Fotohokje in Rotterdam huren? 4 uur onbeperkt printen vanaf €499!

Den Haag

Dit fotohokje boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 200+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders!

Prijzen fotobooth Rotterdam


Jolly fotohokje huren

Photobooth beschikbaarheid, offerte of boeken

Klik op de onderstaande link om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van beschikbaarheid of andere vragen.

Scroll naar beneden om alle details te lezen over dit fotohokje.

Details fotohokje Rotterdam

Claim to fame: Deze vintage photobooth uit Rotterdam neemt je mee terug in de tijd van grote treinstations, mannen met snorren en koffertjes en vrouwen in zwiepende jurken. Handig voor mensen uit de regio Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel of Gouda.

Duur van de huur: Het standaard pakket komt met 4 uur huur van het fotohokje en is altijd inclusief begeleiding. Langer huren kan altijd en kost 49 per extra 30 minuten.

dubbele fotostrip Jolly Photobooth

Kwaliteit en kwantiteit props: De props op stokjes van dit fotohokje  zijn exclusieve handgemaakte props van vilt. Ze hebben verschillende snorren, mondjes, een pijp, een sigaar en strikjes. Daarnaast zit de vintage koffer vol met verschillende hoedjes, petten en baretten en hebben ze bloemenkransen en diadeems, feestneuzen en verschillende brillen. De koffer wordt vaak voorzien van nieuwe props en de verhuurder zorgt er voor dat de props aansluiten op de zomer of winter.

Aantal foto’s & afmetingen: Met dit fotohokje mag je onbeperkt printen! Per sessie wordt er 1 foto van 10×15 cm of twee fotostrips van 5×15 cm geprint. De mogelijkheid bestaat om de fotostrips te personaliseren door je eigen tekst of logo op te nemen in de layout.

Foto’s dubbel afdrukken: Kies voor de dubbele fotostrip, één strip als bedankje voor je gasten en één voor in je gastenfotoboek! Tegen bijbetaling kunnen alle prints nog vaker geprint worden, mocht je met grote groepen op de foto gaan en iedereen een foto willen. 

Foto’s digitaal: na afloop van je feest krijg je alle foto’s via WeTransfer opgestuurd! Ook bestaat de mogelijkheid om alle foto’s in een online gallerij te zien.

Bediening: Dit zijn echte ouderwetse vintage fotohokjes: dus gewoon zoals vroeger drukken op een knop, aftellen en automatisch printen. Lekker eenvoudig en snel!

Social media: Je kan een social media upload zuil huren voor €30. Middels deze uploadzuil kun je foto mailen of op Facebook of Twitter plaatsen.

Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: De photobooth maakt gebruik van een Canon spiegelreflexcamera, een professionele fotoprinter en een flitsbox, zodat je gegarandeerd professionele, scherpe foto’s krijgt.

Afmetingen photobooth: Het fotohokje is 110×140 cm en 210 cm hoog. Omdat de photobooth uit meerdere losse onderdelen bestaat, zal hij ter plekke in elkaar worden gezet. Daarnaast heeft hij een stopcontact nodig.

Capaciteit fotohokje: Hoewel het mogelijk is om met 8 mensen in het hokje te gaan, zit je dan wel letterlijk wang tegen wang met elkaar op de foto. Misschien niet met je schoonouders? Met 5-6 mensen in het hokje geeft iedereen wat meer ruimte.

Begeleiding: De enthousiaste hosts zijn altijd gekleed in een bijpassende outfit en zorgen voor de ultieme vintage photobooth beleving.

Rotterdam

Ophalen of bezorgen: De photobooth wordt altijd op locatie afgeleverd en door een medewerker opgebouwd en klaargezet. Na afloop van het feest wordt het fotohokje weer gedemonteerd en teruggebracht. Geen zorgen dus! De transportkosten bedragen 0.30 per gereden kilometer, gerekend vanuit Rotterdam. Vooral voor de regio Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel. Bekijk hier meer fotohokjes uit Den Haag, Rotterdam, Gouda, Delft, Zoetermeer, Alphen a/d/ Rijn.

Opties: Bij het standaardpakket is ook de keuze uit 1 van de 4 thema achterwanden inbegrepen. Je kan kiezen uit: Retro Rainbow, Moulin Rouge, Glamour Wall en Classic White. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om vanaf 79 een gastenboek te laten maken, inclusief de leukste foto’s en berichten van je gasten! En voor €19 kan je ook tekstballonnetjes en krijtbordjes (schoolleitjes) boeken, een leuke extra prop voor op je feest! De klant is koning, dus als je andere wensen hebt, kan je het team altijd vragen of iets mogelijk is!

fotohokje huren Rotterdam

Beschikbaarheid & reservering: kan je hier checken. Je maakt een reservering definitief door de huurovereenkomst te tekenen: je betaalt typisch 2-4 weken voor het evenement. Er hoeft geen borg te worden betaald.

Prijs: €499 voor het standaard pakket

Eindoordeel van FotograafKiezen.nl

Het leuke aan deze photobooth uit Rotterdam is dat het vintage concept helemaal is doorgevoerd, tot aan de begeleiding aan toe. Gegeven de begeleiding, het onbeperkt printen, de ‘looks’ van de photobooth en de standaard 4 uur vinden wij het een super deal voor een echt fotohokje!

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken