Fotohokje huren in Utrecht of Gelderland? 4 uur onbeperkt printen vanaf €495!

Ede

Dit fotohokje boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 200+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders!

Prijzen fotohokje Gelderland – Utrecht

prijs kosten photobooth

3 uur huren voor €475 is ook mogelijk.

Ede

Fotohokje huren, beschikbaarheid en vragen

Klik op de onderstaande link om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van beschikbaarheid of andere vragen.

Scroll naar beneden om alle details te lezen over dit fotohokje uit de regio Arnhem, Amersfoort, Barneveld, Veenendaal.

Details als je dit fotohokje wilt huren

Claim to fame: De fotohokjes zijn in Nederland ontworpen en gebouwd en beschikken over de laatste technische snufjes.

Duur van de huur: Het basispakket bestaat uit 4 uur (aaneengesloten) gebruik van het fotohokje. Je kan extra tijd boeken, voor 50 per half uur. Is er een moment dat het fotohokje niet gebruikt wordt, bijvoorbeeld tijdens de ceremonie op je bruiloft, dan kan je voor 15 per half uur het fotohokje op ‘snooze’ zetten. Hij staat dan ‘uit’ en je kan er dan geen gebruik van maken.

Kwaliteit en kwantiteit props: In het basispakket zit een koffer met ~30 feestaccessoires, zoals hoeden, brillen en boa’s. Natuurlijk zitten er ook monden en snorren op stokjes tussen. De props op stokjes zijn niet van karton, maar van hard plastic.

Digitaal

Aantal foto’s & afmetingen: Het fotohokje komt standaard met onbeperkt foto’s printen! Je hebt keuze uit 5 verschillende fotostrip designs, bijvoorbeeld 2 of 3 foto’s onder elkaar of 3 foto’s naast elkaar, horizontaal. Op elke fotostrip is er plaats voor een persoonlijke tekst. Als je je trouwkaart opstuurt naar de verhuurder, zorgen zij er voor dat het design van de fotostrip overeen komt met de stijl van jullie trouwkaart. De fotostrip is 5×15 cm. Bij het basispakket krijg je ook 25 kraftpapieren fotostrip houders, zodat je een standaard hebt, waar je de foto’s in kan schuiven.

Foto’s dubbel afdrukken: Je krijgt elke fotostrip standaard dubbel! Maar daar heb je natuurlijk weinig aan als je met z’n achten op de foto staat. Met het Printpakket kan je onbeperkt extra printjes maken van alle gemaakte foto’s, via een touchscreen laptop aan de achterkant van het fotohokje. Met de laptop kun je niet alleen extra foto’s printen, maar ook een kleurfilter op je foto toepassen, voor je ‘m print.’ Het grote voordeel van de losse laptop is dat je ongestoord printjes kan maken, terwijl andere gasten van het fotohokje gebruik maken. Het extra printpakket kost 65.

Fotohouder

Foto’s digitaal: Na afloop krijg je alle foto’s op een USB-stick mee, die ook fungeert als flessenopener.

Bediening: In het fotohokje druk je op een rode knop waarna je op het scherm de tijd ziet aftellen. Tijdens het aftellen kun je jezelf goed positioneren zodat je gekke bek er goed op komt. Na het maken van de foto’s vind je aan de zijkant van het fotohokje je gemaakte fotostrips. Wanneer je vragen hebt over ’t gebruik van ’t fotohokje, trek dan de medewerker aan z’n mouw.

Social media: De foto’s kunnen direct worden gemaild. Voor het mail en de hashtagmagneet (buiten het basispakket) is wel wifi van de locatie nodig. Tegenwoordig hebben de meeste locaties goed internet.Fotoshoot MijnFotohokje

Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: Omdat het team ook trouwfotografen zijn, hechten ze natuurlijk waarde aan hoge kwaliteit apparatuur. De foto’s in het fotohokje worden gemaakt met een professionele spiegelreflex camera. De printjes in het fotohokje worden gemaakt met een kleur sublimatie printer.

