Fotozuil in Amsterdam of omgeving huren? €395 voor 4 uur onbeperkt printen!

Deze photozuil boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 200+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders!

Prijzen fotozuil Amsterdam

Fotozuil Amsterdam huren

Klik op de onderstaande link om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van beschikbaarheid of andere vragen.

Scroll naar beneden om alle details te lezen over deze fotozuil uit de regio Amsterdam.

Details als je deze fotozuil wilt huren

Claim to Fame: €100 korting op de fotozuil als je ook een DJ of drive-in show boekt! Geef je interesse aan in het ‘overige opmerkingen’ veld van het contactformulier. Complete DJ Drive-in Shows zijn te boeken vanaf €345.

Extra korting als je via Fotograafkiezen.nl boekt: Betaal €395 in plaats van €425.

Duur van de huur: je huurt deze fotozuil standaard voor 4 uur!

Props: de fotopaal komt met vele props. Props zijn in alle denkbare thema’s beschikbaar.

Foto’s: Je mag foto’s onbeperkt printen. Je kan de foto’s zowel in ansichtkaartformaat (10×15 cm) als dubbele fotostrip laten printen (dubbel strookje van 5 x 15 cm). Het fotostrookje kan worden gepersonaliseerd, bijvoorbeeld met je trouwdatum als je gaat trouwen of met het logo van een bedrijf.

Foto’s digitaal: Na afloop van je feest krijg je alle foto’s digitaal!

 

Bediening: De fotozuil heeft mooie touchscreens voor handig gebruik. Professionele microfoons zorgen voor het realiseren van de beste audio bij de video’s.

Social media: Het is mogelijk om de foto;s direct te mailen of op social media, zoals Facebook en Twitter te zetten!

Apparatuur: De fotozuil maakt gebruik van een DSLR ( spiegelreflex) camera van Canon. Professionele printers zorgen voor foto’s met een mooie glans, mat of glossy afwerking. De fotozuil maakt gebruik van zowel flitsers als continu licht voor het beste resultaat.

Begeleiding: De fotopaal wordt altijd bezorgd en er is altijd begeleiding aanwezig, om er voor te zorgen dat alles op rolletjes loopt!

Prijs: je huurt deze photobooth voor slechts €395 voor 4 uur huur, inclusief onbeperkt printen, props, begeleiding, etc.

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken