De goedkope photobooth uit Breda: €349 voor 3 uur onbeperkt printen!
4.2 (83.33%) 6 votes

Deze photobooth in de omgeving Breda, Roosendaal, Oosterhout, Dordrecht is een moderne, witte photobooth die van binnen gevuld is met de beste apparatuur, het enige dat jij moet doen is de props vasthouden en een gekke bek trekken! Reserveer je via FotograafKiezen.nl, dan krijg je €50 korting op de vaste prijs en betaal je maar €349 in plaats van €399! Daarmee is deze fotobooth een van de meest betaalbare fotozuilen die we zijn tegengekomen. Hadden we het al gehad over het gratis transport door heel Nederland? Vraag direct een offerte aan voor deze photobooth uit Breda, of lees alle details

Toch niet precies wat je zoekt? Klik dan hier voor meer keuze:

  • Fotohokje huren Rotterdam Den Haag Leiden Gouda Delft Zoetermeer Alphen
  • Photobooths huren
  • Fotohokje huren Eindhoven Breda Tilburg Den Bosch
  • Fotohokje huren Utrecht amersfoort hilversum baarn
  • Goedkope fotobooth huren betaalbaar budget
  • photobooth Amsterdam huren alkmaar amstelveen haarlem
  • fotobooth apeldoorn arnhem ede nijmegen
  • photobooth enschede zwolle deventer hengelo almelo

 

Weinig tijd? Doe een algemene fotohokjes aanvraag en ontvang snel, gratis & eenvoudig passende offertes!

Kosten photobooth BredaFotohokje huren

fotozuil huren

Photobooth beschikbaarheid, offerte en andere vragen

Vul het onderstaande contactformulier in om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van beschikbaarheid of andere vragen. Via FotograafKiezen.nl ontvang je altijd €50 korting op je boeking!

Scroll naar beneden om alle details te lezen over deze photobooth uit Breda

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Locatie fotohokje nodig (verplicht)

Indicatie datum en starttijd (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Overige opmerkingen: alles wat ons helpt om jou te helpen! (optioneel)

fotopaal huren

Details photobooth Breda

Claim to fame: boek deze photobooth uit Breda in combinatie met een trouwreportage van Center Focus en krijg een korting op het gehele pakket! Via FotograafKiezen.nl krijg je sowieso al €50 korting op enkel de photobooth!

Duur van de huur: Je huurt de photobooth standaard voor 3 uur (voor €349 in plaats van €399), maar je kan voor €15 per kwartier extra tijd bijboeken.

Kwaliteit en kwantiteit props: je krijgt een koffer vol gekke verkleedspullen. Naast de standaard nepsnorren, hartjes, lippen en brillen op een stokje zitten er ook kroontjes, hoeden, boa’s en nepbrillen in, zoals deze hier:

props

Aantal foto’s & afmetingen: Je hebt een ruime keuze uit verschillende fotokaders. De photobooth kan verschillende afmetingen foto’s aan. Natuurlijk het bekende 10 x 15 cm formaat, waar doorgaans 4 foto’s op staan. een in iedere hoek. Omdat bruidsparen graag ook foto’s uit het fotohokje in hun gastenboek willen, kan je ook kiezen voor twee fotostrips van 5 x 15 cm.

Foto’s dubbel afdrukken: De 10 x 15 cm foto’s wordt standaard 1x afgedrukt. Wil je meer? Tegen meerprijs kunnen de foto’s extra afgedrukt worden, maar nog een keer voor de camera staan is natuurlijk leuker! De fotostrip van 5 x 15 cm wordt wel standaard dubbel afgedrukt.

Foto’s digitaal: Na afloop van je feest zijn alle foto’s online te zien in een privé galerij.

Social media: Als er Wifi aanwezig is en als je dat wilt, kunnen de foto’s direct gedeeld worden op social media.

Photobooth mark 2

Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: Aan de binnenkant van de photobooth is veel aandacht besteed. Binnenin zit een Canon 600d met een 18-55mm lens, waarmee je diepte en breedte kan verstellen. Hierdoor kan je in een krappe ruimte toch veel mensen op de foto krijgen. Ook zit er een speedlight in de fotokast met lithium-ion accu die tot 600 keer op volle kracht kan flitsen. Dat is meer dan genoeg, want er zijn ook LED-strips ingebouwd om de gasten continue te verlichten. Daarnaast werkt de photobooth met de Sinfonia CS-2, een professionele fotoprinter zonder concessies. De dye-sublimation techniek zorgt er voor dat je de foto’s direct aan kan raken, zonder af te geven. De foto’s zijn afgewerkt met hoogglans en de printer print razendsnel, zodat je niet hoeft te wachten op je foto’s.

Afmetingen photobooth:  De photobooth is lekker compact: 40 x 60 x 20 cm. ook krijg je er een achtergronddoek van 2,5m breed en 2m hoog bij. De afstand van camera tot aan het doek is 2 tot 2,5 meter. In totaal moet je voor de fotozuil een plekje van ongeveer 2 bij 3 meter vinden.

Capaciteit fotohokje: Als de lens op zijn wijdst is afgesteld, kunnen er wel 10 tot 12 gasten op de foto! Hoewel het dan een beetje proppen is, geeft het wel de meest hilarische foto’s!

Bediening & begeleiding: Een enthousiaste party-assistent helpt graag bij de bediening en de opbouw en afbouw. Hij / zij zorgt er voor dat mensen netjes in een rij gaan staan, plaatst de gasten in positie, begint de fotosessie en telt af. Daarna overhandigt de party-assistent de foto aan de gasten in een envelop.

Props Funky Fresh Photobooth

Ophalen of bezorgen: Deze photobooth uit Breda wordt gratis door heel Nederland bezorgd! bekijk hier meer fotobooths uit Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en Breda.

Opties: 3 uur niet genoeg? Loopt je feest een beetje uit? Nog niet iedereen op de foto geweest? Voor €15 per kwartier kan je de huur van de photobooth verlengen. Voor €49 zorgt de assistent voor een gastenboek dat gevuld wordt met alle leuke foto’s uit de photobooth en boodschappen van alle gasten. Mocht de ruime keuze uit fotokaders toch onvoldoende zijn, dan kan je voor €49 je eigen fotokader naar wens laten ontwerpen! Superhelden, piraten, Venetiaanse maskers, 70’s, 80’s of Braziliaans carnaval: mocht je een thema-feest hebben, dan kan je voor €59 props die bij jouw thema passen boeken. Als je zelf foto’s maakt met je smartphone, maar ze toch wilt printen kan je voor €99 de hashtag printer boeken: die haalt alle foto’s met jou unieke hashtag van Instagram of Twitter en print ze automatisch uit voor je gasten. Ben je enkel op zoek naar een hashtag printer? Bekijk dan dit overzicht van hashtag printers.

Beschikbaarheid & reservering: Kan door het formulier hierboven in te vullen

Prijs: Normaal €399 voor 3 uur huur, maar via onze site krijg je €50 korting en betaal je dus €349. Dit is inclusief onbeperkt printen, begeleiding en transport. Bekijk hier onze andere goedkope photobooths

Eindoordeel van FotograafKiezen.nl

Een favoriet uit Breda dankzij het complete pakket voor €349, inclusief begeleiding, props en onbeperkt printen, maar ook gratis transport door heel Nederland – wat nog wel eens een onvoorziene extra kostenpost kan zijn. Mocht je de standaard 3 uur te kort vinden, dan is het bijboeken van extra tijd voor €15 per kwartier, oftewel €60 per uur het goedkoopste van alle aanbieders die we konden vinden!

fotobooth tarieven

De goedkope photobooth uit Breda: €349 voor 3 uur onbeperkt printen!