De goedkope LED photobooth. Huur 24 uur voor €195 of €275. Reserveer hier!

Deze goedkope fotobooth is eigenlijk een fotozuil, en heeft een scherpe prijs en innovatief concept: geen begeleiding of hoge transportkosten, maar 22 ophaalpunten door heel Nederland en standaard 24 uur huur. De LED photobooth kan tevens dienst doen als videozuil om boodschappen voor je gasten mee op te nemen. Vraag direct een offerte aan voor deze photobooth of lees alle details over deze LED photobooth!

Toch niet precies wat je zoekt? Klik dan hier voor meer keuze:

  • Fotohokje huren Rotterdam Den Haag Leiden Gouda Delft Zoetermeer Alphen
  • Photobooths huren
  • Fotohokje huren Eindhoven Breda Tilburg Den Bosch
  • Fotohokje huren Utrecht amersfoort hilversum baarn
  • Goedkope fotobooth huren betaalbaar budget
  • photobooth Amsterdam huren alkmaar amstelveen haarlem
  • fotobooth apeldoorn arnhem ede nijmegen
  • photobooth enschede zwolle deventer hengelo almelo

 

Weinig tijd? Doe een algemene fotohokjes aanvraag en ontvang snel, gratis & eenvoudig passende offertes!

Tarieven goedkope photobooth

propfun photobooth5

LED Photobooth beschikbaarheid, offerte of vragen

Vul het onderstaande contactformulier in om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van beschikbaarheid of andere vragen!

Scroll naar beneden om alle details te lezen over de LED Photobooth / Videobooth / GIFbooth

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Locatie fotohokje nodig (verplicht)

Indicatie datum en starttijd (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Overige opmerkingen: alles wat ons helpt om jou te helpen! (optioneel)

Details van de LED Photobooth

Claim to fame: Dé goedkoopste DIY (Do-It-Yourself) photobooths van Nederland, die in vrijwel elk budget zal passen! Zeker nu de LED photobooth zonder printer voor slechts €195 beschikbaar is. Maar ook de optie met printer is met €275 de goedkoopste van Nederland! Daarnaast doen beide photobooths ook nog eens dienst als videobooth en GIF booth (aantal snel achter elkaar afgespeelde foto’s, die de indruk van beweging wekken)

Duur van de huur: De hele dag, nacht of avond. Omdat je de photobooth zelf ophaalt en er geen dure medewerkers aanwezig zijn tijdens je feest is er geen tijdslimiet aan de huur verbonden. Als je de photobooth in de ochtend ophaalt, breng je hem gewoon de volgende ochtend weer terug!

Kwaliteit en kwantiteit props: Bij de booths worden geen props geleverd. Download hier 100+ props in .PDF formaat die je zelf kan printen of koop ze zelf op Bol.com!!

Fotostrip-opties-propfun LED photobooths

Aantal foto’s & afmetingen: De foto’s zijn af te drukken in 6 verschillende templates. In de app kan je eventueel een eigen ontwerp toevoegen. Daarnaast is bij het standaard pakket onbeperkt printen van 5 x 15 cm fotostrookjes inbegrepen (deze komen er standaard dubbel uit). Ook kan je een logo of andere afbeelding mailen en die in de lay-out van het fotokader laten opnemen. Mocht je de fotostrip helemaal custom-made maken, dan kan dat ook voor 25. Onbeperkt foto’s maken!

Propfun photobooth1

Foto’s dubbel afdrukken: Je kan het systeem eenvoudig zo instellen dat er meerdere afdrukken worden gemaakt, zodat iedereen in een groep een printje kan krijgen.

Foto’s digitaal: Voor 35 kan je alle foto’s digitaal ontvangen. Bij het photobooth van €195 krijg je weliswaar alle foto’s juist standaard digitaal, maar kan je ze weer niet printen.

Bediening: Via de touchscreen tablet wordt de LED photobooth bediend. Nadat je de fotozuil hebt geboekt krijg je een handleiding, die je precies verteld hoe je de fotozuil moet opzetten.

Social media: Het is standaard mogelijk om foto’s te mailen.

Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: De printer zorgt voor heldere prints.

propfun photobooth3

Afmetingen photobooth: De photobooth is goed in een gemiddelde auto te vervoeren en past in elke willekeurige ruimte. De photobooth installatie bestaat uit de printerbox (voor het pakket inclusief printen van €275), een zuil waar de printerbox op staat en een in hoogte verstelbaar statief met de tablet voor de foto’s. Omdat de printerbox zwaar is, is het wel aan te raden om iemand met een beetje spierballen de printerbox te laten tillen en op de juiste plek te laten zetten.

Capaciteit fotohokje: Er passen zeker 6 tot 8 mensen op een foto maar je wordt uitgedaagd om dit record te breken!

Begeleiding: Er is geen begeleiding aanwezig omdat je de photobooth zelf ophaalt. Wel krijg je een duidelijk uitleg hoe je de photobooth zelf opzet.

Ophalen of bezorgen: Zelf ophalen voor 100 borg. Om het pakket zo betaalbaar mogelijk te houden, zal je de fotozuil zelf moeten ophalen. Hoewel de verhuurder in Ede (omgeving Veenendaal, Wageningen, Arnhem) is gevestigd, hebben ze inmiddels in elke provincie wel een afhaallocatie, dus een fotozuil ophalen is nooit ver rijden! Voor Nederland geld dat je de fotozuil in de ochtend ophaalt en de volgende ochtend weer terugbrengt. Eventueel laten bezorgen kan wel, maar kost €100 extra. Deze persoon zal dan ook de photobooth opbouwen en afbreken.

propfun photobooth4

Opties: De photobooths zijn dankzij de LED verlichting niet alleen goed zichtbaar, maar ook vrolijk met zijn veranderende kleuren. Mocht je een themakleur hebben, dan is het ook mogelijk om de kleur van de LED verlichting vast te zitten op een bepaalde kleur. Bij het standaardpakket krijg je ook een kabel, waarmee je een slideshow van alle foto’s kan maken. Je moet wel zelf een scherm regelen. Ook heeft elke photobooth standaard de mogelijkheid om video boodschappen op te nemen en GIF’s te maken. Voor 25 kan je de fotostrip helemaal laten ontwerpen. Voor 35 kan je alle foto’s digitaal ontvangen. Een achtergrond kost €140. Voor €85 kan je een poster laten maken van 80 x 120 cm van jouw selectie van de leukste foto’s. Daarnaast kan je met de photobooth ook video’s maken, zodat gasten een boodschap – bijvoorbeeld voor een bruidspaar – kunnen achterlaten.

Beschikbaarheid & Reservering: Hier kan je boeken. Er zit €100 borg op, die je terugkrijgt, wanneer je de fotozuil weer schoon & compleet terg bezorgd hebt.

propfun photobooth2

Prijs: €275 voor 24 uur huur, inclusief onbeperkt printen. Keuze uit 6 print formaten en je afbeelding op de fotostrip, email en slideshow mogelijkheid. Je betaalt het complete bedrag vóór het feest. Een extra dag kost €250 (bijvoorbeeld een weekend). Een hele week kost €1,150. Als je echt weinig budget hebt, kan je deze LED fotobooth ook huren voor slechts €195, maar dan zit er geen print mogelijkheid bij. Bekijk hier onze andere goedkope fotobooths.

Eindoordeel van FotograafKiezen.nl

Zelf doen is niet langer goedkoper met deze LED photobooth. Je krijgt weliswaar geen volledig fotohokje, maar daar is op de foto toch niets van te zien. Is je budget beperkt, maar wil je toch echt de souvenirs van een fotohokje op je event? Dan zijn deze goedkope fotozuilen een ideale uitkomst. Het feit dat je de photobooth ook als videozuil kan gebruiken is een mooie, gratis extra!

fotobooth tarieven

Ophaallocaties photobooth

De goedkope LED photobooth. Huur 24 uur voor €195 of €275. Reserveer hier!
4.2 (84.71%) 17 votes