kan je voor €35 10 gepersonaliseerde props en attributen bijbestellen. Voor €175 kan je het hele fotohokje omtoveren in een onderdeel van je feest, merk of evenement, inclusief de buitenkant van het fotohokje. Voor €75 euro kan je met het fotohokje en de fotopaal ook gif-filmpjes maken, die bestaan uit een aantal snel achter elkaar geschoten foto’s. Wil je meer GIF photobooths zien? Bekijk dan dit overzicht van animated GIF photobooths die je kan huren.

De kosten van het fotohokje zijn zeer redelijk, gegeven dat je zowel het fotohokje als de fotopaal voor 4 uur huurt. Het fotohokje kost €555 en de fotopaal kost €395. Dat is voor beiden inclusief 4 uur huur, alle foto’s digitaal, props en opmaak en ontwerp van de fotostrip. Bij het fotohokje krijg je dan ook nog de begeleiding en wordt de achtergrond aangepast.

Over transport hoef je je geen zorgen te maken: de eerste 50 kilometer is sowieso gratis, wat betekent dat het fotohokje in Leiden, Gouda en Zoetermeer gratis wordt bezorgd. Na de eerste 50 km zijn de kosten €0.75 per kilometer. Lees hier meer over andere fotohokjes uit Den Haag, Rotterdam, Gouda, Delft, Zoetermeer en omstreken.

Oordeel FotograafKiezen.nl

Zeker als je in Zuid-Holland woont is dit een ideaal fotohokje. Vooral als je een groter feest hebt, dus een fotohokje echt 4 uur nodig hebt, is deze photobooth – en de fotozuil al helemaal – een goede deal, omdat er vrijwel geen enkel echt fotohokje goedkoper is op uur basis. De prachtige witte uitstraling van het fotohokje is perfect voor een bruiloft! Daarnaast zijn de mogelijkheden om het uiterlijk aan te passen aan het thema van je feest en de mogelijkheid om gif-filmpjes te maken ook heel leuk.

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken