Fotohokje huren in Amsterdam voor €399: photobooth & videobooth ineen!

Amsterdam

Deze photozuil boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 200+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders!

Prijzen fotobooth Amsterdam

Fotozuil beschikbaarheid, offerte en boekingen

Klik op de onderstaande link om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van beschikbaarheid of andere vragen.

Scroll naar beneden om alle details te lezen over de foto & videozuil

De fotozuil & videozuil uit Amsterdam

Claim to fame: De mogelijkheid om niet alleen foto’s te maken, maar ook videoboodschappen in te spreken, waardoor het een photobooth en videobooth inéén is! Daarnaast komt de fotozuil met maar liefst twee medewerkers om alles in goede banen te leiden!

Duur van de huur: standaard 3 uur, maar je kan voor €100 per uur, extra uren bijboeken.

Fotoshots4U Photobooth    Fotostrip fotoshots4U

Kwaliteit en kwantiteit props: het gebruik van de fotozuil is inclusief gebruik van props, zoals grote zonnebrillen, maskers, snorren, zwaarden, pistolen, geweren (indien dat bij het thema past) etc.

Aantal foto’s & afmetingen: Onbeperkt foto’s printen. Keuze uit kleur of zwart-wit prints. Je mag kiezen uit 7 verschillende foto lay-outs en mag zelf ook de opmaak kiezen, zodat je je eigen foto, logo of tekst kan toevoegen. Als je je trouwkaart meegeeft, kan die stijl worden overgenomen.

Photobooth4U foto opties

Foto’s dubbel afdrukken: Extra kopieën van foto’s kunnen tijdens het evenement worden gemaakt.

Foto’s digitaal: Alle foto’s en video’s worden na afloop van het feest of evenement geleverd op een USB sticks of via Dropbox of WeTransfer.

Bediening: De zuil wordt tijdens het evenement bediend door 2 medewerkers, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Social media: Upload naar sociale media zoals Facebook en Twitter is mogelijk.

160429_220202

Kwaliteit verlichting & printerDe fotozuil maakt gebruik van een hoogwaardige thermale printer, de 510s Hiti printer, waarmee ze uitstekende afdrukken kunnen maken, die door de afwerking van een plastiek laag geen vlekken maakt. Voor extra licht wordt gebruik gemaakt van 3 sets professionele LED verlichting, die een goed verlichte omgeving creëren, zonder een vervelende lichtflits.

Fotoshots4U foto's

Afmetingen photobooth: De fotozuil is slechts 76 bij 82 cm breed en 2.34 meter hoog. Maar houd rekening met een oppervlakte van ongeveer 3 bij 3 meter als ‘werkgebied’ voor de fotozuil, poserende gasten en de ‘info-tainers’. gegeven de hoogte van de fotozuil is het belangrijk om te vermelden als je de fotozuil niet op de begane grond wilt gebruiken, want de fotozuil is minder goed te manoeuvreren in lange gangen met scherpe bochten of trappen met lage plafonds!

Capaciteit fotozuil: zoals de foto’s laten zien, kan je er gemakkelijk met 6 mensen tegelijk voor staan! Het voordeel van de fotozuil is verder dat je niet hoef te buigen / bukken, fijn voor eventuele opa’s en oma’s!

Begeleiding: De photobooth komt altijd inclusief 2 enthousiaste en getrainde medewerkers die de gasten begeleiden en de photobooth bedienen.

Fotohokje achtergrond photoshots4U  photoshots4U fonts en kleuren

Ophalen of bezorgen: Op dit moment worden er geen vervoerskosten gerekend voor Nederland en is dit dus inbegrepen bij de pakketprijs! Omdat er medewerkers zijn voor de bediening van de fotozuil, is het niet mogelijk om de fotozuil op te halen. De verhuurder is gevestigd in Amsterdam, dus ook in de buurt voor mensen die op zoek zijn naar een fotohokje in Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Zandvoort, Almere, Leiden of Utrecht. De medewerkers zijn een uur voor aanvang aanwezig om alles in orde te maken. Bekijk hier andere photobooths uit Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Alkmaar.

Opties: Met behulp van technologie van een partner uit Canada, is het naast het maken van foto’s ook mogelijk om gasten videoboodschappen in te laten spreken. Standaard is er ook een scherm aanwezig, waar alle gemaakte foto’s op verschijnen, zodat ook alle gasten die niet voor de photobooth staan kunnen meegenieten met wat er binnen allemaal gebeurt. Het is mogelijk om je gastenboek te laten verzorgen en om er een achtergrond toe te voegen. Daarnaast kan je voor €100 de duur van de huur met een uur verlengen.

Beschikbaarheid & Reservering:  De beschikbaarheid kan je hierboven opvragen.

Prijs: €399 voor het standaard pakket (3 uur).

Eindoordeel van FotograafKiezen.nl

Een moderne, strakke fotozuil, waarbij vooral het onbeperkt printen en de mogelijkheid om videoboodschappen in te spreken er uit springen! Als je een traditioneel gastenboek te ‘statisch’ vind op je bruiloft is een videodagboek een leuk alternatief en dat kan prima met deze foto en videozuil!

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken