De fotospiegel: een photobooth in een spiegel. Compleet voor €605.

Ben je op zoek naar iets anders dan een fotohokje of fotopaal? Welkom fotospiegel! De fotospiegel is een photobooth in een spiegel. Met deze interactieve mirror photobooth maak je de leukste foto’s en kan je van top tot teen op de foto! De fotospiegel komt uit Noord-Brabant en is dus uitermate geschikt als je in Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Nijmegen of Helmond woont. Maar ook daarbuiten is de fotospiegel een graag geziene gast. Wil je meer keuze in mirror booths? Bekijk dan dit overzicht van de verschillende fotospiegels die je kan huren. Weinig tijd om te zoeken? Vraag direct een offerte aan of lees alle details over deze bijzondere fotospiegel!

Toch niet precies wat je zoekt? Hier staat een overzicht van alle fotospiegels die je kan huren in Nederland. Klik dan hier voor meer keuze:

 • Fotohokje huren Rotterdam Den Haag Leiden Gouda Delft Zoetermeer Alphen
 • Photobooths huren
 • Fotohokje huren Eindhoven Breda Tilburg Den Bosch
 • Fotohokje huren Utrecht amersfoort hilversum baarn
 • Goedkope fotobooth huren betaalbaar budget
 • photobooth Amsterdam huren alkmaar amstelveen haarlem
 • fotobooth apeldoorn arnhem ede nijmegen
 • photobooth enschede zwolle deventer hengelo almelo

 

Weinig tijd? Doe een algemene fotohokjes aanvraag en ontvang snel, gratis & eenvoudig passende offertes!

Tarieven Fotospiegel

Fotospiegel beschikbaarheid en offerte aanvragen

Scroll naar beneden om alle  details te lezen over de mirror photobooth.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Locatie fotospiegel nodig (verplicht)

Indicatie datum en starttijd (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Overige opmerkingen: alles wat ons helpt om jou te helpen! (optioneel)

Details Fotospiegel

Claim to fame: Zeer compleet ‘standaard pakket’ (begeleiding, social media, onbeperkt printen, opmaak fotostrips, etc.) en een innovatieve, interactieve touchscreen photobooth!

Duur van de huur: De standaard prijs gaat uit van 3 uur voor €500, exclusief BTW (dat komt neer op €605 inclusief BTW). Een extra uur kost €75.

Kwaliteit en kwantiteit props: De medewerker van de fotospiegel zorgt er voor dat er een koffer vol props klaar ligt. Wat je zoal kan verwachten:

 • Snor
 • Stropdas
 • Brillen
 • Strikje
 • Pruik
 • Petten
 • Pijp
 • Masker
 • Lippen
 • Boa

De props / verkleedspullen kosten €15 extra. De set verkleedspullen en props mag jij of je (asten na afloop houden.

Foto’s: Bij de standaard prijs zit ook het ontwerp van een gepersonaliseerd fotokader. Na afloop van het feest krijg je alle foto’s digitaal opgestuurd, , zodat je alles opnieuw kan beleven! De hoogwaardige foto’s worden op ansichtkaart formaat geprint, waardoor je jezelf en de boodschap duidelijk kunt laten zien!

Bediening: De foto’s worden direct afgedrukt en kunnen dus meteen door de gasten worden meegenomen als aandenken / souvenir.

Social media: Het is met de fotospiegel mogelijk om de geprinte foto ook te delen op sociale media, zoals Facebook en Twitter. Je kan de foto ook naar jezelf of iemand anders emailen.

Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: De fotospiegel maakt gebruik van een spiegelreflexcamera en professionele verlichting voor de perfecte foto.

Afmetingen photobooth: De fotospiegel heeft ongeveer 1 vierkante meter nodig. Weinig ruimte voor een enorme leuke belevenis! Afhankelijk van de situatie is het mogelijk om met de fotospiegel met hulp op locatie, trappen te betreden.

Begeleiding: Er is altijd een medewerker op je locatie aanwezig om de fotospiegel op te bouwen en er voor te zorgen dat alles goed gaat. Daardoor kan je zelf van je feest kan genieten en hoef je je geen zorgen te maken. De medewerker zorgt er dan voor dat er allemaal leuke, gekke foto’s de printer uitrollen en doet de opbouw en afbouw!

Ophalen of bezorgen: Omdat de fotospiegel opgebouwd moet worden en er begeleiding bij aanwezig is, zal de mirror booth altijd bezorgd worden. De reiskosten bedragen 1 euro per km, de eerste 50 km is al inbegrepen.

Opties & bijzonderheden: Je kan kiezen uit 4 verschillende lijsten voor de fotospiegel! Je kan kiezen uit wit, zwart, goud en zilver. Als je de fotospiegel langer dan 4 uur nodig hebt, kost dat €75 per extra uur.

Branding Fotospiegel: €225
2 zijplaten bestickerd (dit is alles dat zichtbaar is op de feestlocatie, aangezien de achterzijde niet in beeld komt).

Beschikbaarheid & Reservering: vraag je hier aan.

Prijs: €500 is de prijs voor het standaard pakket, inclusief keuze uit lijsten, begeleiding, onbeperkt printen, 3 uur aanwezigheid en social media mogelijkheden, maar exclusief props, BTW en eventuele transportkosten.

De fotospiegel: een photobooth in een spiegel. Compleet voor €605.
4.7 (93.33%) 3 votes