Afmetingen photobooth: Het fotohokje is qua omvang 1 bij 2.5 meter en 2.1 meter hoog. Omdat het fotohokje uit meerdere onderdelen bestaat kan het ook via een lift of trap naar andere verdiepingen worden gebracht. Het fotohokje heeft 1 stopcontact nodig.

Capaciteit fotohokje: In het standaard hokje kunnen met gemak 8 mensen tegelijk op de foto. Maar omdat je het achterste gordijn kan verplaatsen, moet dat aantal te verbeteren zijn…

Begeleiding: Er is altijd een medewerker aanwezig die het fotohokje komt bezorgen, opbouwt, aansluit en na afloop weer afbreekt. De medewerker kan ook de gasten helpen met de leukste foto ideeën en heeft de opdracht meegekregen om iedereen het fotohokje in te krijgen, ook eventuele ouderen!

Foto's

Ophalen of bezorgen: Het fotohokje wordt altijd gebracht omdat het moet worden opgebouwd. Voor de zekerheid is een medewerker 1,5 uur van tevoren aanwezig, hoewel het opbouwen maar 45 minuten in beslag neemt. Voor het bezorgen wordt 0.25 per kilometer in rekening gebracht, gerekend vanuit Ede, Gelderland. Dit hokje is dus ideaal als je in de regio Arnhem, Amersfoort, Utrecht, Nijmegen, Apeldoorn. Ook worden parkeerkosten boven de 10 in rekening gebracht.. Bekijk hier meer fotohokjes uit Arnhem, Apeldoorn, Ede, Nijmegen.

Opties: Andere wensen? Deze verhuurder denkt graag mee om je optimaal van dienst te zijn. Voor 65 kan je een collage van 50×70 cm in kleur of zwart-wit krijgen van de leukste foto’s. Voor €30 kan je de achtergrond upgraden van standaard grijs naar 1 van de 7 kleurgordijnen die beschikbaar zijn. Voor €40 krijg je een thema set props mee, bijvoorbeeld Kerst, Maffia of Venetiaans Carnaval. Voor €95 kun je het hashtag magneetpakket bijboeken. Bij dit pakket kies je je eigen unieke hashtag, bijvoorbeeld #supervettebruiloft. Alle foto’s met deze hashtag worden dan via de laptop bij het fotohokje geprint. Oh, en ondertussen draait ’t fotohokje gewoon door!

Voor €75 zorgt de verhuurder voor een luxe gastenboek, dat wordt gevuld met berichtjes van je gasten, de leukste foto’s en al het benodigde knip-en-plak werk. Daarnaast is het mogelijk om alle foto’s (niet enkel degene die zijn geprint, dus ook de bloopers) via een HDMI kabel live op een TV scherm of via een beamer te projecteren. Zo kan iedereen meegenieten van wat er in het fotohokje is gebeurd. De verhuurder heeft 1 groot beeldscherm beschikbaar, dus de kans bestaat dat je zelf het beeldscherm of de beamer moet regelen! Er zijn ook 2 partytenten beschikbaar, zodat het fotohokje buiten kan staan (mits er elektriciteit beschikbaar is).

Fotostrip

Beschikbaarheid & reservering: doe je hier.

Prijs: Een compleet ‘Basis’ pakket van 4 uur kost 495, exclusief de transportkosten. 3 uur huren voor €475 is ook mogelijk.

Eindoordeel van FotograafKiezen.nl

Hoewel je een hele reeks extra’s kan bijboeken bij dit fotohokje, is het basispakket eigenlijk al heel uitgebreid en dekt de naam ‘basispakket’ daarom de lading eigenlijk niet. Wij vinden dit een absolute aanrader als je op zoek bent naar een betaalbaar fotohokje en absoluut onbeperkt wilt printen en een begeleider aanwezig wilt hebben om alles in goede banen te leiden.

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken