Echt fotohokje in Noord-Brabant huren: 4 uur onbeperkt printen voor €545! Boek nu!

Dit fotohokje boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 200+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders!

Tarieven fotohokje Den Bosch


Fotohokje.nl huren

Fotohokje beschikbaarheid en offerte aanvragen

Klik op de onderstaande link om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van beschikbaarheid of andere vragen.

Scroll naar beneden om alle  details te lezen over dit fotohokje.

Details fotohokje regio Den Bosch

Claim to fame: no-nonsense, recht-voor-je-raap fotohokje: je krijgt precies wat je verwacht van een fotohokje met een zeer compleet ‘standaard pakket’ (begeleiding, social media, onbeperkt printen, opmaak fotostrips, etc.).

Duur van de huur: De standaard prijs gaat uit van 4 uur voor €545. Een extra uur kost €75.

Kwaliteit en kwantiteit props: De medewerker zorgt er voor dat er verkleedspullen en props aanwezig zijn. Denk dus niet alleen aan props, maar ook aan echte verkleedspullen in de koffer: een politiepet, boa’s, hippie-brillen, plaksnorren, een kip voor op je hoofd etc.

Fotohokje.nl   Props fotohokje.nl

Aantal foto’s & afmetingen: Bij de standaard prijs zit ook het unieke ontwerp van een fotokader. Als je wilt, mag je ook het template downloaden, zodat je zelf aan de slag kan met een gaaf ontwerp. Je mag onbeperkt printen binnen de 4 uur dat je het fotohokje huurt!

Foto’s dubbel afdrukken: Ja, het team kan extra prints maken.

Foto’s digitaal: Na afloop van het feest krijg je alle foto’s op een USB-stick mee!

Bediening: De foto’s worden direct afgedrukt en kunnen dus meteen door de gasten worden meegenomen als aandenken / souvenir.

Social media: Door middel van een touchscreen aan de buitenkant van het fotohokje is het mogelijk om de geprinte foto ook te delen op sociale media, zoals Facebook en Twitter. Omdat je hem ook gewoon naar jezelf of iemand anders kan emailen, heb je de foto zelf meteen ook digitaal op je telefoon. Voor de social media en het emailen maakt het fotohokje gebruik van haar eigen 4G internet verbinding. De social media mogelijkheden zijn inbegrepen bij het standaard pakket.

Fotohokje

Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: De fotohokjes maken gebruik van continulicht, flitslicht en een spiegelreflexcamera.

Afmetingen photobooth: Het fotohokje kan geen trappen op: er is dus een lift nodig als je het fotohokje niet op de begane grond wilt plaatsen.

Capaciteit fotohokje: Op het bankje kunnen 3 mensen, maar met een beetje lenigheid lukt het vaak 9 mensen (!) om zichtbaar op de foto te gaan.

Begeleiding: Er is altijd een medewerker op je locatie aanwezig om het fotohokje op te bouwen en er voor te zorgen dat alles goed gaat, zodat jij lekker van je feest kan genieten en er geen omkijken naar hebt, tenzij je zelf op de foto wilt! De medewerker zorgt er dan voor dat er allemaal leuke, gekke foto’s de printer uitrollen! Ook geeft de medewerker aan het eind van de avond je de houten USB-stick met alle foto’s er op!

Fotohokje event

Ophalen of bezorgen: Omdat het hokje opgebouwd moet worden en er begeleiding bij aanwezig is, zal het altijd bezorgd worden. De transportkosten bedragen 1 per kilometer (slechts 1 richting gerekend). De eerste 100 kilometer is gratis. De afstand wordt berekend vanuit Heeswijk-Dinther, Noord-Brabant (iets ten oosten van Den Bosch). Bekijk hier andere fotohokjes uit Den Bosch, Eindhoven, Breda en Tilburg.

Opties & bijzonderheden: Je kan kiezen uit 7 verschillende achtergronden! Van goud&glitter tot kerst en zigzag! Zit de achtergrond die je zoekt er niet tussen? Voor €75 euro kan het team achter het fotohokje een achtergrond voor je maken die precies past bij de stijl van je feest of evenement. Ook bestaat de mogelijkheid om de branding helemaal aan te laten passen bij het thema van je feest, of je merk en huisstijl bij een zakelijk evenement, zoals een productlancering. Als je het fotohokje langer dan 4 uur nodig hebt, kost dat €75 per extra uur.

Amerika fotohokje achtergrond Gevangenis fotohokje achtergrond Goud fotohokje achtergrond kerst fotohokje achtergrond Rood-Wit gotohoje achtergrond shiny achtergrond fotohokje zigzag fotohokje achtergrond

Beschikbaarheid & Reservering: vraag je hier aan.

Prijs: €545 is de prijs voor het standaard pakket, inclusief achtergrond, begeleiding, onbeperkt printen en 4 uur aanwezigheid. Bekijk hier onze selectie van goedkope fotohokjes.

Eindoordeel van FotograafKiezen.nl:

Alles wat je van een echt fotohokje kan verwachten: een mooie, kwalitatief hoogwaardige uitstraling, leuke achtergronden, begeleiding, professionele apparatuur, social media mogelijkheden en ook nog eens onbeperkt printen. Wat wil je nog meer? Dit fotohokje is volgens ons een veilige, keuze met veel ‘value for money’ en levert dan ook gegarandeerd veel plezier op.

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken