Fotohokje in Amersfoort huren? Boek je photobooth vanaf €375 hier!
4.8 (96%) 5 votes

Deze vintage fotozuil, moderne fotopaal en fotohokjes komen uit de buurt van Amersfoort, Apeldoorn, Veenendaal, Barneveld (Gelderland). De pakketten zijn behoorlijk compleet en dankzij de verschillende fotobooths is er voor elk type event wel een soort photobooth die er bij past! Vraag direct een offerte aan voor deze photobooth of lees alle details over deze coole fotohokjes!

Als je de photobooth boekt voor een datum in januari, februari of maart 2017, krijg je 15% korting doordeweeks en 10% korting in het weekend (vrijdag, zaterdag & zondag!)

Toch niet precies wat je zoekt? Klik dan hier voor meer keuze:

  • Fotohokje huren Rotterdam Den Haag Leiden Gouda Delft Zoetermeer Alphen
  • Photobooths huren
  • Fotohokje huren Eindhoven Breda Tilburg Den Bosch
  • Fotohokje huren Utrecht amersfoort hilversum baarn
  • Goedkope fotobooth huren betaalbaar budget
  • photobooth Amsterdam huren alkmaar amstelveen haarlem
  • fotobooth apeldoorn arnhem ede nijmegen
  • photobooth enschede zwolle deventer hengelo almelo

 

Weinig tijd? Doe een algemene fotohokjes aanvraag en ontvang snel, gratis & eenvoudig passende offertes!

apeldoorn arnhem amersfoort

Prijzen photobooths en fotohokjes

Amersfoort

Overijssel amersfoort

Fotobooth beschikbaarheid, offerte of vragen

Vul het onderstaande contactformulier in om direct met de verhuurder in contact te komen voor een boeking, het checken van de beschikbaarheid of andere vragen die in dit artikel niet worden beantwoord.

Scroll naar beneden om alle details te lezen over de fotopalen en fotohokjes.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Voorkeur type photobooth (optioneel)
VintageModernFotohokje

Locatie fotohokje nodig (verplicht)

Indicatie datum (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Overige opmerkingen: alles wat ons helpt om jou te helpen! (optioneel)

Fotohuisje Fotohokje2

Details fotohokjes omgeving Amersfoort

De claim to fame van deze photobooths is dat je ze niet voor 3 or 4 uur huurt, maar voor de hele middag, avond of nacht. Dit kan goedkoop worden aangeboden omdat er geen begeleiding bij wordt aangeboden, waardoor de personeelskosten een stuk lager zijn. Je kan daardoor de hele nacht door van je de photobooths gebruik maken, zodat ook de latere uurtjes van je feest op de foto komen. De fotozuilen en fotohokjes worden gewoon de volgende dag opgehaald! Mocht technische assistentie onverhoopt noodzakelijk zijn, dan is er altijd iemand telefonisch bereikbaar.

Over de apparatuur hoef je je ook geen zorgen te maken. Er wordt altijd gebruik gemaakts van de beste DSLR camera’s, een kwalitatieve fotoprinter en studiokwaliteit verlichting. Dit alles wordt aangestuurd door zelf ontwikkelde computersystemen voor de beste aansturing van hardware en software. Hierdoor zijn de photobooths stabiel en is er geen begeleiding nodig.

Apeldoorn

Je kan genoeg foto’s maken. Bij het standaard pakket kan je 500 10 x 15cm foto’s of 1.000 5 x 15 cm fotostrips maken. Fotostrips worden namelijk altijd dubbel geprint. Er wordt altijd voor een volle rol printpapier gezorgd die volgens de verhuurder geen enkele partij ooit leeg heeft gekregen op 1 avond.

De afmetingen van de fotohokjes waar je voor je feest, bruiloft of zakelijk evenement rekening mee moet houden is 1 diep bij 2 meter breed voor de fotohuisjes in verband met het gordijntje. Omdat het fotohuisje een gordijntje heeft in plaats van een vaste want passen er met een beetje proppen tot wel 10-12 mensen op de foto! Het fotohuisje is +/- 200 cm hoog.  De moderne fotopaal is 60 bij 60 cm en 210 cm hoog. De vintage fotopaal is 60 bij 60 cm.

huren

Ook zijn er een aantal opties: dankzij de software en het touchscreen heb je sowieso de mogelijkheid om foto’s direct te mailen of op social media te zetten. Daarnaast kan je voor €49 een gastenboek bijboeken, zodat je een gastenboek krijgt met de leukste foto’s die de photobooth uit komen rollen!

Kosten: de fotohuisjes kosten €449 per avond; de vintage en moderne fotozuil kosten respectievelijk €375 en €410. Voor deze prijzen krijg je een vrijwel volledig pakket (exclusief transportkosten): inclusief onbeperkt foto’s maken, 500 foto’s, of 1.000 fotostrips printen, alle foto’s na afloop van je feest digitaal, props en andere accessoires, studioverlichting, je eigen tekst of logo op elke foto en een op maat gemaakt fotokader. Boek de fotozuil of het fotohokje hier!

Deze photobooth prijzen zijn exclusief transportkosten. Er is geen standaard kilometervergoeding; de verhuurders proberen altijd verschillende leveringen op dezelfde avond te combineren om zo de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden! Als je in de omgeving Amersfoort – Apeldoorn woont heb je de meeste kans dat dat het geval is! Hier kan je meer fotohokjes vinden uit Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen.

Oordeel FotograafKiezen.nl

Zeker als je buiten de randstad woont, heb je in de omgeving Amersfoort, Barneveld, Apeldoorn, Veenendaal een mooie collectie van verschillende fotohokjes en fotozuilen. Het pakket is erg compleet en omdat je niet voor 3 of 4 uur huurt, maar voor de gehele avond, is de prijs per uur, zeer voordelig. Als je dus een groot feest hebt met veel mensen die van de photobooth gebruik willen maken, of een feest dat tot de kleine uurtjes van de volgende dag duurt, is dit een hele goede, betaalbare oplossing.

fotobooth tarieven

Fotohuisje

Fotohokje in Amersfoort huren? Boek je photobooth vanaf €375 hier!