Een echt fotohokje uit Utrecht huren: hufterproof, superstoer & onbeperkt printen!

Fotohokje Utrecht

Deze stoere houten fotohokjes en fotopalen boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 200+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders!

Photobooth paketten Utrecht

huren

huren

Photobooth huren, beschikbaarheid en vragen

Scroll naar beneden om alle  details te lezen over dit fotohokje.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Voorkeur type photobooth (optioneel)

  Casual BoothClassy BoothPhotobooth huisje

  Locatie fotohokje nodig (verplicht)

  Indicatie datum en starttijd (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Overige opmerkingen: alles wat ons helpt om jou te helpen! (optioneel)

  Fotostrip Jongens Utrecht fotohokjeFotostrip Jongens Utrechthuren

  Photobooth Utrecht huren

  Claim to fame: Een unieke, rustiek houten photobooth. Hij ziet er stevig en stoer uit en dat is hij ook, hufterproof zelfs.  Handig voor festivals of (trouw)feesten met een open bar of als je wilde vrienden hebt ;-). Dankzij hun ervaring in de entertainment, weet deze verhuurder precies hoe ze met hun photobooth een unieke ervaring kunnen garanderen. Zo kan je ook de Photobooth Discoshow boeken: een photobooth inclusief muziek, presentatie, licht en geluid! Eventueel kan je dat nog aanvullen met dating games, bingo, karaoke, of een muzikaal Rad van Fortuin, om er helemaal een feest van te maken. Je hebt dan niet alleen een photobooth, maar ook een DJ tot je beschikking.

  Duur van de huur: Standaard wordt uitgegaan van 4 uur aanwezigheid.

  Kwaliteit en kwantiteit props: standaard krijg je een verkleedkoffer vol props. Maar snorretjes en brilletjes op een stokje zal je niet vinden! De handpop van Sebastiaan (de krab uit De Kleine Zeemeermin!) is daarentegen al meerdere malen ontvreemd uit hun collectie! Verder zien ze graag welke ingevingen mensen met een koekenpan of haarföhn hebben. Verfrissend anders dus!

  Aantal foto’s & afmetingen: Er zijn drie verschillende formaten fotostrips en je kan de lay-out van de fotostrip op maat laten maken. Je ontvangt dan twee identieke strips van 5 x 15 cm. maar ook een 10 x 15 cm foto is mogelijk! Je mag een onbeperkt aantal fotostrips printen!

  Foto’s dubbel afdrukken: Dat kan zeker, maar voor de lol is het dubbel zo leuk om gewoon nog een keer te gaan! Ook voor de doorstroom wordt het aangeraden om gewoon nog een keer te gaan.

  Fotohokje

  Foto’s digitaal: Alle foto’s die gemaakt zijn heb je de volgende dag al in huis via WeTransfer. In overleg is het ook mogelijk om de foto’s direct na het feest op USB stick te krijgen.

  Bediening: Je krijgt dynamische foto’s omdat iedereen in het fotohokje staat en niet zit. Je drukt op de rode knop en de rest gaat vanzelf. Hoewel er een menu mogelijk is, heeft op een feest lang niet iedereen baat bij zoveel mogelijk keuze. Het zorgt voor vertraging en in hun ervaring zijn opdrachtgevers blij met hun standaard instellingen en wordt er niet specifiek om gevraagd.

  Social media: De mogelijkheden zijn er, maar er wordt geadviseerd om rekening te houden met de doorstroom. Als iedereen bijvoorbeeld zijn naam en e-mailadres moet invullen, kunnen er een stuk minder mensen per uur op de foto. Dat is vooral jammer op grotere events zoals festivals en beurzen jammer.

  Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: De fotohokjes zijn uitgerust met professionele printers van Mitsubishi en DNP. Deze zorgen binnen 20 seconden van het nemen van de laatste foto voor een mooie print. De foto’s worden genomen met een Canon 7d en de photobooth werkt niet met een flits, maar met permanent licht.

  Afmetingen & Capaciteit photobooth: Het hokje is 2 meter breed, 1,20 meter diep, en 2,30 hoog. Er passen sowieso 6 mensen in. Met kinderen hebben ze al eens 9 gehaald.

  Fotohokje

  Begeleiding: Er is altijd een enthousiaste begeleider aanwezig om alles in goede banen te leiden en de photobooth op te bouwen.

  Ophalen of bezorgen: De photobooth wordt altijd bezorgd, opgebouwd en na het evenement weer afgebroken.

  Opties: Er zijn verschillende achtergronden beschikbaar, zodat je altijd wel iets kan vinden dat bij je feest past! In overleg kan je ook een greenscreen als achtergrond krijgen, de achtergrond laten ontwerpen of zelfs de hele photobooth volledig gepersonaliseerd laten aankleden. Kijk maar hoe ze hun photobooth hebben getransformeerd tot een Pepsi automaat! Ook een kleine discoshow en een gastenboek behoren tot de mogelijkheden. De fotohokjes kunnen ook dienst doen als videobooth. Zodra je op de rode knop drukt, begint de video op te nemen en is het de bedoeling dat je een grappig verhaal of lieve boodschap inspreekt. Het is ook mogelijk om zowel binnen als buiten via beeldschermen mee te kijken met wat er in het hokje gebeurt. Dit kunnen ze desgevraagd tijdens een evenement ook op groot scherm laten zien.

  fotohokje huren utrecht

  Prijs: Elke situatie is anders, dus vraag een offerte op maat aan voor prijzen.

  Eindoordeel van FotograafKiezen.nl

  Dit fotohokje en de organisatiekracht er achter is superprofessioneel en verfrissend anders. Logisch dat ze veel op festivals te vinden zijn, maar ook op bruiloften staan ze vaak. Ze zijn absoluut in staat om een photobooth in een compleet feest te transformeren. Een ideale partner voor als je voor je feest op zoek bent naar DJ-muziek, licht, geluid en een photobooth. Daarnaast ziet de photobooth er gewoon heel stoer uit!

  Reacties zijn gesloten.

  Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken