De fotospiegel: een photobooth in een spiegel. Compleet voor €605.

Deze fotospiegel boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 200+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders!

Tarieven Fotospiegel

Fotospiegel beschikbaarheid en offerte aanvragen

Scroll naar beneden om alle  details te lezen over de mirror photobooth.

Details Fotospiegel

Claim to fame: Zeer compleet ‘standaard pakket’ (begeleiding, social media, onbeperkt printen, opmaak fotostrips, etc.) en een innovatieve, interactieve touchscreen photobooth!

Duur van de huur: De standaard prijs gaat uit van 3 uur voor €500, exclusief BTW (dat komt neer op €605 inclusief BTW). Een extra uur kost €75.

Kwaliteit en kwantiteit props: De medewerker van de fotospiegel zorgt er voor dat er een koffer vol props klaar ligt. Wat je zoal kan verwachten:

  • Snor
  • Stropdas
  • Brillen
  • Strikje
  • Pruik
  • Petten
  • Pijp
  • Masker
  • Lippen
  • Boa

De props / verkleedspullen kosten €15 extra. De set verkleedspullen en props mag jij of je (asten na afloop houden.

Foto’s: Bij de standaard prijs zit ook het ontwerp van een gepersonaliseerd fotokader. Na afloop van het feest krijg je alle foto’s digitaal opgestuurd, , zodat je alles opnieuw kan beleven! De hoogwaardige foto’s worden op ansichtkaart formaat geprint, waardoor je jezelf en de boodschap duidelijk kunt laten zien!

Bediening: De foto’s worden direct afgedrukt en kunnen dus meteen door de gasten worden meegenomen als aandenken / souvenir.

Social media: Het is met de fotospiegel mogelijk om de geprinte foto ook te delen op sociale media, zoals Facebook en Twitter. Je kan de foto ook naar jezelf of iemand anders emailen.

Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: De fotospiegel maakt gebruik van een spiegelreflexcamera en professionele verlichting voor de perfecte foto.

Afmetingen photobooth: De fotospiegel heeft ongeveer 1 vierkante meter nodig. Weinig ruimte voor een enorme leuke belevenis! Afhankelijk van de situatie is het mogelijk om met de fotospiegel met hulp op locatie, trappen te betreden.

Begeleiding: Er is altijd een medewerker op je locatie aanwezig om de fotospiegel op te bouwen en er voor te zorgen dat alles goed gaat. Daardoor kan je zelf van je feest kan genieten en hoef je je geen zorgen te maken. De medewerker zorgt er dan voor dat er allemaal leuke, gekke foto’s de printer uitrollen en doet de opbouw en afbouw!

Ophalen of bezorgen: Omdat de fotospiegel opgebouwd moet worden en er begeleiding bij aanwezig is, zal de mirror booth altijd bezorgd worden. De reiskosten bedragen 1 euro per km, de eerste 50 km is al inbegrepen.

Opties & bijzonderheden: Je kan kiezen uit 4 verschillende lijsten voor de fotospiegel! Je kan kiezen uit wit, zwart, goud en zilver. Als je de fotospiegel langer dan 4 uur nodig hebt, kost dat €75 per extra uur.

Branding Fotospiegel: €225
2 zijplaten bestickerd (dit is alles dat zichtbaar is op de feestlocatie, aangezien de achterzijde niet in beeld komt).

Beschikbaarheid & Reservering: vraag je hier aan.

Prijs: €500 is de prijs voor het standaard pakket, inclusief keuze uit lijsten, begeleiding, onbeperkt printen, 3 uur aanwezigheid en social media mogelijkheden, maar exclusief props, BTW en eventuele transportkosten.

 

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken