Digitaal gastenboek huren in Tilburg? Goedkope photobooth voor €250!
4.6 (92%) 5 votes

Een gastenboek op je feest of bruiloft is een beetje saai en het kan veel moeite kosten om iedereen te overtuigen mee te doen. Een digitaal gastenboek in de vorm van een photobooth (in dit geval een fotozuil, een fotohokje op een statief) is in dat geval een veel leuker alternatief! Ben je op zoek naar een fotobooth zonder printer? Bekijk dan dit overzicht voor het huren van een digitaal gastenboek.

Daarnaast is deze fotozuil uit Tilburg erg goedkoop met een startprijs van €250. Ophalen is ideaal voor mensen uit Den Bosch, Eindhoven of Breda en omgeving! Het grootste nadeel is dat je er geen foto’s mee kan printen en er geen props bij zitten. Vraag direct een offerte aan voor deze photobooth of lees alle details over deze sexy fotozuil!

Toch niet precies wat je zoekt? Klik dan hier voor meer keuze:

  • Fotohokje huren Rotterdam Den Haag Leiden Gouda Delft Zoetermeer Alphen
  • Photobooths huren
  • Fotohokje huren Eindhoven Breda Tilburg Den Bosch
  • Fotohokje huren Utrecht amersfoort hilversum baarn
  • Goedkope fotobooth huren betaalbaar budget
  • photobooth Amsterdam huren alkmaar amstelveen haarlem
  • fotobooth apeldoorn arnhem ede nijmegen
  • photobooth enschede zwolle deventer hengelo almelo

 

Weinig tijd? Doe een algemene fotohokjes aanvraag en ontvang snel, gratis & eenvoudig passende offertes!

Tarieven digitaal gastenboek

 Tilburg
Tilburg

Digitaal gastenboek beschikbaarheid, offerte of vragen

Vul het onderstaande contactformulier in om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van de beschikbaarheid of andere vragen.

Scroll naar beneden om alle details te lezen over het digitale gastenboek.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Locatie fotohokje nodig (verplicht)

Indicatie datum en starttijd (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Overige opmerkingen: alles wat ons helpt om jou te helpen! (optioneel)

Photobooth

Wat krijg je als je het digitale gastenboek uit Tilburg huurt?

De claim to fame van deze fotozuil is dat het een van de goedkoopste photobooths in Nederland is. Het enige nadeel is dat er geen printoptie is, maar mocht je een low budget alternatief zoeken en gekke foto’s belangrijker vinden dan een printje, dan is dit absoluut het overwegen waard. Ook zal je zelf je eigen props moeten meenemen. maar je kan na afloop altijd nog zelf foto’s printen, bijvoorbeeld om als trouwbedankje te verzenden naar de gasten van je bruiloft.

De duur van de huur is standaard al een hele dag, dus letterlijk 24 uur: het maakt dus niet uit tot hoe laat je bruiloft, evenement, feest of afterparty door gaat, je hoeft niet op je horloge te kijken of extra tijd bij te boeken, heerlijk!

meneer_kiek_boodschap

Na afloop van je feest krijg je alle foto‘s digitaal door middel van een USB Stick. Dankzij een lichtgevoelige autofocus HD camera zorgt de fotozuil voor optimale foto’s onder veel verschillende lichtomstandigheden.

De bediening van het digitale gastenboek is heel erg eenvoudig: stop de stekker in het stopcontact en je kan al beginnen! Via het touchscreen maak je niet alleen de foto’s, maar kan je ook een boodschap achterlaten, zodat je niet alleen een foto, maar ook tekst achterlaat, bijvoorbeeld voor het bruidspaar op een bruiloft, of voor een merk of bedrijf bij een zakelijke evenement, zoals een beurs, promotie of winkelopening.

De prijs van €250 is inclusief BTW, 24 uur huur, USB stick, maar exclusief een gepersonaliseerd fotokader, transport of begeleiding. Bekijk hier andere goedkope fotozuilen en fotohokjes.

Transport kost €0.50 per gereden kilometer. Omdat de fotozuil op een inklapbaar statief staat, kan iedereen hem opzetten en vervoeren in een normale auto. De uitvalsbasis van het digitale gastenboek is Tilburg, Noord-Brabant. Je kan de fotozuil ook zelf in Tilburg ophalen en terug  brengen, waardoor je enkel je eigen transportkosten hebt. Bekijk hier meer photobooths uit Tilburg, Eindhoven, Breda en Den Bosch.

Een gepersonaliseerde overlay wordt voor €30 voor je gemaakt. As je zelf een .PNG bestand aanlevert is het gratis! Hiermee kan je het thema van je feest laten terugkomen in je foto layout! Zie bijvoorbeeld onderstaande voorbeelden:

Tilburg

Afmetingen photobooth: De fotozuil bestaat uit de fotobox en het statief. Het statief is ongeveer 1,20 meter hoog en de fotobox is 80 x 60 x 40 cm. De fotobox komt in een flightcase met wielen, zodat hij makkelijk te vervoeren is, als je hem zelf ophaalt. Daarnaast heeft de fotozuil een enkel stopcontact nodig.

Beschikbaarheid kan je hier checken. Het formulier dient ook voor vragen of reserveringen.

Beoordeling FotograafKiezen.nl

Deze photobooth is niet voor iedereen want sommige mensen hechten grote waarden aan de mogelijkheid om de foto’s te kunnen printen, bijvoorbeeld als bedankje op een bruiloft of ter promotie. Ook helpen props met leuke foto’s en zal je die zelf moeten maken of op BOL.com kopen. Maar niet iedereen heeft een groot budget en als je een streep zet door je traditionele gastenboek of bedankje op je bruiloft, kom je al een heel eind met deze fotozuil, omdat dit een van de goedkoopste fotozuilen in Nederland is, zeker als je in de buurt van Tilburg woont. Je kan altijd later zelf nog printen als je een fysiek gastenboek zou willen.

fotobooth tarieven

Digitaal gastenboek huren in Tilburg? Goedkope photobooth voor €250!