Photobooths in Rotterdam huren? 4 uur huur vanaf €300!

Deze fotohokjes, zuilen en limousines uit Rotterdam zitten boordevol specials en extra mogelijkheden. Daarnaast kan je om de kosten te drukken de mini fotobooth zelf ophalen en vermijd je zo transportkosten en personeelskosten voor begeleiding. Deze photobooths uit Rotterdam komt in vier varianten:

 1. Het fotohokje met gordijn
 2. De compacte fotozuil
 3. De mini fotozuil
 4. De limousine photobooth

Vraag direct een offerte aan voor een fotohokje, fotozuil of limousine, of lees eerst alle details!

Toch niet precies wat je zoekt? Klik dan hier voor meer keuze:

 • Fotohokje huren Rotterdam Den Haag Leiden Gouda Delft Zoetermeer Alphen
 • Photobooths huren
 • Fotohokje huren Eindhoven Breda Tilburg Den Bosch
 • Fotohokje huren Utrecht amersfoort hilversum baarn
 • Goedkope fotobooth huren betaalbaar budget
 • photobooth Amsterdam huren alkmaar amstelveen haarlem
 • fotobooth apeldoorn arnhem ede nijmegen
 • photobooth enschede zwolle deventer hengelo almelo

 

Weinig tijd? Doe een algemene fotohokjes aanvraag en ontvang snel, gratis & eenvoudig passende offertes!

Prijzen fotobooths Rotterdam

tarieven

Photobooth

Photobooth beschikbaarheid, offerte en andere vragen

Vul het onderstaande contactformulier in om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van beschikbaarheid, of andere vragen.

Scroll naar beneden om alle details te lezen over deze photobooths.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Voorkeur type SelfieBox (optioneel)
Fotohokje met GordijnFotopaal CompactFotopaal MiniLimousine

Locatie fotohokje nodig (verplicht)

Indicatie datum (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Overige opmerkingen: alles wat ons helpt om jou te helpen! (optioneel)

Limousine Photobooth DHSB

Details photobooths Rotterdam

Claim to fame: Wij zouden zeggen: de limousine photobooth en Peter in zijn met snorren bedrukte witte pak natuurlijk (zie de limousine foto en de foto helemaal onderaan het artikel)!

Duur van de huur: De standaard prijspakketten zijn voor 4 aaneengesloten uren. Extra uren kan je boeken voor 100 (met begeleiding) of 40 (zonder begeleiding).

IMG_8032

Kwaliteit en kwantiteit props: Als je kiest voor zelf ophalen of bezorgen en ophalen, krijg je een set van 20 props op stokjes. Kies je voor een fotohokje inclusief begeleiding? Dan krijg je ook een koffer met hoeden, pruiken, brillen, boa’s etc. De verhuurder heeft een ruime voorraad van props, dus als je een thema op je feest hebt – tropisch, roze, maffia, oranje, etc – dan kunnen ze de koffer daar mee vullen!

Aantal foto’s & afmetingen: Alle fotohokjes komen met een onbeperkt aantal prints, behalve de Mini, waar 200 prints bij in de prijs inbegrepen zitten. Mocht je daar niet genoeg aan hebben, dan kan je voor 25 per 100 prints bijkopen. De foto’s worden geprint op 10 x 15cm of 2 strips van 5 x 15 cm. Voor 50 kan je de foto’s upgraden naar 13 x 18 cm (op basis van 4 uur). Het is mogelijk om de fotoprints te personaliseren met een kader of logo of tekst. Mocht je daar niet genoeg aan hebben, dan kan je voor 25 per 100 prints bijkopen.

Foto’s dubbel afdrukken: Deze optie kan eventueel worden aangezet als er een begeleider aanwezig is. Als je de foto’s als strip van 5 x 15 cm laat afdrukken heb je er sowieso al 2.

photobooth-huren-3D-wand

Foto’s digitaal: Alle foto’s die tijdens het feest geprint worden, krijg je als huurder naderhand van de verhuurder via een download, zodat je meestal al de volgende dag de beschikking hebt over alle foto’s.

Bediening: De bediening van de fotobooths is volautomatisch. Zodra je klaar bent met je snorren en brillen, druk je op het touchscreen en wordt er afgeteld. Nadat er 3 foto’s zijn gemaakt, komt er 20 seconden later aan de zijkant van het fotohokje je geprinte foto er uit.

SelfieBox onbeperkt printen SelfieBox Props

Social media: Alle drie de varianten maken gebruik van het wifi van de locatie. Alle foto’s kunnen dan automatisch, live worden gestreamed naar de Facebook account van de huurder, of van de verhuurder zelf. Alle gasten kunnen dan via hun eigen smartphone foto’s ‘sharen’ of ‘liken’. Voor 120 kan je ook een social sharing fotozuil huren. In deze zuilen zit een iPad waarop je alle gemaakte foto’s kan zien en direct kan delen op elke Facebook, Twitter of Pinterest account. De zuil maakt ook gebruik van het wifi van de locatie.

Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: Alle fotozuilen zijn voorzien van een professionele studioflitser. Alle photobooths werken met professionele digitale spiegelreflex camera’s van Canon. Alle printers zijn hoog volume, hoge kwaliteit fotoprinters, zoals ook gebruikt worden bij 1-uur services. Alle apparatuur is dus high-end, snel en betrouwbaar.

DHSB Fotostrips

Afmetingen photobooth: De photobooth met gordijn heeft ongeveer 1 x 3 meter ruimte nodig en een stopcontact in de buurt. De compacte en de mini fotozuil hebben ook een stopcontact nodig, maar zijn slechts 90 bij 90 cm, hoewel je hier rekening moet houden met minimaal een extra meter voor de gasten om voor de photobooth te kunnen staan. De limousine photobooth is meer dan 9 meter lang!

Capaciteit fotohokje: Het fotohokje met gordijn is flexibeler qua maximaal aantal personen dan een fotohokje met vaste wanden, maar de compacte en mini fotopaal geven de meeste ruimte om ook grotere groepen mensen op de foto te krijgen. Ondanks de lengte van de limousine is de limousine niet heel geschikt voor grote groepen mensen, normaal passen er 6 mensen op een foto, het record staat op 10!

Begeleiding: Voor alle drie de fotobooths kan je kiezen of je begeleiding wil, de prijs is in dat geval gelijk, namelijk €550. De limousine komt altijd met begeleiding.

Ophalen of bezorgen: De eerste 50 kilometer vanaf Oud-Beijerland zijn gratis. Dat betekent dat onder meer Rotterdam, Dordrecht en de Hoeksche Waard gratis zijn. Daarbuiten geld een kilometervergoeding van 0.35 per gereden kilometer. De mini fotozuil moet je zelf ophalen. Voor de limousine photobooth worden de transportkosten individueel berekend op basis van locatie en bijvoorbeeld of er gasten moeten worden opgehaald. Het fotohokje met gordijn en de compact fotopaal worden altijd bezorgd en opgezet, ongeacht of je ze met of zonder begeleiding kiest. Voor 155 extra brengt de limousine photobooth je ook thuis! Bekijk hier meer photobooths uit Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Gouda, Delft en omgeving!

Opties: De mogelijkheid om voor 50 extra, een vintage 3D wand te huren, inclusief 3 gaten zodat je zelf bent ingelijst. De wand komt ook met een paar losse lijsten en een barok stoel, zodat iemand ook voor de wand kan zitten. Daarnaast is de limousine photobooth momenteel uniek in Nederland. Als je kiest voor een fotohokje met begeleiding, dan kan je kiezen voor de gastenboek service voor 50. De begeleider zorgt dan voor een gastenboek, pennen, fotoplakkers en tafeldecoratie. Natuurlijk zorgt de begeleider er ook voor dat iedereen een leuk berichtje met foto achter laat in het gastenboek! Een los fotoboek kost 20. Heb je zelf al een gastenboek, pennen, fotoplakkers, etc, dan zal de begeleider natuurlijk kosteloos helpen het gastenboek gevuld te krijgen met leuke fotostrips!

Beschikbaarheid en reservering: kan je hier aanvragen. Als er geen begeleiding aanwezig is, betaal je 300 borg. Behalve reserveren, kan je ook een vrijblijvende optie op een photobooth plaatsen die 7 dagen geldig is.

Prijs: 300 (de Mini, zelf ophalen), 425 (fotohokje met gordijn, Compact, zonder begeleiding), 550 (alle varianten, inclusief begeleiding), €795 (limousine photobooth). Bekijk hier meer goedkope fotobooths.

Eindoordeel van FotograafKiezen.nl

Deze fotohokjes uit Rotterdan zijn betaalbaar en zien er hip uit, maar het leukste zijn de extra’s, waarmee je het plezier op je feest nog groter kan maken: de social sharing zuilen, 3D achterwand en de gastenboek service. Als je echt weinig budget hebt is ophalen van de Mini voor 300 een goede deal. De limousine photobooth is uniek in Nederland en lijkt mij perfect voor vrijgezellenfeesten!

fotobooth tarieven

HDSB Photobooth

Photobooths in Rotterdam huren? 4 uur huur vanaf €300!
4.7 (93.33%) 6 votes