Opblaasbaar fotohokje huren? €395 voor 4 uur onbeperkt printen!

Dit opblaasbare fotohokje boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 200+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders!

Prijzen fotohokje Amsterdam

Opblaasbaar fotohokje huren

Klik op de onderstaande link om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van beschikbaarheid of andere vragen.

Scroll naar beneden om alle details te lezen over dit fotohokje uit de regio Amsterdam en veel meer foto’s te bekijken!

Foto’s opblaasbaar fotohokje

Onder de foto’s volgt meer informatie, inclusief foto’s van de DJ mogelijkheden – hier ontvang je €100 korting op als je ook de DJ boekt.

  

Details als je dit fotohokje wilt huren

Claim to Fame: Dankzij de LED verlichting kan je het witte fotohokje verschillende kleuren geven. €100 korting op de ohotobooth als je ook een DJ of drive-in show boekt! Geef je interesse aan in het ‘overige opmerkingen’ veld van het contactformulier.

Extra korting als je via Fotograafkiezen.nl boekt: Ontvang €100 korting als je via dezelfde verhuurder ook je DJ huurt!

Duur van de huur: je huurt dit opblaasbare fotohokje standaard voor 4 uur!

Props: dit fotohokje komt met vele props. Props zijn in alle denkbare thema’s beschikbaar.

Foto’s: Je mag foto’s onbeperkt printen. Je kan de foto’s zowel in ansichtkaartformaat (10×15 cm) als dubbele fotostrip laten printen (dubbel strookje van 5 x 15 cm). Het fotostrookje kan worden gepersonaliseerd, bijvoorbeeld met je trouwdatum als je gaat trouwen of met het logo van een bedrijf.

Foto’s digitaal: Na afloop van je feest krijg je alle foto’s digitaal!

Bediening: Het fotohokje heeft mooie touchscreens voor handig gebruik. Professionele microfoons zorgen voor het realiseren van de beste audio bij de video’s.

Social media: Het is mogelijk om de foto’s direct te mailen of op social media, zoals Facebook en Twitter te zetten!

Apparatuur: Het fotohokje maakt gebruik van een DSLR (spiegelreflex) camera van Canon. Professionele printers zorgen voor foto’s met een mooie glans, mat of glossy afwerking. De fotozuil maakt gebruik van zowel flitsers als continu licht voor het beste resultaat.

Begeleiding: Het fotohokje wordt altijd bezorgd en er is altijd begeleiding aanwezig, om er voor te zorgen dat alles op rolletjes loopt!

Prijs: slechts €395 voor 4 uur huur, inclusief onbeperkt printen, props, begeleiding, etc.

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken