Fotohokje met gordijn: vanaf €425: inclusief onbeperkt printen

Rotterdam

Dit fotohokje met gordijntje boeken, een optie nemen, een op maat gemaakte offerte ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van onze partner, Photobooths-huren.nl. Dit is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met 200+ fotohokje, fotospiegels, fotobusjes, GIF booths, bruiloftzuilen, video gastenboeken, fotopalen, greenscreens en instant polaroid camera’s van 100+ verhuurders!

Deze photobooth is het traditionele fotohokje zoals je dat van het treinstation kent, maar dan in een hip, eigentijds jasje. Hij ziet er tof uit, je staat achter een gordijn én je hebt superkwaliteit foto’s door de mooie studioflitser die erop staat.

Een fotohokje huren kan al vanaf € 425! We komen ‘m dan bij je brengen en weer ophalen. Met gastheer/vrouw ben je volledig ontzorgd en krijg je nog allerlei extra’s erbij voor €550! Een absolute aanwinst voor je feest.

  • O.b.v. 4 aaneengesloten uren voor €425 of €550 (met of zonder begeleiding tijdens het feest)
  • Bezorgen en installeren van het fotohokje op je feestlocatie
  • Onbeperkt fotostrips printen
  • Downloaden en op social media delen van je foto’s na het feest
  • Fotostrip opmaak in je eigen stijl met je eigen tekst
  • Inclusief foto gadgets op stokjes (snorren, brillen, strikjes etc.).
  • Reiskosten: eerste 50 km gratis, daarna €0.35 per km (vanuit Rotterdam)
  • Als je het pakket inclusief begeleiding tijdens je feest kiest, komt er nog een hele verkleedkist met props en verkleedspullen en attributen bij!

Rotterdam

Fotohokje offerte aanvragen

Meer informatie en foto’s onder de link

Details & foto’s van dit fotohokje

Een fotohokje huren is een verrijking van ieder event, privé én zakelijk. Het vergroot de feestvreugde, je geeft een persoonlijk bedankje mee én je hebt zelf een aandenken aan een onvergetelijk feest. De fotostrips uit het fotohokje hangen nog lang op ieders prikbord of gaan gewoon viraal op social media. Wist je trouwens dat we elk fotostripje direct 2x afdrukken? Én tijdens een feest mag je onbeperkt foto’s maken en printen!

Zo werkt het fotohokje

Het werkt zó simpel! Je kiest een leuke gadget of iets leuks uit onze verkleedkoffer. Je stapt achter het gordijn van het fotohokje en met 1 klik op het touchscreen laat je weten dat je er klaar voor bent. Het fotohokje telt af, 3,2,1 … en maakt dan automatisch een foto. Na 3 foto’s rolt er automatisch een printje van je selfie aan de zijkant van het fotohokje naar buiten! Onze gastheer/vrouw deelt de foto’s aan je gasten uit in toffe fotomapjes.

Heel compleet voor je geregeld

We houden van selfies, feestjes en regelen alles graag tot in de puntjes voor je. Je krijgt dan ook voor €550 onze all-in service! Zo maken we fotostripjes helemaal op maat voor je, met je eigen uitnodiging of logo erop. De foto’s die tijdens het feest gemaakt worden krijg je ook allemaal digitaal én als je wilt plaatsen we ze gratis als download voor je gasten op onze website. Een setje met fotoprops hoort er natuurlijk ook bij en die gastheer/vrouw met een koffer verkleedspullen is natuurlijk ook onderdeel van het compleet verzorgde pakket.

Kwaliteit foto’s, printer en fototoestel: de fotohokjes zijn voorzien van een professionele studioflitser. Alle photobooths werken met professionele digitale spiegelreflex camera’s van Canon. Alle printers zijn hoog volume, hoge kwaliteit fotoprinters, zoals ook gebruikt worden bij 1-uur services. Alle apparatuur is dus high-end, snel en betrouwbaar.

DHSB Fotostrips

Ophalen of bezorgen: De eerste 50 kilometer vanaf Oud-Beijerland zijn gratis. Dat betekent dat onder meer Rotterdam, Dordrecht en de Hoeksche Waard gratis zijn. Daarbuiten geld een kilometervergoeding van 0.35 per gereden kilometer.

Opties: Als je kiest voor een fotohokje met begeleiding, dan kan je kiezen voor de gastenboek service voor 50. De begeleider zorgt dan voor een gastenboek, pennen, fotoplakkers en tafeldecoratie. Natuurlijk zorgt de begeleider er ook voor dat iedereen een leuk berichtje met foto achter laat in het gastenboek! Een los fotoboek kost 20. Heb je zelf al een gastenboek, pennen, fotoplakkers, etc, dan zal de begeleider natuurlijk kosteloos helpen het gastenboek gevuld te krijgen met leuke fotostrips!

Social media: Het fotohokje maakt gebruik van het wifi van de locatie. Alle foto’s kunnen dan automatisch, live worden gestreamed naar de Facebook account van de huurder, of van de verhuurder zelf. Alle gasten kunnen dan via hun eigen smartphone foto’s ‘sharen’ of ‘liken’. Voor 120 kan je ook een social sharing fotozuil huren. In deze zuilen zit een iPad waarop je alle gemaakte foto’s kan zien en direct kan delen op elke Facebook, Twitter of Pinterest account. De zuil maakt ook gebruik van het wifi van de locatie.

Fotograaf Kiezen - 100+ fotografen vergelijken