Mini photobooth: vanaf €300 inclusief props voor 4 uur huur!

Deze goedkope photobooth boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met keuze uit 250+ fotohokje, fotospiegels, 360 spinner booths, volkswagen fotobusjes, caravan en tuktuk photobooths, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens, XL lichtletters en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders! Een goedkope fotobooth huur je al vanaf €159€175 zonder prints of €275 / €289 / €295 / €299 inclusief prints!

Dit is de allerkleinste oplossing die we maken konden. Handig om zelf bij ons op te halen, of ideaal om door ons te laten verzorgen als je maar weinig ruimte tot je beschikking hebt. Deze photobooth is handzaam, in hoogte verstelbaar én ziet er supertof uit!

Variant voor €300 “Zelf ophalen”

 • Huurperiode: 24 uur
 • Aantal prints: 800 (5×15 cm) oftewel 400 op ansichtkaartformaat (10×15 cm)
 • Zonder begeleiding, inclusief uitleg
 • Zonder foto gadgets
 • Kies zelf de een opmaak van je fotostrookje
 • Alle foto’s na afloop digitaal
 • Zelf ophalen (Oud-Beijerland, ZuidHolland). Ophalen & bezorgen: €100. Ophalen OF bezorgen €50.
 • Kan de lift in en de trap op (met hulp). Mag buiten staan op vlakke ondergrond mits droog of met overkapping bij (kans op) nat weer.

Mini fotobooth offerte aanvragen

Klik hier om een aanvraag te doen voor deze mini-photobooth

Details & foto’s van deze mini fotopaal

Deze mini photobooth is het kleinste en meest handzame fotohokje dat we konden maken. Deze hebben we eigenlijk gemaakt zodat je ‘m zelf bij ons kunt ophalen! Daarmee is het direct ook een goedkoop fotohokje. Al voor € 300 haal je deze een avondje in huis. Als je ‘m ophaalt krijg je een korte instructie, je krijgt de uitleg netjes op papier mee en je regelt het gewoon zelf tijdens je feest.

Omdat hij er zo ‘schattig’ uitziet kregen we steeds vaker de vraag of we ‘m ook konden komen plaatsen en weer ophalen en zelfs of we wilden zorgen voor een gezellige gastheer/vrouw zoals bij onze andere fotohokjes. Natuurlijk kan dat! We helpen je met veel plezier om van je feestje een gezellige happening te maken. Kies je voor de wat uitgebreidere pakketten, dan zorgen we ook voor een achterwand. Kies je zelfs voor een gastheer/vrouw, dan nemen we ook zo’n leuke koffer met verkleedspulletjes mee.

De mini is aantrekkelijk door de prijs én doordat ie er gewoon superleuk uitziet. Voor een scherpe prijs heb je een avond vol lol. Ondanks de lage prijs bevat deze photobooth een spiegelreflexcamera én een professionele studioflitser voor een prima belichte foto. De fotostrip opmaak stylen we voor je, de digitale bestanden krijg je ook allemaal, dus het is echt heel compleet. Je zorgt alleen zelf voor het ophalen, opbouwen, afbreken en terugbrengen. Het is dus een prima idee als je bereid bent er zelf wat voor te doen. Ophalen kan vaak al een dag eerder en terugbrengen mag je doen als je uitgeslapen bent!

  

 • Lekker compact en past daardoor op ieder event
 • Makkelijk zelf op te halen en te plaatsen
 • Goedkoop fotohokje
 • Voornamelijk voor kleine events met beperkte hoeveelheid gasten
 • In hoogte verstelbaar

Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: de fotopaal is voorzien van een professionele studioflitser. Alle photobooths werken met professionele digitale spiegelreflex camera’s van Canon. Alle printers zijn hoog volume, hoge kwaliteit fotoprinters, zoals ook gebruikt worden bij 1-uur services. Alle apparatuur is dus high-end, snel en betrouwbaar.

DHSB Fotostrips

Opties: De mogelijkheid om voor 50 extra, een vintage 3D wand te huren, inclusief 3 gaten zodat je zelf bent ingelijst. De wand komt ook met een paar losse lijsten en een barok stoel, zodat iemand ook voor de wand kan zitten.

Social media: De fotopaal maakt (bij het ‘laten bezorgen’ pakket) gebruik van het wifi van de locatie. Alle foto’s kunnen dan automatisch, live worden gestreamed naar de Facebook account van de huurder, of van de verhuurder zelf. Alle gasten kunnen dan via hun eigen smartphone foto’s ‘sharen’ of ‘liken’. Voor 120 kan je ook een social sharing fotozuil huren. In deze zuilen zit een iPad waarop je alle gemaakte foto’s kan zien en direct kan delen op elke Facebook, Twitter of Pinterest account. De zuil maakt ook gebruik van het wifi van de locatie.

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken