Goedkoop fotohokje in Den Haag huren? 3 uur onbeperkt printen vanaf €478!

Deze fotobooth uit Den Haag is een van de goedkoopste fotohokjes (in tegenstelling tot fotozuilen, die vaker relatief goedkoop zijn). Daarnaast is transport naar o.a. Leiden, Delft, Rotterdam, Schiedam, Gouda, Alphen aan den Rijn of Zoetermeer gratis! Voor de echte ‘fotohokjes’ ervaring lijkt dit fotohokje dus een goede keus. Met het artikel over het vergelijken van fotohokjes in ons achterhoofd, bekijken we hoe deze photobooth scoort op de verschillende factoren waar je een fotohokje op uitzoekt. Vraag direct een offerte aan voor deze photobooth of lees hier alle details.

Toch niet precies wat je zoekt? Klik dan hier voor meer keuze:

  • Fotohokje huren Rotterdam Den Haag Leiden Gouda Delft Zoetermeer Alphen
  • Photobooths huren
  • Fotohokje huren Eindhoven Breda Tilburg Den Bosch
  • Fotohokje huren Utrecht amersfoort hilversum baarn
  • Goedkope fotobooth huren betaalbaar budget
  • photobooth Amsterdam huren alkmaar amstelveen haarlem
  • fotobooth apeldoorn arnhem ede nijmegen
  • photobooth enschede zwolle deventer hengelo almelo

 

Weinig tijd? Doe een algemene fotohokjes aanvraag en ontvang snel, gratis & eenvoudig passende offertes!

Kosten fotohokje Den Haag

Fancybooth Samenvatting

€395 exclusief BTW (€478 inclusief BTW)

Den Haag

Fotohokje beschikbaarheid, offerte en reserveren

Vul het onderstaande contactformulier in om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van beschikbaarheid of andere vragen.

Scroll naar beneden om alle details te lezen over de fotobooth

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Locatie fotohokje nodig (verplicht)

Indicatie datum en starttijd (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Overige opmerkingen: alles wat ons helpt om jou te helpen! (optioneel)

Details photobooth Den Haag

Claim to fame: Een van de goedkoopste (€395) complete fotohokjes, inclusief begeleiding en onbeperkt printen.

Duur van de huur: In het basispakket is het gebruik voor 3 uur inbegrepen.

Kwaliteit en kwantiteit props: In het basispakket zit een props koffer vol prop, zoals snorren, nerdy brillen, sexy lippen en hoeden. Afhankelijk van het type evenement wordt een koffer samengesteld. Er zijn bijvoorbeeld props voor bruiloften, verjaardagen, feestdagen en babyshowers. De props worden telkens vernieuwd, op basis van feedback, zodat je altijd de nieuwste, gekste en leukste props in je koffer kan vinden! Custom-made props (bijvoorbeeld met name of logo’s) zijn te bestelen van 35.

Aantal foto’s & afmetingen: Je mag onbeperkt foto’s printen! Die komen er uit in een 10×15 cm formaat, of twee fotostrips van 5×15 cm. Er zijn in totaal 5 verschillende lay-outs. Op de fotostrip kan je ook een logo of tekst laten plaatsen, zodat de fotostrip helemaal past in jouw thema of huisstijl.

Foto’s dubbel afdrukken: Dat is mogelijk met het fotohokje!

photobooth-huren Fancybooth props

Foto’s digitaal: De volgende dag krijg je alle foto’s via WeTransfer digitaal toegestuurd, zodat je als huurder in elk geval alle foto’s hebt.

Bediening: Je gasten kunnen met 1 druk op het touchscreen beeldscherm het fotohokje bedienen. Na het aftellen worden je foto’s gemaakt foto.  Neem een prop mee het hokje in, trek een gekke bek en binnen 6 seconden heeft deze fotobooth je fotostrip geprint en kan je hem meenemen.

Social media: Voor €69 kan je een social media/e-mail koppeling bij boeken. De foto’s worden dan direct gepost op social media en/of worden verstuurd naar een e-mail adres.

Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: De photobooths werken met diverse Canon camera’s en ook de flitser en printer zijn van zeer hoge kwaliteit. Onze printer print alle foto’s binnen 5 seconden en staat er om bekend fotostrips van zeer hoge kwaliteit te printen.

Afmetingen photobooth: het fotohokje is 2 meter lang, 2 meter hoog en 1 meter breed. De photobooth heeft een stopcontact nodig. Omdat het fotohokje uit verschillende onderdelen bestaat kan het kleiner worden gemaakt. De photobooth heeft al op veel verschillende locaties gestaan en ook op een 1e of 2e etage: hij is er op gemaakt dat hij flexibel is in te zetten. Gezien de zware onderdelen heeft het team het liefste een lift, maar een trap is al vaker gelukt!

Capaciteit fotohokje: Voor het beste foto resultaat wordt maximaal 4 personen aangeraden. Natuurlijk komt het voor dat bijvoorbeeld alle collega’s of zussen op de foto willen. De photobooth kan dan worden uitgeschoven, zodat er rond de 6-8 personen in passen.

Begeleiding: Een host & hostess zullen in dezelfde stijl als je feest gekleed zijn en het fotohokje komen opbouwen en tijdens het gebruik de gasten begeleiden.

Ophalen of bezorgen: Omdat het fotohokje uit meerdere delen bestaat en moet worden opgebouwd, wordt het altijd bezorgd en na afloop van je feest weer teruggebracht. Transportkosten worden gerekend vanuit Den Haag en bedragen €0,39 per km. De eerste 40 kilometer is gratis! Dat betekent dat transport gratis is, als je in Leiden, Delft, Rotterdam, Schiedam, Gouda, Alphen aan den Rijn of Zoetermeer woont. Bekijk hier andere fotohokjes uit Den Haag, Rotterdam, Gouda, Zoetermeer.

Opties: Er zijn meer props voor verschillende thema’s beschikbaar, zoals voor een bruiloft, babyshower, vrijgezellenfeest of met bedrijfslogo’s voor zakelijke evenementen. Ook is het mogelijk om het gehele fotohokje aan te kleden in de stijl van je bedrijf, bruiloft of ander feest door het hele fotohokje te laten bestickeren. De fotostrip kan ook geheel worden aangepast aan je wensen.

Prijs: Voor €395 ex BTWkan je al een photobooth huren en hem op je feest hebben staan! Bekijk hier andere goedkope fotohokjes.

Eindoordeel van FotograafKiezen.nl

Dit is een van de meest scherp geprijsde fotohokjes van Nederland omdat het inclusief begeleiding, 3 uur huur en onbeperkt printen is. Een ‘no-brainer’ dus als je een goedkoop fotohokje stuurt omdat je budget beperkt is en je toch een ‘echt’ fotohokje wilt, in plaats van een zuil. Plus fijn dat transport door heel Zuid-Holland gratis is.

Goedkoop fotohokje in Den Haag huren? 3 uur onbeperkt printen vanaf €478!
4.6 (91.11%) 9 votes